reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Nie miała Antybiotyków, ale zastanawiam się czy to po ostatnich biegunkach nie dostało jej sie coś do środka, bo umyć jej cipeczke to masakra, nigdy nie daje sobie porządnie wyczyścić. Jak nie zrobi sie lepiej, to pewnie trzeba znowu iśc do lekarza.
Piwonia, ale ci zazdroszczę tej dyskoteki. Ja to bym pewnie poskakała z dzieciakami.
Franoiwa, trzymam kciuki o dobrą rechabilitację, i o siłe dla Natalki. Dacie wszyscy radę, musicie.

reklama
no - doczytałam.
miałam dziś mega masakrę... rano pojechałam pociągiem do tego mego urologa, bo w innym mieście przyjmuje.
generalnie nie był jakiś straszny ten jego wykład, przyzwyczaiłam się do gadek typu "zróbmy badania i zobaczymy",
ale nie tym razem. mam małe bóle i trochę się boje, co to będzie. nie wolno mi dźwigać, bo nerka jest powiększona,ale
jak jestem sama w domu z Mychą, a ona tylko opa, to jak inaczej?
wróciłam o 15. pogoda do bani. ja już w niewhumorze. małżon rano do roboty, dziadki się małą zajęli,
z rana zapierniczałam jak dzik, żeby zrobić młodej obiad że nawet śniadania nie zjadłam.
po 15 zostałam z małą, ale ta jak na złość miała jakieś adhd i padłam ze zmęczenia.
ale zdążyłam zrobić 3 prania, jakoś ją umyć, nakarmić, uśpić, poprasować, pozmywać, umyć kuchnię
i oto jestem...zdechła, ale żywa haha paradox.

Miranduś - nie wiem czy tam u was jest linomag,ale nam pomaga zawsze. Misia ma często czerwoną cipcię,
poza tym polecam odkażać pupkę, wkładając ją do wody z nadmanganianem potasu - zwykłą KALIĄ.
albo kupić jakiś octenisept czy tribatic.

Franiowa to ja życzę, żebyście byli dzielni.

Poszkodowanym zdrówka, ciężarnym wspaniałych snów, trzymajcie się:)

hejka

zaległości mi sie porobiły straaaaaszne!

Aguś miłego wyjazdu, trzymam kciuki że dacie rade fizycznie i psychicznie razem z Natką
Miranda współczucia dla Jagódki, biedulka...

ale wam sie dzieciaczki poobijały ostatnio :szok:. Ale moja też tak ma, cały miesiąc ok a nagle w jeden dzień 2 siniaki na buźce :zawstydzona/y:

pozdrowionka

Basia 7 razy wpisywałam kod... masakryczne teraz zrobili je.. :baffled:
witam w okropny piątek....:eek: czy u Was tez tak leje...? u nas masakra.. więc Zoś dziś demoluje babci mieszkanie :-D
ale mimo wszystko życzę miłego dnia!!

Dzień dobry

Jej jak dobrze że dziś piątek. Muszę się przyzwyczaić do dni tygodnia. Ostatnio przez 2 lata nie robiło mi to różnicy.

Baśka głos oddany, choć łatwo nie było.

Miranda ja jak nie wiem czy to odparzenie czy coś gorszego to wsypuje małej mąkę ziemniaczaną do kąpieli i smaruje bephantenem. Jak do rana zejdzie to znaczy że to odparzenie. Ale nie wiem jak to z dziećmi bezpampersowymi? Może szew w spodniach ją podrażnił na przykład?

Franiowa życzę spokojnego wyjazdu.

Never ty daj namiar na te dopalacze które pozawalają ci tyle rzeczy robić na raz?! Ja jak ten Miś na zimę mam zwolnione obroty.

Hello :)
Miranda na zaczerwienienia super jest Tormentiol. U nas się mega sprawdza.
Never dbaj o siebie i życzę żeby było wsio dobrze.
Aga bądźcie dzielni. Sama wiesz ze turnusy przynoszę mega efekty.
Zdrówka życzę i miłego dnia :0

Dzięki dziewczyny za rady, pospisywałam wszystkie nazwy i będę szukać, moze cos znajdę, choć tu ciężko. Wieczorem wysmarowałam ją pożądnie sudokremem i jakby nieco zeszło, więc może tylko odparzenie po tych kupkach, bo kilka razy jej sie zdarzyło zrobić w majty. A nie jest to od spodni bo od 3 dni chodzimy z powrotem w pieluszkach, bo coś jej się poprzestawiało i pokazuje na nocnik po fakcie.
Wogóle dzień dobry.
Neverend, ale ty masz powera kobieto. Ja wczoraj ledwo co zrobiłam kilka słoików marmolady, sprzątnęłam łazienkę, i narzekałam na moje dziecię dokuczające, wielce umęczona
Efe widzę że nieźle ci perspektywa powrotu do pracy naje w kość.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Och Miranda nawet nie wiesz jak bardzo!
Zrobiłabym wszystko żeby nie wracać do tej właśnie pracy. Ale rzeczywistość jest dołująca. Innej znaleźć nie mogę a szukam ponad pół roku:(

Ale co ja was będę dołować. Pięknie jest co nie?

Do góry