reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Czesc dziewczyny:)
Wiem,ze nieczesto zagladam,wybaczcie,ale niestety obowiazkow tyle,ze czasu na neta brak:)
Dodatkowo mamy chlopca 14 letniego,irlandczyka,ktory niestety w domu ma nie za wesolo i mieszka u nas:( duuuzo czasu i energii pochlania mnie pomoc jemu....staramy sie jakos wyklarowac sytuacje,ale on nie chce wracac do domu:( rodzice wogole sie nim nie interesuja:(wspolpracujemy z pracownikami socjalnymi ,aby jakos to wszystko rozwiazac.lub aby uznali nas za rodzine zastepcza.ale to bardzo dluga droga.....tak wiec mam 5 dzieci na te chwilke,ale i tak staramy sie o nasze malenstwo:) zakupilam monitor owulacyjny clearblue i mam nadzieje,ze trafie dzieki niemu w tego wymarzonego chlopca( przynajmniej mam zamiar zwiekszyc swoje szanse)....

pozdrawiam WAs wszystkie serdecznie i mam nadzieje,ze czasem mnie wspomnicie,nawet ,jak nie bede tu czestym gosciem:)
milego dnia

reklama
hej dziewczyny:-D
masakra...energia mnie roznosi:-D:-D:-D
co chwila bym cos robila:-D:-D
Oli lekko goraczkuje bo ida kolejne zeby i wyrzywa sie na wszystkich i wszystkim:-D:-D:-D:-D
Syla zdrowa ale ma jakies wacha nastrojow i wytrzymac sie nie da:-D:-D

ja na swieta juz posprzatalam....czekam ylko na pomalowanie kuchni:-D:-D:-D
potem pranie i szykowanie ubranek dla dzidzi:-D:-D:-D

my juz po 3 godzinnym spacerku,,, moj na 14do pracy wiec caly dzien sama:-D:-D:-D

mecze go zeby na swieta jeszcze pokoj pomalowac...ale on jakos nie chetnie:dry::dry::dry:
a pozniej wkleje jak bardzo mi sie w domu nudzi:-D:-D:-D

dzis tez obskoczylam pare sklepow po2 zlote i pare dupsow do domu kupilam:-D:-D:-D

Deli uwazam...ale ja owsik i na miejscu nie usiedze:-D:-D:-D
Aga pamietamy i owocnego staranka:-D:-D:-D

ANETT STO LAT KOBITO, ZDROWIA I POCIECHY Z DZIECI:-D:-D:-D

te pierwsze to ze starego koszyka na owoce i lancuchow choinkowych...a drugie mialam pare rzeczy ktore kiedys na scianie wisialy:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie068.jpg
    Zdjęcie068.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie069.jpg
    Zdjęcie069.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Witam kochane,jakos czasu nie mialam zeby w wekend zajzec....
A dzis tez zabiegana od rana i u lekarza znow bylam z Karolcia,bo zamiast lepiej sie jej robic to gorzej,kaszle strasznie,a w nocy to juz masakra normalnie....
Dziekuje za zyczenia i te tutaj i na Nk i na Facebooku....kochane jestescie:)
Lece do mojej marudy,bo juz jeczy......ehhhhhhhhhh

Anet- wszystkiego najlpeszego jubilatko!

witam dziewczyny
Adas dzis był o-kro-pny! spał w dzien moze z pół godziny a reszta dnia to marudzenie
no i jak odkurzałam to płakał bo to on sam chciał odkurzać, w końcu musiałam dac mu rure zeby pojezdził bo by sie zapłakał

Andariel- szkoda ze wyjazd taki krótki sie okazał
Aga Ir- kciuki za chłopaka trzymam
Basia- podziwiam Cie ze tyle energii masz
Franiowa- powodzenia z wózkiem
Izabela- zdrowia dla Majeczki

reklama
Do góry