reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Miranda Jagoda ma chyba rozmiar 4, nie? jakby byly 3 lub 3,5 to bym odkupiła ale 4 będą za duże... a koleżanka jakas nie ma dziecka w podobnym wieku? Może gdzieś na Mother&Toddler popytaj? Nie wiem jak to jest u was ale my mamy taki szetlandzki ebay gdzie za darmo sie umieszcza ogłoszenia i z tego często korzystam

reklama
Monika co do butków bylam świadkie w sklepie jak mam dziewczynce mierzyła buciki rozmiar git,ale własnie nie zapinał sie bo nóżka była dość spora jak to określiła pani w sklepie i ze cieżko bez mierzenia kupic butki,moze lepiej jakies na rzepki lub wiązane by sie sprawdziły

to ja dalej zakupowo;-):zawstydzona/y:

dziewczyny znacie czarnuszkę??

tu mozna kupic (ze przesyłka free to jzu chyba nei musze dodawac:-p a tak to mają 14 zł chyba)

Czarnuszka (50 g)

ja własnie sobie uswiadomiłam ze kiedys jadłam tą czarnuszke i pycha było, tylko nie wiedziałam co to jest,POLECAM wam - pyszne. Np. zrobic taką mieszankę - czarnuszka, sól i sezam(mozna tez go kupic w paczuszkach i podprazyc na patelni) i tą mieszanke na chlebek z masełkiem sypiemy.Mniam!

Byłyśmy w sklepie w chuście, ubrałam jej te buty, no w sumie na cienkie rajtuzki wejda, tylko sie do końca nie zasuwają, no nie wiem.
Megaczka, mam jedna kolezankę z Jagody wieku, może by i na nią były, zwłaszcza że to 1/3 ceny sklepowej. Zobaczę jeszcze, dam jej pochodzic po domku i jak nic się nie będzie dziać to zostaną. I faktycznie to rozmiar 4 F, więc były by za duże dla Juleczki.
A takich na sznurowanie czy na na rzepy nie widziałam, moze w tanich sklepach, których tu na miejscu nie mam, tylko że wtedy znowu mamy problem na szerokośc stopy, bo F, a poprzednio G to dośc szeroka.
A, miałam sie chwalić, kupiłam kasztany piorące, o takie cosik http://sklep.ekodzieciak.pl/orzechy-piorace-santos-p-183.html, czekam na dostawę, tak właśnie myślę o alergikach, że moga byc przydatne.:blink:

Ostatnia edycja:
kurde,a mnie chyba rozkłada,zła jestem
gardło mnie juz boli i łeb pęka,chyba dzisiejszy spacer przypłacę zdrówkiem,a jutro mieliśmy do sklepu jechać
zapodałam sobie juz herbatkę z prądem i cytrynka,coś na gardło i mam nadzieje,ze sie wykuruję
:( ( (

MADZIU STO LAT W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU!!! POCIECHY Z CHŁOPAKÓW, WSZYSTKICH TRZECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja z Jasiem dziś byłam u lekarza - niestety gardło dalej zawalone, katar ropny i małe zmiany w oskrzelach...Także antybiotyk dalej mamy i dostaliśmy jakieś leki robione na ten katar cholerny.....
Ale mówię Wam dziewczyny, w życiu takiego kataru nie miał ani Jaś, ani Jula, smarki gęste jak plastelina i tak zatykają nosek że masakra - szczególnie w nocy, bo mu się kilkusekundowe bezdechy zdarzają:no::no::no::no::no: Także ja nie śpię przy nim a jak zasnę to się zaraz wybudzam - jak tylko słyszę że oddechu znowu nie może złapać:no::no:
Maggie dzięki za troskę kochana i rozumiem że Marcel już zdrowy, obyło się bez lekarza?

I zdrówka dla wszystkich chorowitków, bo widzę że się posypały katarki i kaszelki i inne poważniejsze choróbska..

I ja też poluję od rana, zamówiłam sobie foremki silikonowe do jajek sadzonych:-D:-D po układance drewnianej dla Jasia i Juli (Andariel dzięki za kolorową krowę!) a teraz chyba już prezenty na gwiazdkę zamówię, będę mieć z głowy:happy: chociaż z drugiej strony ja lubię to przedświąteczną gonitwę po sklepach, a tak to się pozbawię tej przyjemności:-p

Baska najlepszego!!!!!!!!!!!!!!:-)

Efe dzieki zainspirowana pomysłem równiez zakupiłam te mate tylko nie wiem dla którego dziecka bo pewnie wszystkie bedą chcieć;-)

Magda kurcze biedni jesteście zdrowiejcie szybko. Biedny Jasieniek. U mnie w mieszkaniu takie zimno ze tez sie boje ze sie pozaziebiaja w koncu:zawstydzona/y:Ja chce latoooo albo przynajmniej wiosne. Dzis czytałam pogode długotermonowa ponoc zima ma byc krótka w lutym ma byc deszczowo ale dośc ciepło. Za to grudzien bardzo zimny a styczen snieżny i to bardzo brrrr wrrrr

reklama
Do góry