reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny
dzis troche mniej kaszle... ale ogolne samopoczucie do doopy
aSyla za to ma chrype na 102
chodzialm dzis za kurtami dla dzieci ale nic cikawego nie znalazlam
zobaczymy... moze jutro sie uda
Oli marudzi za wsze czasy
caly czas na mnie wiesi
uciekam nie marudze
wszystkim chorowitkom duuuuuuuuuuzo zdrowka
dzis troche mniej kaszle... ale ogolne samopoczucie do doopy
aSyla za to ma chrype na 102
chodzialm dzis za kurtami dla dzieci ale nic cikawego nie znalazlam
zobaczymy... moze jutro sie uda
Oli marudzi za wsze czasy
caly czas na mnie wiesi
uciekam nie marudze
wszystkim chorowitkom duuuuuuuuuuzo zdrowka
Przepraszam, ze tak lekko sie wtracam, troszke Was podczytuje, jestem potrojna mama, ostatnia pociecha miala byc sierpniowa, jest z koncowki lipca 2009.
Jesli moge pomoc w sprawie basni, to mysle, ze to nikt innny , tylko pan Andersen plata tu psikusa. Ta dziewczynka to moze byc Mala Rozbojniczka, ktora pomaga Gerdzie odnalezc Kaja... "Krolowa Sniegu"...
dziękuję ,jakos zapomniałam wogole o tej baśni
jejciu,zdowia dla wszystkich maluszków i nie tylko maluszków
my odpukać trzymamy sie jakoś
ale dzisiaj dostałam juz drugie wezwanie na szczepienie,bede musiała sie przespacerować do lekarki i z nią pogadać co i jak
dziewczyny z okolic Krakowa,możliwe,że 6 listopada bede w Krakowie wiec może jakaś kawka,prawdopodobnie bede w Bonarce
maggie85
Mama M.
Widzę że nie tylko ja mam do tyłu dzień, neverend, czym się ;*
Piwonia może faktycznie to Królowa śniegu, ale zagwozdki niezłe skoro polonista nawet nie wie...
basia zdrówka dla Was!
Piwonia może faktycznie to Królowa śniegu, ale zagwozdki niezłe skoro polonista nawet nie wie...
basia zdrówka dla Was!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja już tylko dobranoc powiem...
Idę na M.
Pojadłam śledzi i teraz mnie zgaga pali ech łakomstwo
Do juterka!
Idę na M.
Pojadłam śledzi i teraz mnie zgaga pali ech łakomstwo
Do juterka!
maggie85
Mama M.
Ja też brykam do wyrkosława zaraz
Efe, ja śledzie uwielbiam ale potem mam taką jazdę w brzuchu że masakra, po ciąży mi się tak zrobiło
A i cebuli nie mogę wcale jeść bo potem rewolucje mam
też Wam po ciąży tak się coś porobiło??
Kolorowych
Efe, ja śledzie uwielbiam ale potem mam taką jazdę w brzuchu że masakra, po ciąży mi się tak zrobiło
A i cebuli nie mogę wcale jeść bo potem rewolucje mam
też Wam po ciąży tak się coś porobiło??
Kolorowych
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja tez wpadlam pozyczyc dobrej nocki.....ja niby zgage zadko mam,no chyba ze w ciazy jestem...hi,hi....bo wtedy to juz mega ZGAGA!!!
magda12345
Mama Juli i Jasia
dziewczyny z okolic Krakowa,możliwe,że 6 listopada bede w Krakowie wiec może jakaś kawka,prawdopodobnie bede w Bonarce
ja akurat mam wtedy zjazd ale same wykłady więc się nie wybierałam, ale jak jest taka okazja:-) To co Iwona, Ewa (Magda Marcelowa może też się skusisz??) 6 listopada kawka w Bonarce??
wieczor dobry...
u mnie istna maskara...R usypia Monie...w złobku bylo OK...goraczki nie miala...po powrocie do domu bawiła sie, grała w piłkę, biegała...ok. 19:00 zmierzylam jej temperature...38,0 st... przewinelam i zaczelam karmic...kimnelysmy razem na fotelu - budze sie 20:00...o choroba...zapomnialam jej dac nurofen - R przyniosl, dalam jej polowe dawki, chwytam czółko....zimne goraczki nie ma... no ale sie baba rozbudzila i nie spi do tej pory...Jasiek niewykapany bo czekajac na mame mu sie zasnelo...
nie wiem o co chodzi z ta goraczka.... pojawia sie i znika w ciagu kilkunastu minut bez podania leku.... słyszalyscie kiedys o czyms takim???
lece do wanny poki nikt nie placze... 3majcie kciukaski za panne M :-) albo to 3dniowka albo zeby???????
kolorowych snuuuuuf
u mnie istna maskara...R usypia Monie...w złobku bylo OK...goraczki nie miala...po powrocie do domu bawiła sie, grała w piłkę, biegała...ok. 19:00 zmierzylam jej temperature...38,0 st... przewinelam i zaczelam karmic...kimnelysmy razem na fotelu - budze sie 20:00...o choroba...zapomnialam jej dac nurofen - R przyniosl, dalam jej polowe dawki, chwytam czółko....zimne goraczki nie ma... no ale sie baba rozbudzila i nie spi do tej pory...Jasiek niewykapany bo czekajac na mame mu sie zasnelo...
nie wiem o co chodzi z ta goraczka.... pojawia sie i znika w ciagu kilkunastu minut bez podania leku.... słyszalyscie kiedys o czyms takim???
lece do wanny poki nikt nie placze... 3majcie kciukaski za panne M :-) albo to 3dniowka albo zeby???????
kolorowych snuuuuuf
reklama
megaczka
Fanka BB :)
hejka
u nas ok, bardzo aktywnie spędziłyśmy czas i teraz mi jeszcze kupe roboty zostało ;/
zdrówka dla wszystkich chorowitków, Piwonia trzyma kciuki żeby ci ból pleców przeszedł,
Sempe mam nadzieje że to ostatni taki wybryk Rafałka
słodkich snów!
u nas ok, bardzo aktywnie spędziłyśmy czas i teraz mi jeszcze kupe roboty zostało ;/
zdrówka dla wszystkich chorowitków, Piwonia trzyma kciuki żeby ci ból pleców przeszedł,
Sempe mam nadzieje że to ostatni taki wybryk Rafałka
słodkich snów!
Podziel się: