reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja się witam z kawką i ciepłym lodem z lidla...mmmm..od razu humor lepszy:-):-)

Aga, Zylcia wszystkiego najlepszego z okazji dnia nauczyciela:-)

jak ja lubię to święto - moja mum przyniesie znowu tonę czekoladek a że ona nie lubi to będzie dla mnie..mniam mniam;-)

Zdrówka życzę wszystkim i lece bo mi Jasiek maruda...

reklama
Aga wszystko na raz.. a tego to juz za wiele dla mnie.

mam jeszcze pytanie do kocurowych mamusiek:
zgodziłam się na to ustrojstwo miauczące:-) dzis paczka z akceroriami dojdzie i po południu Kotek zawita w nasze progi ale pytanie brzmi:

gdzie ten mały drapacz ma spać? mam ju jakies legowisko zrobic kupić czy coś? bo w łóżku to juz miejsca dla niego brak...

Bry :-) ale mgła..., ale zimno...brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aga :-) no tak... razem wszystko... jeszcze się o to specjalnie pytałam...

i możesz mi podpowiedzieć bo nie pamietam jak to było... jak się mają inhalacje do jedzenia??? przed? po? bez znaczenia?

zmykam do brudnej roboty.... od Moni śmierdzi jak... :-( przewijanie to u nas ostanio sport ekstremalny i gdyby nie smród to bym ją jeszcze w tych gaciach przetrzymała.... aaaaaaaaaaaa... znów mnie czeka gonienie golasa po domu i strach ze wysmaruje kupą wszystko co spotka na swojej drodze....
sory za taki temat z rana ale...3majcie kciuki!

si ju :-)

Rubi mój mi przewijak na gwarancji powiózł do sklepu i też u nas jest masakra. Odkryłam że na łóżku pod telewizorem z włączonymi bajkami sobie da więc teraz u nas tak to niezdrowo wygląda.

jestem.......

u nas gorzej niż źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystko do dupy.........

Semp pisz co i jak bo się martwimy.

Edit dzięki
Ja bym od małego przyzwyczaja na legowisku. Bo i tak dzieciaki będą do łóżka brały.
Raz spałam u koleżanki jak smarkata byłam. Miała małego kotka i przyszedł rano i zaczął po nas skakać. A koleżanka do mnie "Tylko oczu nie otwieraj bo on jest teraz na łowach i ruszające się gałki oczne są dla niego najlepszą zdobyczą". Do tej pory to pamiętam dlatego kota nie mamy.

W ogóle to dzień dobry. Byłam z samego rana ale mała nie dała napisać.
Pogoda u nas względna całe +5 rano było więc po ostatnich przymrozkach to nieźle.
Poluje na buty z Biedronki. Ciekawe czy mi się uda?

Ostatnia edycja:
Sempe no co tam sie dzieje!!Pisz pisz!
A co do kota to różnie z nimi bywa mój spał w naszym łóżko w nogach a czasem do szafki się gdzieś wepchał-ale kłaków wtedy było tam dużo:baffled:
Ale sa takie legowiska dla kotów podobne jak dla psa.Jeżeli kocurkowi się spodoba to będzie tam spał-bo nasz nie lubił tego.....
Mi juz obiadek się gotuje posprzątałam pranie nastawiłam i jak mały pójdzie spać zrobie porządek w szafce gdzie śmieci stoją bo już patrzeć nie moge na to co tam się dzieje.....no i będziemy się nudzić....ale jutro już chcę iść z małym na spacerek choć na chwilke bo mi też powietrza trzeba!
Efe poluj poluj może upolujesz,moj wczoraj był i chciałam ten pochłaniacz wilgoci to jeszcze nie ma,ale kupił Tomkowi samochodziki drewniane mały bardzo zadowolony z prezentu!

witam po przerwie,miłam mały odwyk choć czasem cos przeczytać mi sie udało
widze,ze sporo dzieciaczków choruje,wiec dla nich zdrówka i niech szybko dochodzą do sił

Sempe :-) z kotem nie wygrasz... są takie kropelki w sklepach zoologicznych - pokropisz posłanie to może zechce tam spac...
no i z kłakami to Malinka ma racje... ja miałam kotke tricolorkę (biało rudo czarną) z przewagą bieli i jak tylko namierzyla moje czarne ciuchy to od razu na nich sie kładła... na jasnych - nie, na ciuchach pozostałych domownikow (nawet czarnych) nie... tylko moje i tylko ciemne sobie upodobała

powodzenia ;-)

aha... dobrze ze kotka bedziesz miala.... głaskanie kota bardzo uspokaja ;-) i to serio mowie!!!

Efe wysłałam wiadomość PW do Ciebie dostałaś moze? Bo odpowiedzi nie mam:-)
Sempe mój uwielbia wikline no normalnie nawet jak sąsiadka koszyk zwykły przyniesie to sie tam zaraz wgramoli.Mój ma z wikliny kosz taki z kratką (kratka na co dzień ściągnieta jest) ,który służy od razu do transportu wiesz do weta raz kiedyś też musisz zawitać.Tylko wsadziłam mu tam recznik jeden co by miękko mu było i git siedzi tam.

Ostatnia edycja:
reklama
Chogata myślisz ze raz dwa nauczy się w tej wiklinie spać? tez mi to polecano ale najpierw muszę zebrać Wasze głosy:-)

Rafała juz 5 lat ucze ze gacie i sparpety wyrzuca się wieczorem do kosza na brudy, ni w morde nie dociera:no:
Starszaka ucze prawie wszystkiego od 17lat ale ni ...uja.. nie dociera:wściekła/y:
Jak na razie z dziewczynkami jakos mi idzie ale Aluty nie mogę odzwyczaić ze nie jestem choinką bo ta wisieć chce na mnie 24H:angry:
męża ze praca to nie wszystko i w pałacu ni emusze mieszkać a siebie ucze jakby tu ... i nie wiem co:-D

no to teraz będę uczyć kota by srał i sikał do kuwety i spał na swoim i nie drapał mi narożkika hihihihi jak nie to pieczeń bedzie na obiad a ze skórki zrobie sobie chodnik pod wc:-D

Do góry