reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
hello
edit i tyle napisałam od 6:30
dziś jedziemy do Sopotu więc lecę sprzątać i się szykować
Miłego dnia życzę
edit i tyle napisałam od 6:30
dziś jedziemy do Sopotu więc lecę sprzątać i się szykować
Miłego dnia życzę
Ostatnia edycja:
witam:-)
Alicja dopiero co wstała ale juz stęka i marudzi. Towarzystwo poszło w swoje strony;-)
Efe udanego wyjazdu do Sopotu! ja ja bym chciała nad morze:-(
Anet zdrówka dla Karolci, dobrze dobrany kaszel powinien pomóc.
Franiowa jak tam sprawy z wózkiem?
zaraz mykam bo o 10.00 wpadnie znajoma z 2letnia dziewczynką na kawke, ta Mała strasznie boi się kota i ciągle wisi na swojej mamie
spokojnego dnia
Alicja dopiero co wstała ale juz stęka i marudzi. Towarzystwo poszło w swoje strony;-)
Efe udanego wyjazdu do Sopotu! ja ja bym chciała nad morze:-(
Anet zdrówka dla Karolci, dobrze dobrany kaszel powinien pomóc.
Franiowa jak tam sprawy z wózkiem?
zaraz mykam bo o 10.00 wpadnie znajoma z 2letnia dziewczynką na kawke, ta Mała strasznie boi się kota i ciągle wisi na swojej mamie
spokojnego dnia
miranda
Fanka BB :)
Witam drogie panie.
Ale wam się pogoda udaje! U nas mrozi, ale nie ma zmiłuj się i na spacerki trzeba chodzić.
Wczoraj kupiłam wózeczek dla lalek, udało mi się za grosze używany i obowiązkowa chodziłyśmy z nim po ulicy.
Zdrówka dla chorych dzieciaczków, zwłaszcza dla Karolci.
Basia ja chętnie ten energi, choćby ćwierć, od ciebie wezmę, zdolniacho!
Miłego dzionka.
Ale wam się pogoda udaje! U nas mrozi, ale nie ma zmiłuj się i na spacerki trzeba chodzić.
Wczoraj kupiłam wózeczek dla lalek, udało mi się za grosze używany i obowiązkowa chodziłyśmy z nim po ulicy.
Zdrówka dla chorych dzieciaczków, zwłaszcza dla Karolci.
Basia ja chętnie ten energi, choćby ćwierć, od ciebie wezmę, zdolniacho!
Miłego dzionka.
hejka
Baśka ja po proszę troszke tej energii bo ostatnio wielki krzyż mnie przygniata.... nie wiem czy wstane :-(
Zdrówka dla Karolci i sto latek dla Ciebie Anetko
Efe super wyjazd masz, ja tam tęsknię z górami...
miłego dnia laseczki
Baśka ja po proszę troszke tej energii bo ostatnio wielki krzyż mnie przygniata.... nie wiem czy wstane :-(
Zdrówka dla Karolci i sto latek dla Ciebie Anetko
Efe super wyjazd masz, ja tam tęsknię z górami...
miłego dnia laseczki
hej a my dziś o 7:30 wstałyśmy.
ja pofrunęłam do przychodni zrobić badania, bo w czwartek do urologa z mą nerką jadę.
Młoda aktualnie śpi, więc mam chwilę na swoje sprawy.
P. sobie wybył.
No u nas pogoda zmulona ale i tak obowiązkowy spacer będzie.
No Franiowa - ja polecam Inglesinę. Strasznie chciałam kupić, ale kupiłam Firkona,
jak dla mnie jest super ten trzykołowy, P. narzeka, że czołg i że kółko sobie samo skręca.
No skręca, jak nie jest zablokowane hihi, no ale na zimę musiałam kupić.
Co do detali typu zdejmowana rączka to nie sądzę, bo moja znajoma miała taką podobną,
chyba magnum i rączkę miała na stałe, ale ja nigdy nie zdejmuję rączki jak wkładam młodą do wózia,
bo jest sporo miejsca a nie mam na to czasu jak młoda pod nogami grasuje.
Także polecam na sezon zimowy inglesinę, zresztą tą Ci chyba zapodałam w linku tutaj wcześniej.
Są jeszcze takie wózki jak BEBECAR.
bebecar pasy moskitera folia adaptery 2 wózki + (1310692469) - Aukcje internetowe Allegro
Niezniszczalny Bebecar 2 w 1 (1316612448) - Aukcje internetowe Allegro
albo Deltim
WÓZEK GŁĘBOKO SPACEROWY DELTIM JAK EMMALJUNGA (1310427316) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK BCM GONDOLA + SPACERÓWKA DELTIM (1320738893) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK DELTIM FOKUS 2007/2008 r. (1314238195) - Aukcje internetowe Allegro
Wszytkie polecam, bo widziałam, miałam okazję tknąć
No a dziś to i ja zdrówka życzę wszystkim.
ja pofrunęłam do przychodni zrobić badania, bo w czwartek do urologa z mą nerką jadę.
Młoda aktualnie śpi, więc mam chwilę na swoje sprawy.
P. sobie wybył.
No u nas pogoda zmulona ale i tak obowiązkowy spacer będzie.
No Franiowa - ja polecam Inglesinę. Strasznie chciałam kupić, ale kupiłam Firkona,
jak dla mnie jest super ten trzykołowy, P. narzeka, że czołg i że kółko sobie samo skręca.
No skręca, jak nie jest zablokowane hihi, no ale na zimę musiałam kupić.
Co do detali typu zdejmowana rączka to nie sądzę, bo moja znajoma miała taką podobną,
chyba magnum i rączkę miała na stałe, ale ja nigdy nie zdejmuję rączki jak wkładam młodą do wózia,
bo jest sporo miejsca a nie mam na to czasu jak młoda pod nogami grasuje.
Także polecam na sezon zimowy inglesinę, zresztą tą Ci chyba zapodałam w linku tutaj wcześniej.
Są jeszcze takie wózki jak BEBECAR.
bebecar pasy moskitera folia adaptery 2 wózki + (1310692469) - Aukcje internetowe Allegro
Niezniszczalny Bebecar 2 w 1 (1316612448) - Aukcje internetowe Allegro
albo Deltim
WÓZEK GŁĘBOKO SPACEROWY DELTIM JAK EMMALJUNGA (1310427316) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK BCM GONDOLA + SPACERÓWKA DELTIM (1320738893) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK DELTIM FOKUS 2007/2008 r. (1314238195) - Aukcje internetowe Allegro
Wszytkie polecam, bo widziałam, miałam okazję tknąć
No a dziś to i ja zdrówka życzę wszystkim.
basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny
my z rana za farbami jechalismy ale nie bylo tych kolorow co sobie uwidzialam
jutro pojedziemy gdzie indziej
chce bez i czerwien... ubzduralam sobie wystroj orientalny
mam szablon na chinskie wzorki... jak bedzie gotowe to wstawie fotki
a potem z tego co zostanie pokoj dziewczynek
kolorowe paski
moj mi nie kupil bo wiedzial ze juz bralabym sie za malowanie
dziewczyny to ja przesylam troche energii do Kazdej ktora potrzebuje]
kurde chyba grype jelitowa zlapalm... od wczoraj mi niedobrze, boli mnie brzuch i mnie czysci
a jeszcze jutro do gina
my z rana za farbami jechalismy ale nie bylo tych kolorow co sobie uwidzialam
jutro pojedziemy gdzie indziej
chce bez i czerwien... ubzduralam sobie wystroj orientalny
mam szablon na chinskie wzorki... jak bedzie gotowe to wstawie fotki
a potem z tego co zostanie pokoj dziewczynek
kolorowe paski
moj mi nie kupil bo wiedzial ze juz bralabym sie za malowanie
dziewczyny to ja przesylam troche energii do Kazdej ktora potrzebuje]
kurde chyba grype jelitowa zlapalm... od wczoraj mi niedobrze, boli mnie brzuch i mnie czysci
a jeszcze jutro do gina
Ostatnia edycja:
magda12345
Mama Juli i Jasia
Witajcie ;-)
Ale pustki tu dzisiaj.... U nas ładnej pogody ciąg dalszy, chociaż dzisiaj już chłodniej.
Byliśmy na placu zabaw przedszkolnym i Jasiek tak się wyszalał że padł na drugą drzemkę (która trwała tylko 30 min). A jutro też ma być słonko, rany w życiu bym nie pomyślała że taki ładny listopad nam się trafi ;-)
Basia - Ty uważaj z tą swoją energią! Ale to chyba przez hormony, syndrom gniazda pewnie Ci się włączył ;-) daj znać co u gina!
Efe jak tam wycieczka? Mi się w nocy śniło żem nad morzem była :-)
Neverend powodzenia u urologa ;-)
Mika to ja Ci jeszcze trochę słonka naszego wyślę żeby te problemy trochę przybladły! i do Was Miranda, brrrr mrozy - oby przyszły jak najpóźniej!
Anet zdrówka dla Karolci, i hihi Sempe uśmiałam się z "dobrze dobranego kaszlu" ;-)
Ale pustki tu dzisiaj.... U nas ładnej pogody ciąg dalszy, chociaż dzisiaj już chłodniej.
Byliśmy na placu zabaw przedszkolnym i Jasiek tak się wyszalał że padł na drugą drzemkę (która trwała tylko 30 min). A jutro też ma być słonko, rany w życiu bym nie pomyślała że taki ładny listopad nam się trafi ;-)
Basia - Ty uważaj z tą swoją energią! Ale to chyba przez hormony, syndrom gniazda pewnie Ci się włączył ;-) daj znać co u gina!
Efe jak tam wycieczka? Mi się w nocy śniło żem nad morzem była :-)
Neverend powodzenia u urologa ;-)
Mika to ja Ci jeszcze trochę słonka naszego wyślę żeby te problemy trochę przybladły! i do Was Miranda, brrrr mrozy - oby przyszły jak najpóźniej!
Anet zdrówka dla Karolci, i hihi Sempe uśmiałam się z "dobrze dobranego kaszlu" ;-)
reklama
andariel
mama super dwójki :]
no, mnie też rozbawił "dobrze dobrany kaszel"
smutno mi po tym pobycie w domu, tak się wszystko skończyło niemiło... pewnie dużo tu mojej winy, hormony szaleją i jestem okropnie podatna na wnerwianie, a że nie potrafię się zamknąć i trzymać języka za zębami to się kłócę... ale i tak nasze relacje z mamą są mam wrażenie coraz gorsze
smutno mi po tym pobycie w domu, tak się wszystko skończyło niemiło... pewnie dużo tu mojej winy, hormony szaleją i jestem okropnie podatna na wnerwianie, a że nie potrafię się zamknąć i trzymać języka za zębami to się kłócę... ale i tak nasze relacje z mamą są mam wrażenie coraz gorsze
Podziel się: