reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Andariel ja normalnie miałam dreszcze jak to czytałam to nie wyobrażam sobie co ty czułaś?!
Ja swojego szkraba w łóżeczku usypiam dlatego potem mam problem jak gdzieś jesteśmy a nadchodzi jej pora spania.
Bratowa małego kuzyna Gabi w wózku usypia w domu i to tak nim trzęsie że ja bym miała mdłości.

A o wypożyczeniu inhalatora to mogę tylko pomarzyć. W aptece na stanie mają tylko jeden, ale babka mówi że buczy i pomyślałam że się rozejrze jeszcze. Kupiłam Gabi witaminy i siemie lniane. Znowu jej ślina leci na potęgę więc ma już chore gardło. I choć piękna słoneczna pogoda za oknem to siedzę w domu z tym moim chorowitkiem. Echhh

Idę ziemniaki obrać...

reklama
a zapodaj Efe Gabi jakiś rosołek rozgrzewający... bidulka; Efe - Twoja panda niezmiennie interesuje moją córę ponad wszystko; jak siedzę przy laptopie to od razu podbiega i się domaga by jej pokazać jak skacze miś panda:) macha też wtedy raczkami i zaciesza, aż miło:)
idę robić jakiś obiad dla nas, ale wierzcie mi, rośnie mi na samą myśl o tych zapachach; dziwne, bo jak już jest gotowe, to jakoś zjadam i jest ok, ale te aromaty podczas przygotowywania są na razie nie do zniesienia:/ mam nadzieję, że to minie prędko:/

Cześć dziewczyny,
nie łudze się ze doczytam, ale daję znać ze żyjemy:)

A co do inhalatorów, to jeśli mogę (1 juz z Fr zajechaliśmy): mamy teraz inhalator medel pro i jestem b zadowolona. B wygodny nebulizator, nie jest głosny. jak macie nadmiar kasy (..;-)..) to polecam beuera. malutki cichutki ino drogi okropniutko:)

Zdróweczka:)

melduuje sie :)
Jestem chora, mam zaplenie gardła i baaardzo ograniczony dostep do kompa.

W kazdym razie Andariel ogromnie ci gratuluje. Zycze ci spokojnych 9 miesiecy, zeby wszystko przeszlo bezproblemowo.

Wszystki choruszkom zdrowka:)

Cześć dziewczyny,
nie łudze się ze doczytam, ale daję znać ze żyjemy:)

A co do inhalatorów, to jeśli mogę (1 juz z Fr zajechaliśmy): mamy teraz inhalator medel pro i jestem b zadowolona. B wygodny nebulizator, nie jest głosny. jak macie nadmiar kasy (..;-)..) to polecam beuera. malutki cichutki ino drogi okropniutko:)

Zdróweczka:)

zgadzam sie,Medel ma bardzo dobre inhalatory,tez moge spokojnie polecić choc teraz mam inny
Andariel,a to ci mała numer zrobiła,mnie kiedyś u rodziców mała podobny zrobiła,uspiłam na wersalce obłożyłam stołkami i poduszkami i spała,po 2 godzinach stwierdziłam,ze nie możliwe,ze moja jeszcze śpi,wchodze do pokoju a moja siedzi i z biblioteczki ksiażki wyładowuje

zulejka zdrówka,zapodaj na gardlo sobie płukanko z soli
rubi jak dzieciaczki zdrowsze??

wpadlam powiedziec dobranoc....lece dzieciaki spac polozyc i sama do wyrka wlaze:tak:;-)
Jutro moge zajzec dopiero wieczorkiem,bo jade do Lublina po odbior wyniku z tomografii i do mojej neurolog....no i moze jakies buty zimowe kupie....:happy2:
Wiec zycze dobrej nocki!!!

melduje sie i ja ;-)

andariel ;-) musisz odbyc z córką powazna rozmowe...teraz jak mamusia w brzuchu ma groszka ;-) to sie denerwować nie moze ;-)

co do inhalatorów to ja tez byłąm z Medela zadowolona ;-) poki sie nie zespul - w Wigilie...:-( teraz mam jakis tam...wiekszy ale za to sa schowki na gadzety i kabel ;-)

bylismy u lekarza - robale zdrowe (osłuchowo) - do złobka i przedszkola mogą chodzic a inhalacje mamy robic poki jest kaszel...
potem pojechalismy na kinderbal ;-) na roczek :-) ale byla impreza...Monia udawala wyglodzoną na maksa - przed wyjazdem zjadła zupke i 1,5 godziny pozniej zjadła mi cały obiad u kolezanki... potem sie rzucała na ciasto, jogurt Jaśka i podkradala chleb swojemu narzeczonemu (nadal przed nią ucieka wiec nie wiem czy cos z tego bedzie choc pasuja do siebie - brzuszki maja pokazne ;-))
muszę przyznać, ze takich zajebistych lasek jakie poznałam tu na BB (na sierpniu i Opolu) to w życiu nie spotkalam!!! i załuje tylko ze sierpniowki tak po swiecie rozsiane bo chętnie bym sie z Wami na ploty umawiala ;-)

dobra... lece do wanny bo jak mam rano dzieciakom inhalacje zrobic to musze wstac o 5:00 tak wiec - KOLOROWYCH SNUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF

Hej ja na chwilke mamy trolla na bb i tak jakos nie mam kiedy napisać
Byłam dzis w urzedzie pracy no i za 3 miesiace mam isc do doradcy zawodowego, az strach ki diabel bo ja jako tako pracy nie szukam ale wiecie ubezpieczenie skads trzeba mieć....
Andariel bedzie chłop zobaczysz mam przeczucie:)bedziesz miec piekna pareczke.
To ktora nastepna w kolejce??to na kiedy ci termin przypada/? chyba nas nie opuscisz i nie uciekniesz na młodsze forum???????bO my tu takie same stare juz ciotki

Rubi czy mnie sluch nie myli twoja Monika zdradza naszego Franczesko????????Jak może, a byli taka dobrana para, echhh....

Anet wynik bedzie w porzadku, niech twoje migreny odejda precz!!

Efe zdrówka dla Gabi, biedactwo a witaminke C jej dajesz? ja musze kupic cytryny Miłosz uwielbia cherbate z cytrynka ano i dostarcze mu przy okazji witaminke..A no i wiecie co sama go wyleczyłam hascoseptem, psikałam i przeszło tylko katar jeszcze go trzyma.
A dzis paskudnik wcale nie spał cały dzien!!!Szok. i z problemami zasnal kolo 19ej:)No i oczywiscie nadal nie chodzi:(Moze na tate czeka? ma przyjechac 6 listopada na tydzien w koncu sie wyrwe na nrmalne zakupy:)

No to spadam do juterka
pozdrawiam wszystkich i dobranocka

reklama
Kasia ;-) musisz czesciej na sierpien zagladac ;-) ja juz pisałam ze Monia jak marynarz - kazdym porcie... ;-)
ona ma juz trzech narzeczonych - w Opolu Patryczka (ale on sie całowac nie lubi i w ogole ucieka od niej :-(), w górach (jak to Jasiek mawia) ma Franka ale ze Franka tez jej zaloty meczyly to jeszcze Tomusia Malinkowego ma :-) on sie ponoc lubi całować :-)
z trzech sobie ktoregos wybierze ;-) najwazniejsze jest jednak to ze wszystkie 3 tesciowe są na medal :-)

lece spac... nie chce mi sie ale wyciagne stare gnaty - moze mi sie zaśnie???

kolorowych :-*

Do góry