reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
bueno.
położyłam młodą. ale ganiała dziś skubana a ja za nią z łyżką, żeby coś zjadła terepela.
gluty już się jej zrobiły, więc z nosa nie cieknie, ale babole wyjmujemy chustką, bo gnida mała nie da wepchnąc gruchy a smarkać nie chce,
bo tam o!
teraz śpi chyba, idę sprawdzić i kawę zrobić sobie, to Was poczytam.
gasz. P pojechał i do rana go nie będzie, samochód mu ojciec z kabli odpalał, bo w nocy było -24stopnie!!!
A teraz -17!!! Masakra. rano leciałam do MOPSU to jak tam weszłam to rzęsy mi się przykleiły do policzków i oczu nie mogłam otworzyć!
dobrze, że kumpel siedział, to obciachu większego nie było ha.
a jutro rano na badania jedziemy, tuż po 6 rano wrrr...będą mnie naświetlać pół godziny z izotopem we krwi i przez te 30 min bedę leżeć z pełnym pęcherzem i kwiczeć, że chcę siusiu:p no idę po kawę no bo chlapnę przed kompem. Młoda w nocy nadal arie odstawia...

edit: oł men co za dzieciora mam!!! tak w łóżku skakała, że od ściany na pół metra je odsunęła! dobrze, że już śpi....

Ostatnia edycja:
Helloł
ja też od rana zakupy robię;) Ale mój obiecał, że w piątek weźmie wolne i nas do Tesco zabierze:-D
Kupiłam już małej kapcie Gallery - Category: Poniemowlęce - Zdjecie / Image: Speedy 110P026
i jeszcze chce matę do malowania MATA WODNA AQUADOODLE STANDARD 53 x 53 cm 243 - Zabawki, sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci

A w ogóle to ledwo na oczy patrzę bo dzieciak mi cyrki w noc y odstawiał. Posapałam do 3:21.

Magda (Baśka) STO LAT!!! I przede wszystkim zdrowych chłopaków!

Ostatnia edycja:
no, Efe dałas mi do myslenia z tą matą - ciekawe czy te przyciski do odbijania tez są w zestawie? bo Moja swoje mazaki to wszystkie juz prawie pozjadała,tzn. odgryza te wkłady którymi sie pisze ;/ na szczęście to nietoksyczne te niby...

W tym sklepie co pokazałas to jest ten laptopik który Izabela chciałas kupic - ale sie nie opyla bo na allegro nawet z przesyłką masz taniej.

Oj chyba przez te sklepy dziś na spacerek nie pójdziemy:-D

http://shains.home.pl/zestaw_Popsciles-k15-0-3-default.html
to jest fajne dla dziewczynek troche większych, codziennie mozna inny napis...

A tu świetne bluzki, swetry z nadrukami dla ciążowych mamusiek

http://www.mytummy.pl/27,kolekcja-jesienzima-201011.html

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

szalejecie z zakupami internetowymi widze
Adas pewnie zaraz wstanie to raczej nie posiedze
on po wczorajszej dawce antybiotyku ozdrowiał, to znaczy nie marudzi, je w miare normalnie i nie gorączkuje
nawet go zapakowałam w wozek, przeciwdeszczową folią przykryłam i wyskoczylismy po mięso na bazarek na chwile - mam nadzieje ze nic mu nie bedzie ale ja przemarzłam
Never- uśmiałąm sie z tego ze rzesy Ci sie przykleiły do policzka, choc wiem ze pewnie śmieszno Ci nie było,
uroki zimy po prostu
u nas wieje jakis halny z kolei

Baska- najlepsze życzenia urodzinowe, szczęścia i pomyslnosci!

hej

BAŚKA STO LAT, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdrówka dla wszystkich chorowitków!!

u nas też kaszelek i lekki katarek, coś nie przechodzi od tygodnia :-( więc dziś już nie wychodzimy, a szkoda bo Mała tak lubi śnieżek!! I jeszcze bałwana nie mamy :-(

Efe fajna ta mata, dzięki za podpowiedź prezzentu na mikołaja, a wcześniej na takie nie zwracałam uwagi!!

teraz mam dzięki wam więcej pomysłów na prezenty więc lece na zakupy internetowe :-p

Baśka sto lat :):) Zdrówka i spełnienia marzeń i w ogóle syćkiego naj naj naj :)

U nas -11. Smary w nosie zamarzają, ale jest rześko. Poza tym jest gites.
Pozdrawiam serdecznie :)

Witam
Madziu sto lat!:-)
I przyszy butki dla Jagody i dupa. Wąskie w łydce, ledwie co sie zasuwają, szcholera! Nowiusieńkie, sliczniutkie, super pomyślane na śnieg, po prostu perfekcyjne i za wąskie! Nie wiem, czy to ona ma taka gruba łydkę czy sa nie pomyślane?:wściekła/y:
Po za tym u nas tez mały katarek, mam nadzieje że to tylko na zęby, bo u nas katar jest głównie ząbkowy.
Więc życze zdrówka dla innych chorowitków i lece do obowiązków.
PS. Za oknem niespotykana w Anglii śnieżyca. Chyba kupię kombinezon dla J.

hej lasencje znalazłam fajne butki po domu, wklejam linka moze którejs sie spodobają - bo Alicjana ma własnie cos takiego, to my nie potrzebujemy. A to z tych sklepów gdzie jutro wysyłka darmowa :-p

paputki akcesoria ::: Matrioszka.eu

O tak Jagoda ma takie i są rewelacyjne. Nawet dzisiaj sama jej uszyłam takie, tylko z grubej skórki i polarka w środku, bo u nas ciągnie od podłogi.
Nie wim jak połaczyć dwa posty, buuuu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
miranda posty połączone
a jak cos to edytować najprosciej

my rano zaliczyłysmy saneczki,Ala zadowolona i jak wracałysmy nawet kimono w nich walnęła aparatka mała
a teraz na polu śnieżyca wiec dobrze,ze juz wychodzic nie musimy

Do góry