reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ninka u babci śpi w tym samym pokoju, co my, ale w łóżeczku turystycznym; a jak się obudzi to pewnie wyląduje nas:) ale pościeli nigdy nie brałam, nie miała problemu z zasypianiem; pluszaka wezmę do przytulania:)
biedna Gabi, pewnie ją to cholernie szczypie... ale jak tylko leki zaczną działać, będzie dobrze!

reklama
No to Efe,wy z Deli to mlode babki jestescie:tak:;-) A Elofen,to taki lek przeciw zapalny....moja czestro go bierze(Eurespal,to to samo)
DELI,stowka dla ciebie!!!
Iwonko,tez kciuki trzymam za pomyslna sprawe;-)
Andariel,a tobie spokojnej podrozy zycze no i milego wypoczynku....:-)
Natt,to sie bedzie dzis u was dzialo :szok:

A ja ledwo laze,chyba sie bez lekarza nie obedzie,dzwonilam do przychodni,czynne maja w piatek.....gardlo to tak boli,ze ledwo przelykam sline,wszystkie kosteczki mnie kreca,nawet wlosy mnie bola :szok: wiec zaraz sie klade....o lie panny dadza polezec,no bo maz przeciez ich spac nie polozy sam,no bo,jak jak nie umie:baffled:
Milego wekendu zycze.....ja pewnie bede zagladac na BB

hej dziewczyny:-D
masakra:angry:
rano korki i moj sie spoznil na pogrzeb:no:
jak wracalismy to jeszcze gorzej...bo droga ktora zajmuje 25 minut trwala 1,5 godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ludziom sie przypomnialo ze jutro swieto i wszyscy na zakupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a tak poza tym super... z prababcia zaliczylysmy godzinny spacer... pokupilam pare rzeczy na targu... czape i kapcie Oli... z ktorych jest bardzo zadowolona bo mega wygodne:-D:-D:-D
Syli rekawiczki... bardzo sie cieszyla:-D:-D
i ramki na zdjecia tesciow... bo Oba na tamtym swiecie i obiecalam Im ladne ramki kupic:-D:-D:-D
jutro wkleje foty... czapki i kapci... napawde polecam:tak::-D:-D

Iwonko kciuki zacisniete:-D
Natt milej i owocnej nocki:-D:-D:-D
Andariel spkojnej podrozy;-):-D:-D
Anet zdrowka dla Was obu:-D:-D
Malinka Tobie rowniez zdrowka i perelce EFE:-D:-D:-D

DELI STO LATEK KOBITKO I SZCZESCIA W ZYCIU!!!!

No no sto lat Delinko:))))

No a ja na paszczę padam...Fajnie by było jakby mój kurak się rozmnażał...Hmmm, no ale ja mam okres:p

Chorowitki moje - zdrowiejcie proszę ja was i błagam. Chyba obejrzę filma, wypiję wino przy książkach z architektonicznego wykorzystania kostiumu francuskiego w dworkach polskich i papa...No rozkładam się jak płaszczka...

Deli Deli! Sto lat w zdrowiu i duuuuuużo szczęśliwych dni :*

hihi uśmiałam się z tego Twojego kuraka neverend :-)

Natt owocnej nocki :;-)

Mewa - oj jak ja bym chciała żeby ten mój rozbójnik spał w dzień 3 godziny! on potrafi spać 30 minut! tak mu się poprzestawiało ostatnio że naprawdę wymiękam! Dziękuję za radę, faktycznie może zacznę łykać megnez :tak:

Basia - pokaż kapciuszki, chętnie zobaczę, szukam dla mojego robalka cieplutkich i dla siostrzeńca bo ma nas odwiedzić a on włoski chłopak do zimy nie przyzwyczajony!

Zdrówka For ALL ;-):-)

brykam się nabalsamować i śpiochać, jutro jadę do kumpeli, Marcello zostaje z tatą w domu, już się zastanawiam jak sobie poradzą bo młody to taki mamusiowy, zawsze ze mną, że mi trochę przykro że jadę tam sama, ach ale może odpocznę poplotkuję i wrócę z nową energią, w końcu to tylko parę godzin.

muah!

hej miałam dać wam znać w niedzielę no i tak zeszło do dzisiaj a więc test robiłam i wyszedł negatywny:szok::-) no ale i @ nie ma:szok: więc niedługo powtórzę teścik i się okaże czy Szymusiowi się szykuje rodzeństwo. póki co czekam na @ do soboty i zrobimy kolejny:baffled: może tym razem się coś ujawni jeśli nie będę zmuszona pójść do gin:angry:
spokojnej nocki wam życzę no i waszym pociechom
buziaki

Witam z rana.
Jagoda chwilowo śpi, więc moge posiedzić z 5 min.
Byłyśmy wczoraj u lekarza, bo mała ma biegunkę od dłuższego czasu. Czasem jest lepiej czasem gorzej. Co prawda wyszły jej trzonowce, ale ta kupka to zbyt podejrzana, i dzisiaj mam zanieśc próbkę do laboratorium. A poza tym mocno się zestresowałam bo przed wczoraj zsiniałay jej wargi, nos, no, przód twarzy, więc od razu podejrzenie że serduszko. Pani doktor posłuchała, ale wiele się nie dało, bo J na widok słuchawek zaczęła się drzeć. Niby na tyle co usłyszała jest ok, mamy obserwować, ale wiecie jak to jest, jak sie człowieka uczepi myśl to nie chce odejśc. Więc chodzę nieco zdołowana i się zastanawiam, czy wszystko w porządku z seruchem.
Małgoś, życzę szybkiego rozwiązania zagadki okresowej.
I dużo zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków.

Witam,

Deli wszystkiego co w życiu najlepsze!

Kobitki kochane zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!! Coś się strasznie sypiecie i wy i dzieciaczki. My jak narazie się trzymamy.

Miranda mam nadzieje, że z serduchem wsio ok będzie!

reklama
Miranda, a na echo serca nie możesz pójść?
Mojej koleżanki syn kiedys tak zareagował (straszny chuderlaczek, miał wtedy jakieś 1,5 roku), okazało sie, ze była to reakcja na zimno.. Daj znac koniecznie.

Deli, sto lat w zdrowiu i szczęściu!:)

Małgos, kciuki zacinięte;-)

Reksio, informuj na bieżąco jak malutka

Jezu, Franek zasypia. Dzis pobudke zrobił o 5. Szlag, wstaje coraz wczesniej:( I do tego maruda jest okropny za dnia. Myśle sobie, ze przechodzi kolejny etap frustracji - zawsze tak ma, jak umysłowo idzie do przodu: głowa chce więcej niż może ciałko. Do tego zęby chyba mu ostro ruszyły. No ale z tego, co piszecie dziewczyny, to i wasze robaczki marudzące ostatnio, prawda?

Do góry