reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witajcie! dotarliśmy szczęśliwie do rodziców, więc tylko polowo zaglądam; mała zadowolona, rozchwytywana przez dziadków:) i wielki zachwyt jak mała ładnie woła na kupkę i siku, na nocnik:) uciekam już bo wołają na jedzinko:) ale mi tu dobrze:)

reklama
Witajcie....
Ja chora,mam antybiotyk....czuje sie srednio fajnie,a tu nawet polozyc sie nie mozna:-(
Karolcia dostala troche syropkow i kropeli do nosa,oka(bo rano wstala z zaklekonym oczkiem),no i plus moje leki i juz mniej w portfelu o 140 zl :szok:...kuzwa,ale te leki drogie....a jak nie przejdzie malej,to jeszcze do kontroli mamy sie pokazac,dzis juz katar mniejszy ma,ale za to juz zielono-zolty:sorry2:
Wiec tyle odemnie...lece konczyc rosolek,bo glinda wcale nic nie jje dalej....lekarka mowila ze to i zeby moga byc i choroba-no wszystko na raz...ehhhhh

hejka :)
Natt trzymam mocno kciuki..
Basienko nie szalej

Wszystkim dużo zdrówka

Efe, Piwonia moja ostatnio też chyba jakiś skok miała ....

Czytam was laseczki moje, ale na pisanie brak czasu. Dużo się dzieje. Jeszcze więcej pracy i w ogóle ... No nic byle do przodu :). Musze jeszcze rzeczy Oliwki powystawiać, bo nie mam gdzie tego trzymać. Dopiero stronkę skończyłam, a gdzie tam reszta. Trzymajcie mocno kciuki za jakiś czas powiem czy się udało to co planuje :).

Oliwcia rośnie i jest z dnia na dzień coraz większym łobuziakiem i wszędzie jej pełno.
No i mowa o niej, a ona siada i mama, dostała buziaka i śpi dalej. Mykam do niej, bo może coś jeszcze będzie chciała, a z pokoju siostry nie zawsze każdy szmer słyszę.

Buziaczki dla was.
papap

Ps. Dziękuje za życzonka :)

Dziewczyny, pomóżcie proszę.
Wiecie coś o wózkach firmy Jedo, czy jakościowo sa ok?
Szczególnie interesuje mnie Pati Jedo.

Bry ;-)

Deli :-) 3mam kciuki ;-) a w ogole to ostatnio o Was myslalam.... ;-)

Aga ;-) zalezy jakie wozki lubisz... ja sie swego czasu do Bartatiny przymierzałam ale poszłam do sklepu troche tym wozkiem pojezdzic i niestety odpadł :-( jak dla mnie był zbyt miękki :-( wystarczylo lekko trącić wózek i cały sie kołysał jak wściekły - na boki tez... werska na wahaczach byla niby lepsza ale tez wózek sie telepał jak galareta :-(
najlepiej sama upoluj taki w sklepie albo moze kiedys na spacerku wypatrzysz i go wyprobuj ;-)

Anett ;-) zdrówka dla Was ;-)

lece na T ;-)
milego dnia ;-)

Ja potrzebuje dla Frania własnie takiego suuuper miekkiego wózka ze wzgledu na te problemy z napieciem mięśniowym. Skoro mówisz ze taki galaretowaty to znaczy ze cos dla nas:)
A cos o jakosci wiecie?
To i ja lece na T:)

witam sie pierwsza :)
od razu widać po pustkach ze ładna pogoda dziś wszędzie
my drugi spacer zaliczymy jak Adamus wstanie z drzemki

Franiowa - ja w tym temacie nie pomoge niestety
Deli- oby poszło po Twojej mysli
Piwonia- i jak piatkowa sprawa, pomyślnie sie udało załatwic?
Anet- zdrowiej

reklama
Do góry