reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Andariel przykro ze tak wyszlo...ale powinna tez zrozumiec nastroje:sorry2:
ja do tej pory mam humorki ze hoho:-D:-D:-D:-D
a moj nie ma wyjscia i musi to znosic:-D:-D:-D

jutro ma wolne... pomylilam zmiany i zla godzine ustalilam u gina... ale dla mnie lepiej bo nie bede sama siedziec:-D:-D:-D

a jutro jak wroce(nie wiem o ktorej) to zdam relacje:-D:-D:-D
jutro znowu ladnie to moze i fajny spacerek zaliczymy:-D

reklama
Hello
Molo zaliczyliśmy ale żeby tam dłużej to nie powiem piździawa że hej
Teraz się martwię, żeby się dziecię moje nie załatwiło takim wypadem, ale z drugiej strony jodu się nawdychała i na zimę ma zapas.
Morsów na szczęście nie było i bardzo dobrze, bo bym zmarzła od samego patrzenia.
Kurde chyba wrócę od stycznia do pracy:( "Nie kcem ale muszem"

Basia ja też bym tak chciała wić gniazdko i mieć 100 pomysłów na minutę. U mnie dosłownie odwrotnie. Uważaj na siebie!

Andariel ja też mam "niewyparzoną gębę" ale odkąd zostałam matką to trochę inaczej na to wszystko patrzę. Ale lampki mi się palą jak się moja mama do mojej Gabi "dobiera" typu: źle ubrana, źle nakarmiona itp.

Magda to odwiedzaj a nie śnisz! Może jakoś w wakacje się tu znajdziecie tak przypadkiem i nieplanowanie(bo planowanie to nigdy nie wychodzi!)

dobra idę na M i odleżeć dzisiejszą wycieczkę
do jutra!

upssssssssssssssssssssssssss dobrze dobrany kaszel!!!! jasny gwint!!! oczywiscie chodziło mi o dobrze dobrany SYROP!!!:-)

od kiedy mąż przynosi laptopa do domu mogę czytać i oglądać Tv:-) zaraz usta usta najlepszy serial ostatnich czasow:-)

pa

Efe- ale zazdroszcze Wam wypadu nad morze polskie, 8 lat juz nie byłam- jodu nie wdychałam

Andariel- to moze wyciagnij rękę do mamy na zgode, ją pewnie tez męczy ze sie rozstałyscie w niezgodzie, będzie dobrze- zobaczysz
a ze hormony Ci buzują to sie nie dziwie, ja miałam bardziej takie wzruszenia dogłębne

kolorowych kochane a ja dalej cv wysyłam xxx

hej nocką ciemną...
mam troszke zaległosci a pora taka a nie inna wiec dzis tylko poproszę ;) zagłosuj na nas http.//promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/projekt/4cca008530b5c.html
coś link nie działa - ale w podpisie jest,... miłej nocki życzę:)

no i koniec łądnej pogody.. deszcz i deszcz ze śniegiem u nas..:baffled:
dzisiaj tatuś został z córeczką w domu hihi :-p ciekawe jak sobie poradzą :-p pewnie będzie zmasakrowany jak wrócę ;-)
przesyłam Wam wirtualne ściskacze :-D dziś trochę szybciej w pracy jestem bo jak nie wiozłam Zosi do mamy to jakoś mi sprawniej poszło..:-p a i tak wstałam pół h poźniej niż zwykle.. ciekawe......

witam was
u nas tez koniec pogody dzisiaj,a szkoda bo tak pieknie było
ja dzisiaj na jedeno zebranie musze iść tylko mam małego zgryza i jak nie przejdzie to chyba nie pójde,a mianowicie spuchła mi strasznie dolna warga,dokładnie połowa i wygladam jak jakieś monstrum,chodze od rana i lód przykładam oby pomogło

Efe Sopotu szczerze zazdroszcze,bo bardzo chciałabym sie tam znaleść
ale moze kiedyś sie uda

Hej z rana
pospałyśmy do 7:30 (pewnie dlatego że wczoraj mała G...lizdeczka nie spała w drodze powrotnej, czyli od 11:30 do 20 była na nogach o_O)
Na dworzu leje że psa z kulawą noga bym nie wygoniła:(
Skoro mam wrócić do pracy to muszę Gabrysię do cioci przyzwyczajać i jej wielkiego psa:(((
Ale najpierw posprawdzam przepisy i się zapytam jakiegoś specjalisty prawnika. Jest taki na BB?
Baśka głos oddany.
Reksio tatusiowi przyda się dzień z córeczką. Zacieśnią więzi;)

Iwonka zdjęcia morza na T;)

Edit. dobra dodzwoniłam się do urzędu (pip) i potwierdzili że mogę złożyć wniosek o zmniejszenie wymiaru czasu pracy i będę chroniona 12 m-cy przed zwolnieniem. Uff

Franiowa a ty dalej myślisz o tym Emmaljunga? Na T wstawiłam zdjęcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Ja już po kawce i śniadaniu a Jasiek jeszcze śpi :szok: Ale wczoraj poszedł po 21 spać - a on musi 12 godzin w nocy śpiochać - taki mi się śpioszek trafił:-)

Efe kurka gdybym bliżej to morze miała to bym na pewno teraz przyjechała! Najwięcej jodu ponoć w tym okresie...rany jak pomyślę o tym cudownym morskim powietrzu to aż mnie ściska w dołku - właściwie to tylko tam mogę odetchnąć pełną gębą;-);-) oby do lata...

Andariel rozumiem Cię bo zawsze mi strasznie smutno jak się z mamą pokłócę - najpierw jestem zła na maxa a po 3,4 dniach wszystko mi przechodzi...więc może faktycznie zadzwoń i szczerze porozmawiaj, wszystkie babcie chcą rozpieszczać wnuki (zwłaszcza te co je rzadko widzą) a nas, mamy, to niesamowicie wkurza.....szczególnie dokarmianie słodyczami...:wściekła/y:

Piwonia u nas też pochmurno i zimnica straszna ale może się trochę później poprawi??

Reksio z mojego doświadczenia wiem, że dzieci przy "tatach" są wyjątkowo grzeczne......... ;-) ;-)

Z seriali to ja ostatnio nałogowo Majkę oglądam i zaczęliśmy z mężastym Prison Break bo jak nigdy nie mieliśmy czasu tego zaliczyć.

Ostatnia edycja:
Do góry