reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
bueno.
położyłam młodą. ale ganiała dziś skubana a ja za nią z łyżką, żeby coś zjadła terepela.
gluty już się jej zrobiły, więc z nosa nie cieknie, ale babole wyjmujemy chustką, bo gnida mała nie da wepchnąc gruchy a smarkać nie chce,
bo tam o!
teraz śpi chyba, idę sprawdzić i kawę zrobić sobie, to Was poczytam.
gasz. P pojechał i do rana go nie będzie, samochód mu ojciec z kabli odpalał, bo w nocy było -24stopnie!!!
A teraz -17!!! Masakra. rano leciałam do MOPSU to jak tam weszłam to rzęsy mi się przykleiły do policzków i oczu nie mogłam otworzyć!
dobrze, że kumpel siedział, to obciachu większego nie było ha.
a jutro rano na badania jedziemy, tuż po 6 rano wrrr...będą mnie naświetlać pół godziny z izotopem we krwi i przez te 30 min bedę leżeć z pełnym pęcherzem i kwiczeć, że chcę siusiu:p no idę po kawę no bo chlapnę przed kompem. Młoda w nocy nadal arie odstawia...

edit: oł men co za dzieciora mam!!! tak w łóżku skakała, że od ściany na pół metra je odsunęła! dobrze, że już śpi....

Ostatnia edycja:
Helloł
ja też od rana zakupy robię;) Ale mój obiecał, że w piątek weźmie wolne i nas do Tesco zabierze:-D
Kupiłam już małej kapcie Gallery - Category: Poniemowlęce - Zdjecie / Image: Speedy 110P026
i jeszcze chce matę do malowania MATA WODNA AQUADOODLE STANDARD 53 x 53 cm 243 - Zabawki, sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci

A w ogóle to ledwo na oczy patrzę bo dzieciak mi cyrki w noc y odstawiał. Posapałam do 3:21.

Magda (Baśka) STO LAT!!! I przede wszystkim zdrowych chłopaków!

Ostatnia edycja:
no, Efe dałas mi do myslenia z tą matą - ciekawe czy te przyciski do odbijania tez są w zestawie? bo Moja swoje mazaki to wszystkie juz prawie pozjadała,tzn. odgryza te wkłady którymi sie pisze ;/ na szczęście to nietoksyczne te niby...

W tym sklepie co pokazałas to jest ten laptopik który Izabela chciałas kupic - ale sie nie opyla bo na allegro nawet z przesyłką masz taniej.

Oj chyba przez te sklepy dziś na spacerek nie pójdziemy:-D

http://shains.home.pl/zestaw_Popsciles-k15-0-3-default.html
to jest fajne dla dziewczynek troche większych, codziennie mozna inny napis...

A tu świetne bluzki, swetry z nadrukami dla ciążowych mamusiek

http://www.mytummy.pl/27,kolekcja-jesienzima-201011.html

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

szalejecie z zakupami internetowymi widze
Adas pewnie zaraz wstanie to raczej nie posiedze
on po wczorajszej dawce antybiotyku ozdrowiał, to znaczy nie marudzi, je w miare normalnie i nie gorączkuje
nawet go zapakowałam w wozek, przeciwdeszczową folią przykryłam i wyskoczylismy po mięso na bazarek na chwile - mam nadzieje ze nic mu nie bedzie ale ja przemarzłam
Never- uśmiałąm sie z tego ze rzesy Ci sie przykleiły do policzka, choc wiem ze pewnie śmieszno Ci nie było,
uroki zimy po prostu
u nas wieje jakis halny z kolei

Baska- najlepsze życzenia urodzinowe, szczęścia i pomyslnosci!

hej

BAŚKA STO LAT, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdrówka dla wszystkich chorowitków!!

u nas też kaszelek i lekki katarek, coś nie przechodzi od tygodnia :-( więc dziś już nie wychodzimy, a szkoda bo Mała tak lubi śnieżek!! I jeszcze bałwana nie mamy :-(

Efe fajna ta mata, dzięki za podpowiedź prezzentu na mikołaja, a wcześniej na takie nie zwracałam uwagi!!

teraz mam dzięki wam więcej pomysłów na prezenty więc lece na zakupy internetowe :-p

Baśka sto lat :):) Zdrówka i spełnienia marzeń i w ogóle syćkiego naj naj naj :)

U nas -11. Smary w nosie zamarzają, ale jest rześko. Poza tym jest gites.
Pozdrawiam serdecznie :)

Witam
Madziu sto lat!:-)
I przyszy butki dla Jagody i dupa. Wąskie w łydce, ledwie co sie zasuwają, szcholera! Nowiusieńkie, sliczniutkie, super pomyślane na śnieg, po prostu perfekcyjne i za wąskie! Nie wiem, czy to ona ma taka gruba łydkę czy sa nie pomyślane?:wściekła/y:
Po za tym u nas tez mały katarek, mam nadzieje że to tylko na zęby, bo u nas katar jest głównie ząbkowy.
Więc życze zdrówka dla innych chorowitków i lece do obowiązków.
PS. Za oknem niespotykana w Anglii śnieżyca. Chyba kupię kombinezon dla J.

hej lasencje znalazłam fajne butki po domu, wklejam linka moze którejs sie spodobają - bo Alicjana ma własnie cos takiego, to my nie potrzebujemy. A to z tych sklepów gdzie jutro wysyłka darmowa :-p

paputki akcesoria ::: Matrioszka.eu

O tak Jagoda ma takie i są rewelacyjne. Nawet dzisiaj sama jej uszyłam takie, tylko z grubej skórki i polarka w środku, bo u nas ciągnie od podłogi.
Nie wim jak połaczyć dwa posty, buuuu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
miranda posty połączone
a jak cos to edytować najprosciej

my rano zaliczyłysmy saneczki,Ala zadowolona i jak wracałysmy nawet kimono w nich walnęła aparatka mała
a teraz na polu śnieżyca wiec dobrze,ze juz wychodzic nie musimy

Do góry