reklama
andariel
mama super dwójki :]
no i super! szkoda, że nie pokryją całości, ale cieszmy się tym, co jest
megaczka
Fanka BB :)
hejka
u nas pogoda paskudna a Mała smarka i pokasłuje więc sama byłam na zakupach ale żadnej przyjemności z tego nie miałam bo auto daleko zaparkowałam i jak mokra kura szlam, nawet nic mie sie przymierzać nie chciało
Miranda jak Jagódka?
Adaś niezły śpioszek!
Andariel widze że hormony buzują :-):-):-) a hemoroidy sie robią chyba od zaparć ale z tego co wiem to dzieciaczki wogle ich nie miewają (tzn hemoroidów, bo zaparcia się zdarzają)
Aguś bardzo się cieszę!!
lecę na kawkę, miłego wieczorku życzę
u nas pogoda paskudna a Mała smarka i pokasłuje więc sama byłam na zakupach ale żadnej przyjemności z tego nie miałam bo auto daleko zaparkowałam i jak mokra kura szlam, nawet nic mie sie przymierzać nie chciało
Miranda jak Jagódka?
Adaś niezły śpioszek!
Andariel widze że hormony buzują :-):-):-) a hemoroidy sie robią chyba od zaparć ale z tego co wiem to dzieciaczki wogle ich nie miewają (tzn hemoroidów, bo zaparcia się zdarzają)
Aguś bardzo się cieszę!!
lecę na kawkę, miłego wieczorku życzę
anadriel - no hormonki skaczą, ale mi tak samo i to bez ciąży. też bym się na babę, co się dzieckiem nie zajmuję wkurzyła!
kurna - i potem się dziwić, że dziecko sobie jak się nikt nim nie interesuje. rośnie taki mały bandyta.
franiowa - jeeeeee!!! ale super wiadomość!!!
edit: zapomniałam napisać, że moja dziś była nie do zniesienia.
wyobraźcie sobie, że jest już wykąpana, po kolacji i śpi w najlepsze.
zwykle zasypia po 20 a dziś i wczoraj po 19.
chyba zęby w natarciu bo paszcza zapuchnięta i drze się, o wszystko,
nawet jak nie mam czasu jej na łapki wziąć.
kurna - i potem się dziwić, że dziecko sobie jak się nikt nim nie interesuje. rośnie taki mały bandyta.
franiowa - jeeeeee!!! ale super wiadomość!!!
edit: zapomniałam napisać, że moja dziś była nie do zniesienia.
wyobraźcie sobie, że jest już wykąpana, po kolacji i śpi w najlepsze.
zwykle zasypia po 20 a dziś i wczoraj po 19.
chyba zęby w natarciu bo paszcza zapuchnięta i drze się, o wszystko,
nawet jak nie mam czasu jej na łapki wziąć.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
andariel
mama super dwójki :]
never - moja też dziś popisowy wieczór dała... nie mogłam sobie w spokoju zrobić na szybko obiadu (o 19), bo ryczała jak bóbr; trzeba z nią siedzieć i zabawiać, a najlepiej na rękach nosić; na dodatek mój M. dziś ma wychodne i wróci dopiero w środku nocy; nie wiem skąd to, może też ząbki idą (Nince, nie mężowi )
Mewa29
mama Adama
dziewczyny,moze i ząbki bo Adas tez dzis był płaczliwy- ale widziałam ze druga trojka sie przebiła, nurofenu dałam i wczesniejsze kąpciu, kąpciu-myju, myju było i spi juz od 40 minut
Andariel- wogóle nie dziwie sie ze sie zdenerwowalas,
miałam podobna syuacje na placu zabaw jak jeszcze Adasia musiałam pod paszki prowadzac bo słabo chodził, kopał sobie piłeczke kiedy dwoch pieciolatkow podleciało i mu ta piłke zabrali, polecieli kopac w drugi koniec placu zabaw i wogole wyszli za furtke, zagotowałam sie, wziełam Adasia i pleciałam za nimi, nagadałam im czy sie pytali czy moga grac a oni mnie wogole ignorowali wiec im zabrałam, a matka z papierosem na ławce sie tylko patrzyła
Franiowa- ciesze sie, super ze dostaliscie dofinansowanie, prawde mowiac nigdy nie wierzyłam ze takie fundacje rzeczywiscie pomagają
Efe- a gdzie słonik z sygnaturki ?? zawsze mi humor poprawiał
Andariel- wogóle nie dziwie sie ze sie zdenerwowalas,
miałam podobna syuacje na placu zabaw jak jeszcze Adasia musiałam pod paszki prowadzac bo słabo chodził, kopał sobie piłeczke kiedy dwoch pieciolatkow podleciało i mu ta piłke zabrali, polecieli kopac w drugi koniec placu zabaw i wogole wyszli za furtke, zagotowałam sie, wziełam Adasia i pleciałam za nimi, nagadałam im czy sie pytali czy moga grac a oni mnie wogole ignorowali wiec im zabrałam, a matka z papierosem na ławce sie tylko patrzyła
Franiowa- ciesze sie, super ze dostaliscie dofinansowanie, prawde mowiac nigdy nie wierzyłam ze takie fundacje rzeczywiscie pomagają
Efe- a gdzie słonik z sygnaturki ?? zawsze mi humor poprawiał
malgos_b
Fanka BB :)
witam was wszystkie
u mnie bez zmian ani ciąży, ani okresu. gin umówiony na 1 grudnia dwa testy za mną i obydwa negatywne, cóż pozostało czekać
a poza tym długo mnie nie było na bb no i nie jestem w stanie jak zwykle za wami nadążyć
no ale najwazniejsze... gratuluje franiowamama wracajcie z turnusu cali, zdrowi i zadowoleni
wszystkim małym i dużym natomiast słodkich snów i spokojnej nocy
u mnie bez zmian ani ciąży, ani okresu. gin umówiony na 1 grudnia dwa testy za mną i obydwa negatywne, cóż pozostało czekać
a poza tym długo mnie nie było na bb no i nie jestem w stanie jak zwykle za wami nadążyć
no ale najwazniejsze... gratuluje franiowamama wracajcie z turnusu cali, zdrowi i zadowoleni
wszystkim małym i dużym natomiast słodkich snów i spokojnej nocy
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Jestem wreszcie dopchałam sie do kompa. Dzieci mi okupuja komputer aaaaa, potrzebny laptop od zaraz.
Mat nauczył sie klikac mysza i z tej radości zabawał na gierkach na NK jakies 3 godziny!!!!
Andariel tez tak w ciązy miałam zła na wszystkich i o wszystko, to hormony troche tak działaja, nastepny objaw ciązowy. Ale w tym wypadku nerw uzasadniony, też nie lubie jak obce dzieciaki dotykaja zabawek moich dzieci a juz najbardziej jak bez pytania,
Wyobrazcie sobie że Miłosz nadal nie chce chodzic ja juz w rozpaczy jestem W ogóle buntuje sie strasznie. Jak próbuje z nim ćwiczyc to tym bardziej nie chce a jak nikt nie zwraca uwagi to po troszku sie puszcza ale sa to bardzo niewielkie odległosci. On chyba nigdy nie bedzie chodził
Pociesza mnie tylko to że ostatnio czesto stoi sam bez trzymania to jakis tam powolny postep jest
Zabek naprawiony moge odetchnąć chyba narazie mam spokój bo wszystkie poreperowane.
Franiowa ciesze sie ze dostaliście to dofinansowanie choc mogliby dac troche więcej
Miranda jak mała?
Małgos to chyba dobrze ze test nega ja tez mialam ostatnio zaburzenia hormonalne ale teraz mam lux bo biore tabletki i przynajmniej wsio sie wyregulowało
Dobra zmykam bo nawet kolacji jeszcze nie jadłam moje dzieci to małe bestie, dzis dopiero o 21ej popadały.
Dobranocka
Mat nauczył sie klikac mysza i z tej radości zabawał na gierkach na NK jakies 3 godziny!!!!
Andariel tez tak w ciązy miałam zła na wszystkich i o wszystko, to hormony troche tak działaja, nastepny objaw ciązowy. Ale w tym wypadku nerw uzasadniony, też nie lubie jak obce dzieciaki dotykaja zabawek moich dzieci a juz najbardziej jak bez pytania,
Wyobrazcie sobie że Miłosz nadal nie chce chodzic ja juz w rozpaczy jestem W ogóle buntuje sie strasznie. Jak próbuje z nim ćwiczyc to tym bardziej nie chce a jak nikt nie zwraca uwagi to po troszku sie puszcza ale sa to bardzo niewielkie odległosci. On chyba nigdy nie bedzie chodził
Pociesza mnie tylko to że ostatnio czesto stoi sam bez trzymania to jakis tam powolny postep jest
Zabek naprawiony moge odetchnąć chyba narazie mam spokój bo wszystkie poreperowane.
Franiowa ciesze sie ze dostaliście to dofinansowanie choc mogliby dac troche więcej
Miranda jak mała?
Małgos to chyba dobrze ze test nega ja tez mialam ostatnio zaburzenia hormonalne ale teraz mam lux bo biore tabletki i przynajmniej wsio sie wyregulowało
Dobra zmykam bo nawet kolacji jeszcze nie jadłam moje dzieci to małe bestie, dzis dopiero o 21ej popadały.
Dobranocka
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Franiowa bosko! 2 tys na ulicy nie leżą.
Mewa nie zmieścił się Za dużo suwaczków
Kasia pójdzie w swoim czasie i już
Ja wpadłam dobranoc powiedzieć..coś miałam jeszcze napiasać ale jestem pierdoła i już nie pamiętam
Miłego weekendu
Mewa nie zmieścił się Za dużo suwaczków
Kasia pójdzie w swoim czasie i już
Ja wpadłam dobranoc powiedzieć..coś miałam jeszcze napiasać ale jestem pierdoła i już nie pamiętam
Miłego weekendu
reklama
Podziel się: