Współczuje ja puki co nie mam problemów z dziewczynami jeśli chodzi o kłamstwa, łudzę się że dziewczynki są grzeczniejsze, choć po tym co się u Gosi w szkole dzieje to już mam wątpliwościPiwonia, zapomniałam ze karmisz
Mika z Rafałkiem rozmawiamy ze 2 razy w tygodniu i dobrze wie ze nie tolerujemy kłamstwa i oszustwa a on w tym biegły jest jak zawodowiec!! Nigdy nie dostal lania czy kary jak od razu mówil o zlej ocenie albo coś przeskrobał więc nie wiem skąd mu się to bierze!!!
zaglądam dziś do dzienniczka a tam zamazana uwaga ze przeszkadzał na lekcji i nie byłam zła ze dostał tą uwagę bo przecież dzieciaki to mają teraz wkomponowane owsiki na stałe i się kręcą na lekcji i przeszkadzają, wscieklismy się ze zamazał i jak się zapytałam co zamazał to powiedział ze stary komunikat!!!!!!!!! ale ja ślepa nie jestem i widze jeszcze!!!! miał szanse i niestety musiał dostać, wróci ze szkoły i ma zakaz na kompa i TV
no dziękuję za wygadanie!!
Mika nie wiem czy doczytałaś ale od wczoraj mam auto i jak poznam co i gdzie to wpadne na kawe kiedys dopołudnia:-)
Jakie auto macie?
a na kawkę zapraszam bo my to się już ponad rok umawiamy