reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej

moja juz zdrowa, apetycik odzyskała, bawiła się grzecznie cały dzień, ale mamy nadal areszt domowy i do jutra antybiotyk :baffled:. Więc po południu pojechałam do tesco po kredki i kolorowanki i będziemy jutro rysować :-)

zdrówka dla wszystkich chorowitków a szczególnie dla Gabi bo biedulka ostatnio dużo łapie...

reklama
a zapodaj Efe Gabi jakiś rosołek rozgrzewający... bidulka; Efe - Twoja panda niezmiennie interesuje moją córę ponad wszystko; jak siedzę przy laptopie to od razu podbiega i się domaga by jej pokazać jak skacze miś panda:) macha też wtedy raczkami i zaciesza, aż miło:)
idę robić jakiś obiad dla nas, ale wierzcie mi, rośnie mi na samą myśl o tych zapachach; dziwne, bo jak już jest gotowe, to jakoś zjadam i jest ok, ale te aromaty podczas przygotowywania są na razie nie do zniesienia:/ mam nadzieję, że to minie prędko:/
Andariel mama w niedzielę nagotowała na takim udku od swojskiej kurki, nawet kluski lane zrobiła, ale moje dziecko dziś odmawia jedzenia:-( W niedzielę zjadła ale dziś już bunt był. Cieszę się że Nince się moja panda podoba:laugh2: A chciałam ją ostatnio wymienić bo już taka stara i zdeptana ale z sentymentu zostawiłam.

melduuje sie :)
Jestem chora, mam zaplenie gardła i baaardzo ograniczony dostep do kompa.

W kazdym razie Andariel ogromnie ci gratuluje. Zycze ci spokojnych 9 miesiecy, zeby wszystko przeszlo bezproblemowo.

Wszystki choruszkom zdrowka:)
Zulejka ja też ledwo zipie. Wczoraj gardło bolało ale zielonej herbaty z pigwą się napiłam i już lepiej. Trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia.

wpadlam powiedziec dobranoc....lece dzieciaki spac polozyc i sama do wyrka wlaze:tak:;-)
Jutro moge zajzec dopiero wieczorkiem,bo jade do Lublina po odbior wyniku z tomografii i do mojej neurolog....no i moze jakies buty zimowe kupie....:happy2:
Wiec zycze dobrej nocki!!!
Anetko daj znać jak wyniki bo stresa mieć będę cały dzień. I powodzenia na zakupach. Ja mam 4 letnie buty i 3 letnią kurtkę ale dadzą radę jeszcze tej zimy, więc ten wydatek odpada. Gorzej z małą bo mam dla niej kurtkę na 92cm a o wiele za duża. Pocieszam się że zima do marca będzie to do niej dorośnie hihi
Hej ja na chwilke mamy trolla na bb i tak jakos nie mam kiedy napisać
Byłam dzis w urzedzie pracy no i za 3 miesiace mam isc do doradcy zawodowego, az strach ki diabel bo ja jako tako pracy nie szukam ale wiecie ubezpieczenie skads trzeba mieć....
Andariel bedzie chłop zobaczysz mam przeczucie:)bedziesz miec piekna pareczke.
To ktora nastepna w kolejce??to na kiedy ci termin przypada/? chyba nas nie opuscisz i nie uciekniesz na młodsze forum???????bO my tu takie same stare juz ciotki

Rubi czy mnie sluch nie myli twoja Monika zdradza naszego Franczesko????????Jak może, a byli taka dobrana para, echhh....

Anet wynik bedzie w porzadku, niech twoje migreny odejda precz!!

Efe zdrówka dla Gabi, biedactwo a witaminke C jej dajesz? ja musze kupic cytryny Miłosz uwielbia cherbate z cytrynka ano i dostarcze mu przy okazji witaminke..A no i wiecie co sama go wyleczyłam hascoseptem, psikałam i przeszło tylko katar jeszcze go trzyma.
A dzis paskudnik wcale nie spał cały dzien!!!Szok. i z problemami zasnal kolo 19ej:)No i oczywiscie nadal nie chodzi:(Moze na tate czeka? ma przyjechac 6 listopada na tydzien w koncu sie wyrwe na nrmalne zakupy:)

No to spadam do juterka
pozdrawiam wszystkich i dobranocka
Kasia kupiłam jej wczoraj multiwitaminkę, siemię lniene (poczytałam i napar będę robić), mam sok z malin, sok z czarnego bzu (który barwi wszystko paskudnie), wapno, nasivin, wodę morską, nurofen i liczę że to starczy (choć pewnie się przeliczę).
Ale żeby nie było tak kolorowo to od wczoraj kaszle więc łapie depresję.

Megaczka zdrówka dla Julii. Ucałuj w nosek od ciotki:)

W ogóle to hejka
my od 6 rano na nogach i już się mojej pannie znudziło w łóżeczku więc lecę dalej...
miłego dnia życzę;)

hej Wam dziolchy:-D
wczoraj trzy godziny za plaszczykiem jezdzilam i nic nie kupilam:-:)-:)-(
ale jesli ktos jest szczuply to w PEPCO sa piekne plaszcze puchowe za 60 i 70 zl... naprawde cieple i solidnie uszyte... cuda... napalilam sie ale mam go na styk a musze jeszcze dwa miechy w nim podreptac:-:)-:)-(
mnie coraz bardziej chorobsko bierze...pol nocy przez kaszel nie spalam:baffled::baffled::baffled:
]mala od kaszlu tak wariuje ze wygladam chocbym obcego miala w sobie:-D:-D:-D
dzis ciag dalszy poszukiwan:dry::dry::dry::dry:

wszystkim chorowitkom duzo zdrowka... biedna GABI tak sie meczy juz tyle czasu:no::no::no:

ja jutro ide do lekarza... bo moj ma szkolenie i nie moze wziasc wolnego:wściekła/y:
czyli do jutra sie meczyc:wściekła/y:

Cześć!
Witam z Tomkiem na kolanach tuli się jak by spać chciał-mógł nie wstawać o 7 :dry:
nie lubie jak ma 2 spania w dzień bo jakoś tak wtedy wszystko przestawione mamy:baffled:
No i od kilku dni mały na sniadanko wypija mleczko i na kolacje przed snem też więc cycuś już tylko 1 raz w południe przed drzemką.Ale nie wiem jak mu go odmówie bo jak tylko idziemy do pokoju kłaść się spać to on odrazu wyciaga smoczka z buzi i podnosi mi bluzke że chce cyca....
A pije z takiego kubka to mleko bo z butli nie chce http://2.bp.blogspot.com/_W7a_W3xAigQ/TDhPZjDdeTI/AAAAAAAAG_4/Y9ZRJlxhuOc/s1600/Bidony.jpg
Zdrówka dziewczyny dla Waszych szkrabów!!Ach niech te choróbska pojdą już bo tylko męczą!!!

cześć:) ale napisałyście, wątki mi się mieszają, mózg dawno nie używany:)
Kasia - pewnie, że Was nie opuszczę! napisałam posta na czerwcówkach co prawda, ale tam tak...obco:) tutaj powinien być wątek pt. młodsze rodzeństwo sierpniątek albo coś w stylu, bo nie wiem jak to dalej będzie:) termin wypada jakoś na czerwiec, ale może coś bliżej dowiem sie na wizycie, którą mam w piątek (na godz. 21!);

rubi - musisz się dziś czuć jak zombie, skoro pobudka o 5, a o 23:30 jeszcze nie spałaś??? dobrze, że dzieciaki juz ozdrowiały na tyle, by do ludzi wyjść:) a co do inhalatorów - czy o takie chodzi?: Inhalator MEDEL Family Soft Touch + Termo , PROMO! (1263865569) - Aukcje internetowe Allegro

Efe - panda musi zostać, no coś Ty!:) tak długo już tu jest, nie wolno Ci się jej pozbywać i wymieniać :] niech Gabi wreszcie zdrowieje!

Basia - kiepsko z tym kaszlem; niech szybko mija!

Ninka pospała dziś do 8, wyspałam się:) na szczęście przestawiła się na czas jesienno-zimowy i rzadko robi pobudki o 6 (ciemno jest o tej porze nawet!) :) ale i tak ostatnio kłade się z nią na drzemkę o 12, padam jak kawka i ta drzemka duuuuuuużo daje;

ooo nowy wątek!!!no i coraz częściej myśle o kolejnym dzidziusiu-mój mi o tym codziennie jęczy i coś trzeba będzie działać co???? Hihi wczoraj byłam u przyjaciółki która ma 2 miesięcznego maluszka i mi się zatęskniło jak takiego małego Marcelka tuliłam!!!

reklama
Do góry