reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam,
my od wczoraj byliśmy u teściów

Franiowa z tego co czytałam kiedyś o wózkach Jedo konkretnie Bartatinach to uzytkowniczki były zadowolone, tylko, że była mowa o wózu w wersji głebokiej dla noworodka. Kiedyś w sklepie macałam to tak jak Rubi pisze bez problemu buja się na wszystkie strony:-D
W piątek też kupiłam wózek:-) używany jane nomad:-) jeszcze nie przyszedł więc dalej modle się żeby nie okazał się jakiś złom.

reklama
No ja mam zgryz straszelny...
obserwuję na Allegro
Emmaljunga wózek gleboki spacerowy granat BCM (1306530967) - Aukcje internetowe Allegro
ale gość nie odpowiedział na 2 moje pytania (zadane ze 4 dni temu) i boje się licytować, żebym na minę jakąs nie wlazla...
Nowego takiego wypasu raczej Frankowi nie kupię.. No chyba ze TVN da nam kase na turnus w grudniu, to wtedy zafunduje dzieciakowi nowy wózek z tych lepsiejszych.
Siwieje przez ten temat normalnie..

bry ;-)

Aga ;-) cena zachecajaca ;-) bij się :-) ja kiedys widzialam aukcje wozka Peg Perego - tez dwu funkcyjnego - poszedl za 61 zł :szok: a nóż widelec sie uda.... a na odpowiedz od sprzedajacego to bym srednio liczyla...zwykle wszyscy zachwalaja to co sprzedaja... najlepiej idz do duzego sklepu z wozkami i potestuj ;-) przyjedz do Opola - mam pod nosem 2 wielkie sklepiszcza ;-) :-D

u nas było dzis tak cudnie.... 18 st. C i słonko :-) troche wiało ale wiaterek cieplutki.... niestety Moni spacer sie nie udał... tata sie zapowiadal ze pojdzie ale po obiedzie juz mu sie odwidzialo a potem dziadkowie z Jasiem przyjechali... teraz ciemno to tak srednio na spacerek...

Aga my mamy emmaljunge i zdecydowanie POLECAM! Teraz już na lekką spacerowke przeszlismy ale emmaljunga schowana dla drugiego bejbika a z gondoli sis teraz kożysta :-) więc bij się o ten wozek! :-)

Bosssssssssssssska:) Juz piszę:)

Edit: ale ja jestem d..a. Najpierw napisałam do goscia o podanie ceny minimalnej i czy by zakończyl aukcję a potem zobaczyłam ze ludzie już licytują..No komments:)

Aga my mamy emmaljunge i zdecydowanie POLECAM! Teraz już na lekką spacerowke przeszlismy ale emmaljunga schowana dla drugiego bejbika a z gondoli sis teraz kożysta :-) więc bij się o ten wozek! :-)

Reksio, plizzzz napisz na pw lub tutaj czy macie ten model i jak spacerówka sie zachowuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie pierwsza :)
od razu widać po pustkach ze ładna pogoda dziś wszędzie
my drugi spacer zaliczymy jak Adamus wstanie z drzemki

Franiowa - ja w tym temacie nie pomoge niestety
Deli- oby poszło po Twojej mysli
Piwonia- i jak piatkowa sprawa, pomyślnie sie udało załatwic?
Anet- zdrowiej

witam po weekendowo
co do piątkowej sprawy nie było tak jak miało byc,ale przynajmniej jedno z głowy jest,jedno przeniesione na 2 grudnia i to bedzie chyba ta gorsza sprawa,ale mamy nadzieje,że i ją uda sie jakos pomyślnie załatwić

ja mam doła po weekendzie i serdecznie dosc wszystkiego,wiec nie bede tu zasmęcać

deli pozdrawiam i trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy
chorowitkom zdrowia

reklama
Aga my mamy smart duo combi czy jakos tak.. Tam sie nie doczytałam jaki to model ale patrząc na spacerowkę to chyba nie ten sam. Inne mocowania trochę a może po prostu starszy model bo my mamy z 2009. Spacerowka się super sprawdza. Lekko się prowadzi a co najważniejsze jest duża. Na snieg na pewno wyjmiemy ja spowrotem. A i dobrze się go buja :-) ale najlepiej pojdz do sklepu pomacac bo nie wiem co wg Ciebie znaczy dobrze hihi :-) a poza aukcjami to wozek niestety jest drogi. Mija sis za samą spacerowkę na allegro ale na KT zapłaciła 900zł.. Więc trza polowac. Mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam....

Do góry