reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

moja za to spadła z konia, zakrwawiła bluzę i ręcznik...
teraz śpi ale szlocha przez sen bidulka, a zasnęła po paracetamolu dopiero:(
i jak ja mam iść z dzieckiem do kontroli? jak jej to pewnie spuchnie?

Andariel to ja pewnie będę miała tak jak ty, bo w pierwszej nic mi nie było;)

Kasia dobrze że z zębem ok.

Iwonka ty faktycznie zamieszkasz w tej szkole niedługo!

co do spania to gdzieś czytałam, że tak 20cm zapasu dziecko musi mieć więc 120cm liczę że będzie miało do 5r.ż?

reklama
Efe :-) spokojnie do 5 rż wystarczy :-) Jasiek jest bardzo duzy jak na swoj wiek i to tez chlopak jest :-)

ucałuj Gabi od e-ciotki :-*
Monia wczoraj sotala swojego konika i teraz sie guimnasykuje jak na niego wlezc i zejsc...:-/

cześć dziewczyny :-)
u mnie za oknem deszcz od rana, więc siedzimy w domu :tak:
dzięki za info o trzydniówce, dziś już Majka ma mniej tej wysypki, a na szczepienie jesteśmy umówione za tydzień, więc zobaczymy co lekarka powie :dry:
marzę już o przyszłym roku, bo w listopadzie i grudniu tyle mnie wydatków czeka, że głowa mała :no::szok: prezenty, prezenty i prezenty, masakra, skąd na to kasę wziąć :dry: ale już nie narzekam...
efe, współczuję powrotu do parcy, ja właśnie będę wysyłać wniosek o przedłużenie wychowawczego, ale we wrześniu też muszę wrócić do pracy :-:)-:)-( a czemu nagle zmieniłaś zdanie z tym powrotem do pracy, tzn czemu musisz do niej iść, jeśli wolno spytać? ;-) i buziaki dla bidulki Gabi :tak: niech się szybko goi
andariel, super, że pójdzie po twojej myśli z L4 i wychowawczym :tak: a ginka bez problemu da ci L4?
Franiowa, neverend, jak tam wieczorne picie? ;-) macie kaca? :-D;-)
piwonia, bezproblemowego załatwienia spraw życzę :tak:
ja to mam zaniki pamięci, przeczytałam 2 strony i już zapomniałam co pisałyście :sorry2:
miłego dzionka :happy2:

Efe nie nastawiaj się, możesz mieć równie bezproblemową ciążę, co pierwszą; moja mama obie znosiła super, fakt, że była nieco młodsza:) ode mnie, oczywiście:) biedna Gabrysia, może jednak nic nie spuchnie tylko sie ladnie rozejdzie!
izabela rozmawiałam z ginką zanim napisałam pismo do pracy, wtedy mówiła, że bliżej 12tc. bez problemu wystawi L4, ale póki nie dostanę papierka w łapkę, to jeszcze nie uważam sprawy za zakończoną; ale by bylo - od 1 XII musialabym gnać do roboty... oby nie! brrrrrrrrr.......

poza tym do pogoda w sam raz dla samobójców, normalnie gdybym chciala popelnić sepuku, to dziś bym się zdecydowala:/ nic, tylko spać albo leniuchować (co zresztą robię); chyba już się mój M. na mnie wkurza, bo ostatnio nic nie robię oprócz zajmowania się Ninką; ale liczę, że to chwilowy spadek formy i że już niedługo będę chodzić jak w zegarku! bo już mnie samą ten bajzel i niezorganizowanie wnerwia;

Kasia, nie mam zamiaru ;-) bo na szczepienie zapisałam Maję zanim zachorowała na trzydniówkę, czyli w zeszłym tyg :tak: ciekawa jestem co lekarka powie :dry: czy też tak uważa
andariel, będzie dobrze, zobaczysz :tak: ja się tak właśnie zastanawiałam, czy lekarze dają chętnie L4, bo słyszałam ostatnio, że są kontrolowani z ZUSu i nie chcą bezpodstawnie wypisywać zwolnień ;-) chyba, że ktoś ma powody, by je dostać

hej dziewczyny

z niewyspaniem mam tak jak Andariel Ty- ale tylko dlatego ze wczoraj sie zaczytałam do 1 w nocy a Adas ranny ptaszek juz o 6 wstał,
chetnie bym sie z nim zdrzemneła ale gotowac musze
najwyzej odpuszcze sobie wieczorem dr Housa

co do mdłości to mi przeszło w 17 tygodniu, a liczyłam ze tylko 3 miesiace to trwa
ze wszsytkich dolegliwosci ciazowych - a miałam wszytskie- mdłosci najgorzej wspominam
mam przeczucie u Ciebie na chłopaka

Efe- i Adas miał mały wypadek, zaplątały mu sie nogi jak mi uciekał na spacerze i sie przewrócil, płakał starsznie, nie było śładu krwi wiec myślałam ze sie po prostu przestraszył, jak zdjęłam w domu czapke- guz na pół czoła, mam nadzieje ze pod czaszka wszystko ok
buziaki dla Gabi

A od keidy wracasz do pracy?

u nas tez pogoda angielska, tak własnie jest w UK przez cała jesien i zime i poczatek wiosny wiec przyzwyczajona jestem, drugi spacer przed zmierzchem musi byc

reklama
hej dziewczyny:-D
mala nie dala dzis zabardzo pospac:dry:
ale pranie puszczone i powieszone, musze kurze powycierac i podlogi bo jutro kumpela wpadnie a jej mala na etapie raczkowania wiec podloga musi lsnic:-D:-D:-D
ale przy Oli za dlugi efekt nie bedzie...:-D:-D:-Da co do malowania to moj bedzie skakac... ja tylko to co na dole i wzorki:-D:-D:-D
a co niech zasowa:-D:-D:-D

przepraszam ze do niczego soe nie odniose ale glowa mnie pobolewa i myslenie niemrawe:sorry::sorry::sorry:

Do góry