reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

skleroze mam......................

przegapiłam.........................

no to teraz

Kochany Franiu :-) przyjmij od ciotki-teściowej, narzeczonej Monetty i szwagra Jana najserdeczniejsze zyczenia z okazji pierwszych korygowanych urodzinek :-) dużo zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka i wagon pieniążków coby szybciej wszystko szło :-) no i miliony buziaków :-*

cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

no bo drogie ciocie... Franio miał sie 13.10.2009 roku rodzic ;-)

reklama
no to ja tez do tych ala wczorajszych urodzinowych zyczen sie przyłączam:-D

dalej niech ten kot dzis juz bedzie to głaskać go będę wg przykazań RUBI:-) zobaczymy jak to na mnie działa a wieczorem to moze mojego kota mężowi wypne do glaskania na poprawe nastroju ale jak to Rubi powiada ze to ma być płeć męska to skąd ja mu wezme!!!!!!!!!!!!!:baffled::rofl2::baffled::rofl2:

:-D:-D FRANIO ZDRÓWKA!!!!!
A nasza kasia to gdzie się podziewa???Kasiaaaaaaaaaaaaa haloooooooooo!!!

Tomuś po spacerku poszedł spac a ja zjadłam obiad i siedze między zabawkami ale ich nie składam mały się obudzi i znowu narozwala...
Ogólnie to kurcze nudzi mi się że ja do Was mam tak daleko!!!Przyjechałabym do którejś!Tylko czym chyba rowerem który nie ma hamulców :baffled:

Przyszedł mi prezent dla mojego taty taki smieszny zamówiłam papier toaletowy sudoku-uwielbia rozwiązywac więc będzie miał tego duuuuuuuuuużo:-D

Efe poluj poluj może upolujesz,moj wczoraj był i chciałam ten pochłaniacz wilgoci to jeszcze nie ma,ale kupił Tomkowi samochodziki drewniane mały bardzo zadowolony z prezentu!
Malinka dupa z polowania bo się rzucili jak na świeże bułeczki. Koleżanka która tam pracuje powiedziała że na 8 do pracy przyszła i już nie było! Mój w innym mieście szukał i nic.
Na pocieszenie sobie szalik kupiłam taki pokręcony.

W ogóle wzięłam małą na spacer a tylko się wymarzłyśmy.
Pierwszy raz jej rękawiczki zakładałam! Szok:szok:
witam po przerwie,miłam mały odwyk choć czasem cos przeczytać mi sie udało
widze,ze sporo dzieciaczków choruje,wiec dla nich zdrówka i niech szybko dochodzą do sił
Cześć Iwonko! Miło cię widzieć! Jak Alutka i siostry?
Efe wysłałam wiadomość PW do Ciebie dostałaś moze? Bo odpowiedzi nie mam:-)
Dostałam i już odpisuje.

Edit
Sempe! To teraz zdanie "Daj pogłaskać kotka" będzie mi się z Tobą kojarzyć:))))))))))

Ostatnia edycja:
Sempe mojego też szkole starego i młodego gdzie jest miejsce skarpet i gaci .Jak grochem o ściane,szkoda gadac .To na pocieszenie ,że sama nie jesteś.:-)
Kot szybciej załapie mówie Ci :tak:

Boźe, zapomniałam..
co ze mnie za matka..:no:
Mamy urwanie gwizdka, juź siły normalnie nie mam. Sorki, lece do lekarza teraz
Jejku dziękuję za pamięć. Cudowne jesteście.

hej dziewczyny,
dzis Adsia spotkłą straszna rzecz, nie dosc ze sie zadławił ryzowym waflem to zaczełąm go ratować i tak mu wsadziłam palec do gardła ze mu krew sie lała przez chwile, chyba mu zadrapałam :zawstydzona/y: a ze niedawano sie to stało jestem ciągle roztrzesiona, bidulek bardzo płakał

Andariel- mam nadzieje ze dzisiejsza noc bez gorąckzi będzie, ciekawe skad ta wysoka temperatura?

Malinka- dobrze ze Tomek wraca do siebie

Maggie- obowiązkowo chłopaki i my musimy sie spotkać, zapraszam do grodu Kraka

a to dzien nauczyciela dzis?- najlepsze zyczenia Zylcia

dla Frania - tez najlepsze z okazji korygowanych urodzin :tak:

Efe- Adas tez w rekawiczkach dzis, i to takich pieciopalcowych, męka ubrac takie ale inne nie wchodza w gre, no bo jak by patyki zbierał

dobranoc dziewczyny
prysznic i Housa zobacze- moze sie odstresuje

reklama
Do góry