reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam niedzielnie, wczoraj miałam dobry dzien, mąż został z dzieciakami a ja pojechałam na zakupy potem na ćwiczenia potem znowu na zakupy a wieczorem mielismy isc na KULT ale dupaaaaa, męza ścieło chory jest, zawalone zatoki wiec nie miałam sumienia zabierać go tam a sama to raczej bym nie poszła bo my super bawimy się w swoim towarzystwie.
piękne kozaki i pół kozaczki sobie kupiłam, normalnie zakochałam się w nich!!!!!

Napiekłam placków ze az mi ślinka cieknie ale twarda będę i nie zjem ani jednego kawałka!!!!!!!!!! o 15tej goscie przyjadą i niech jedzą słodkiego ile wlezie a mam: sernik pieczony z brzoskwiniami, sernik na zimno z truskawkami i galaretką oraz królewca z orzechami, jak juz poktoje to pstrykne fotki i z chęcią Was poczęstuje:-)

Pozdrawiam

Kasiu u nas była półtoradniówka :-) dobrze że już ta gorączka sobie poszła bo nie mogłam patrzeć jak się moja Kruszynka męczyła.. teraz ma karat bo zaraziła się ode mnie i też nie jest za fajnie bo ją wkurza że nie może swobodnie oddychać. ale z tym to sobie poradzimy :-)
dzień dobrzy tak w ogóle ;-)
wczoraj i dziś nie wychodzimy z domku.. grzejemy się i leczymy ;-) co chwile ktoś nas odwiedza ;-) wczoraj wpadli teściowie i zrobili mi zakupy no i teściowa obiad przywiozła nam na dziś wiec mam labe hihih :-) dziś moi parentsi przyjadą z workami na smieci bo mi się skonczyły :-)
pijemy z Zosia sok z cebuli (tzn ja piję a Zoś nim pluje ale z łyżeczkę połknęła ;-)) i śmierdzi w chałupie od tego że hoho :-) ale mnie to giloooo :-) chcemy być zdrowe..
lece poczytać co u Was puki Mała dosyć spokojna w łóżeczku siedzi - chcę żeby zasnęła bo marudkowa..
aaa!! nie chwiliłam się :-D dziecko dzis dało matce się wyspac i pospałysmy do 9!! szok normalnie szok!! o 5 pobudka wrzaskowa bo głodny brzusio się zrobiła ale wtrąbiła mleko i poszła dalej spać :-) normalnie rozpusta dziś :-)

Sempe!! Chciałam napisac dokładnie to samo co Andariel:)
Okrutna jesteś:)

U nas pogoda zgiła, cały dzień w osrodku przesiedzimy - już powoli na głowę dostajemy:) I kolejny atak gili u Frania:( I tak go jutro do basenu wrzucę.

Spokojnej i zdrowej niedzieli dziewczyny:)

królewiec z orzechami...królewiec z orzechami... królewiec z orzechami... sempe...zapodaj chociaz przepis....

nie moge sie na niczym skupić przez te ciacha... u mnie ze słodyczy to ino paluszki i oliwki... goscie najczesciej przyjezdzaja ze swoimi słodyczami bo ja musiałabym isc do sklepu 10 minut przed ich przybyciem... inaczej się nie załapią...

dobra... królewiec z orzechami.... mniiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ;-)

reklama
hej dziewczynki, witam sie niedzielnie
cos dziwnego, bardziej mi ślinka leci na bigos Andariel niz ciasta Sempe

pogoda piękna wiec i spacerk zaliczony a nawet mały katolik był na mszy, tzn zbierał patyczki koło kościoła
cudownie Adas ozdrowiał wczoraj, zero kataru od rana, czyli to byl taki 2 dniowy tylko
widze ze Miłoszek tez sie szybko wykaraskał cokolwiek to było- super, tak mi sie przypomnaiło Kasia ze w ulotce angielskiej o szczepieniach o tej dotyczacej odry , rózyczki i świnki jest napisane ze odsetek dzieci ma reakcje goraczkowe jak uwalnia sie szczep odry chyba 6 tygodni od szczepienia, moze to włanie to było? a szczepiłaś małego?

Megaczka- Adas tez tany urządza przy muzyce, paść mozna he he

no i o ile dobrze pamiętam to Domiczka wczoraj ślub wzięła- najlepsze życzenia ode mnie Dominika-szczęśliwego pożycia małżenskiego i niech Wam sie darzy :-)

Do góry