reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

dobry wieczór :-)
my dzisiaj mieliśmy maraton po nowej galerii handlowej, którą otworzyli wczoraj 30km od nas :tak: ale przynajmniej kupiłam sobie buty na zimę, a Mai kurteczkę i parę innych rzeczy ;-)
bratanek niestety nie wyjdzie jeszcze ze szpitala, bo dostał mocnej żółtaczki i leży pod lampami :((
mika, najlepszego dla córki z okazji imienin :happy:
andariel, to może faktycznie będzie chłopczyk ;-) chociaż mówią, że każda ciąża jest inna :tak: a jakie macie typy dla dziewczynki? :rofl2:
anet, miło cię widzieć :-)
zdrówka dla chorych dzieciaczków
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadłam na chwile do was
Anett kurcze mnie tez dyśka ostatnio równo boli i migreny też sie zdarzają.Zdrówka i uwazaj na siebie .
Mju u was to chyba nan stop jakieś choróbska .Zdrówka dla dzieci.
Andariel no życze Ci chłopca z całego serca zobacz jak to jest .Ale powiem ci ,że tego siurka łatwiej oporzadzić niż dziewuszke.Ciąża druga inna i dziecko też będzie zupełnie inne zobaczysz;-)
Mika ale ślinka mi poleciała podrzuć tu pare kawałków.Ja w sobote umówiłam sie z regionalnego na spotanko w nowej sali zabaw i mieli domowej roboty sernik i makowiec i co ja 3 kawałki zjadłam ale se pomyslały o mnie co????? Diete szlag trafił ale co tam znów zaczynam od początku.

andariel ;-) takie potworne zmeczenie to ma chłopaka ;-) ponoć obdiera siłe mamie :-) u mnie sie sprawdzilo - jak była z Jasiem w ciązy to byłam umęczona po... myciu zebów ;-) a jakie nerwy mialam... ludzie... byłam gotowa starego zabic jak mi paste z tubki wycisnął w połowie :-D z Monią za to miałam ciązowe ADHD... nawet prasowałam choć normalnie przed ciaza i po NIENAWIDZE PRASOWANIA ;-)
no i teraz za Monetta nadazyc nie umiem... chodzi sobie sama, gdzie chce... a ja latam za nia bo sie boje że gdzie sie wygrzmoci i łepetyne rozwali...

jutro (dzisiaj - w poniedzialek) lece z bablami do lekarza... nadal kaszlą a ja mam stracha dzwonic do pracy ze nadal mam zwolnienie... Jasia mogę wysłać do dziadków ale Monia... musi byc zdrowa bo inaczej kwitu do złoba nie dostane a jak go nie odstane to jej nie przyjma i tak czy siak do roboty nie bede mogła isc...a juz jak dzwonilam w srode to usłyszalam "no trudno..." bla bla bla... no i wyplata bedzie mniejsza :-(

dobra...nie marudze...

aha...
Efe ;-) a próbowałas inhalacji na ten katar???

kolorowych kochane i dziekuje ze jestescie :-*

Rubi to nasza trzecia choroba w przeciągu miesiąca chyba i się zastanawiam nad inhalatorem. Zaraz przysiądę na necie i poszukam odpowiedniego.

Witam poniedziałkowo
u nas mróz że hej biało wszędzie
mała już kaszle znaczy się katar spłynął:(
a ja się obudziłam z bolącym gardłem i nawet ciepłej kawy przełknąć nie mogę
szit!!!!

Czołem
Wpadłam na chwile bo jak zwykle poniedziałek mam zalatany.nie dość ,że posprzątac po weekendzie bo chata wygląda jak po tornadzie to jeszcze zakupy ,obiady .A ja nie wyspana bo Alka sie wierciła w nocy i nic mi sie nie chce .Po południu starszakowi musze buty kupić i do fryzjera moze przy okazji rozglądne sie dla Aluty za butami.
Spadam nie smęce wam od samego poniedziałku

Efe ;-) zadzwon do apteki moze uda Ci sie wypożyczyć... u mnie przynajmniej się da...w aptece z sieci Dbam o Zdowie (www.doz.pl)

a tak w ogole to bry ;-)

mam sporo roboty bo w weekend zadołowałam i nic nie zrobilam... musze troche (troche??????????? chcialabym zeby to bylo troche...) ponadrabiac...

buzka i milego dnia

witam i ja poweeekendowo
a jak to po weekendzie u mnie w poniedziałek najwiecej roboty do tego sama jestem,maż znów w delegacji
u nas tez ostatnio kłopoty ze spaniem,ale małej ząbki idą na dole i na topie jest gryzienie wszystkiego co sie da
na zakupy tez musze sie wybrac,ale na razie tylko jakies jedzeniowe
bo na reszte na razie nie mam,a dzieci mam bez butów,sama tez bez nich jestem,ale czekam do końca miesiąca a na razie chodzimy w adidasach,oby tylko śnieg poczekał jeszcze

zdrówka dla maluszków
Efe dla Gabi szczególnie,bidulka nie ma jak katar u dzieci

hej dzieczyny:-D
ANDARIEL gratulacje!!!! nareszcie nie jestem sama!!!! spokojnych 9 miesiecy!!!!!!!

ja juz po chrzcinach... super bylo:-D:-D:-D
niedziela naprawde milo minelo:-D:-D:-D

ale do du[py to ze chorubsko mnie wzielo... kaszle jak tuberok... gardlo boli... spijam ciepla herbate jak glupia:baffled::baffled::baffled:
w srode do lekarza ide... nie chce nowu miec zastrzykow:baffled::baffled::baffled:

a tak leci po woli.....dzis chce do lumoka za plaszczem dla siebie i kurtka dla Oli.... moze jeszcze cos Syli wykopie na zmiane:-D:-D:-D:-D

obiadu dzis nie robie bo szwagier nam trzy sloje bigosu napakowal:-D:-D:-D

a trafilismy wczoraj na odpust ... Syla oczoplasu dostala... od progu krzyczala co chce...a Oli zero zainteresowania:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej po weekendowo.
Efe, Rubi, zdrówka dla dzieciaczków, Karolince odpukac katar znikł, ale męczyłysmy sie z nim miesiąc....
U nas tez przymroziło, starsza butów też jeszcze nie ma, trzaby na zakupy sie wybrac...ale jak patrzę po sklepach wszystko wymiecione same brzydale zostały...
aaa i jeszcze krem na każda pogode trza zaczac uzywać :)
zaraz musze do sklepów lecieć coś na obiad wymyslic, narazie nie mam pojęcia co :(

miłego dnia laseczki :)

Do góry