reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej
Mewa szczepiłam i faktycznie było to jakie 6 tyg temu:szok::eek:Moze cos w tym jest bo albo symulował:sorry:bo kto słyszał o jednodniowej gorączce albo mu faktycznie cos było;-)
Reksio ciesze sie ze u was tez juz lepiej:tak:
Ale sok z cebuli a fujjjj:-p
Sempe ty bestio:laugh2::laugh2::laugh2:
Franiowa ja nie słyszałam ale ja wsiowa:-p:-p
Tak wiec Miłoszek odpukac znów zdrowy, w ogóle odpukac wszyscy zdrowi.
Ja tylko zęba musze załatwic we wtorek i juz sie boje:rofl2:Ale mam aktualnie dziure w zebie jak studnie to musze nie mam wyjścia tym bardziej ze to 3ka.

Mam chec na fytki ale mi sie zrobic nie chce, jak to zrobic zeby sie same zrobiły:confused2:
Miłego reszty dnia;-)

ło matko, tu już nadrobiłam.
Dobrze że niedziela i macie czasu pisać.
Franiowa, ja akurat o tej szkole nie słyszałam, ale chodzimy na zajęcia gdzie dzieciaczki tańczą i śpiewają, stukają też o instrumenty i Jagoda, ale i wszystkie inne dzieci, uwielbiaja te zajęcia.
Kasiu, dobrze że sprawa gorączki się nieco wyjaśniła!
I lecę na inne wątki.

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ponoć Miłoszek zrobił przed chwila swoje pierwsze 3 kroczki a ja nie widziałam buuuuuuuuuu bo byłam w kuchni

Edit. oby w znieczuleniu bo jak nie to paluchy poobgryzam

zostawiam Wam Kochane po kawałeczku:-) przyznaje się bez bicia zjadłam 1 kawałek sernika:-) trochę nie wyszły mi te palcki bo szybko je robiłam, królewiec Siostrzenica robiła i nie dała orzechów tylko wiórki!!!!! ale nóż od krojenia oblizałam i był dobry:tak:
zapraszam na jutro na kawe:-D

no i wklejam zdjęcie naszego kotka, kiepska jakosc ale widać bestie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Semple :-) dzięki za przypomnienie ;-) wczoraj tesciowa mi przywiozła ciasto ze swoich urodzin i zupełnie zapomniałam ;-) zjem podczas tanca z dupami :-)
A kicio słodziutki! Uwielbiam koty!!!
Kasiu gratki dla Miłoszka :-)
A co do soku z cebuli.. To nie sok tylko syrop taki zle mi się napisało :-) cebula zasypana cukrem :-) przypomina mi się dziecinstwo jak to piję bo tato mi i sis to zawsze robił jak byłysmy chore :-) mniami :-)
Jak mi się nie chce isc do pracy jutro.. Chyba na wagary pojde..

Do góry