reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mewa współczuje przygody..aż mnie ciary przeszły jak czytałam..
i dobrze że na płaczu się skończyło !
I fajnie byłoby się wreszcie spotkać....ale teraz takie zimno, miejmy nadzieje że jeszcze trafią się ciepłe dni!

Aga, tak życzenia dla Ciebie - kiedyś nadmieniałaś żeś też grono pedagogiczne:tak:;-)

My też w rękawiczkach pięciopalcowych - ale Jasiek lubi je ubierać;-)

Za to dziś Jula wojnę o szalik zrobiła...w ogóle ubrać dwa takie maluchy w rajtuzy, spodnie, bluzki, kurtki, czapki, szaliki, rękawiczki no i buty to masakra.....
Ale jedno jest dobre - dzisiaj było tak zimno że Julce smarki wymroziło, mam nadzieje ze na amen.

Malinka dobrze że zdrowiejecie - nareszcie, Andariel odezwij się co z Ninką!

reklama
Och chyba Was nie doczytam.
Dziś znów biegam wręcz a nie chodzę.
Sama bo małżon w robocie a tu zakupy, pakowanie, bo jutro o 6 rano już młodą do teściów zawieźć, ja do Warszawy...
Ooooo, padam na dziops:D
Wszystkim nauczycielom sukcesów zawodowych,
poszkodowanym szybkiej rekonwalescencji,
chorującym zdrowia:)
I do zobaczenia na BB w poniedziałek!!!

hej jestem zalamana:-:)-(
weszlam wczoraj tylko posta napisac...i skasowalo mnie 350 zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
stowe z abonamentu a 250 poza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciekawe skad ja to wezme:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze moj zapomnia mi powiedziec ze w niedziele idziemy na chrzciny do szwagierki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja musze jakis sweter kupic bo w nic sie nie mieszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ach wszystko do dupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
poczytalam ae sie do niczego nie odniose... bo mnie glowa boli:wściekła/y::wściekła/y:
ach i od rana Wam nasmecilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zdrowka dla chorowitkow:-D:-D:-D

Mewa aż mnie przeraziłaś! Od dziś żadnych wafli! Ale pikuś krewa ważne żeś go odratowała!!!

Basia że za co te 350?! Za tego jednego posta do nas?

Neverend miłego zjazdu.

Magda12345 ja sobie nie wyobrażam tak 2 ubrać ale z drugiej strony teraz się namęczysz a potem jak ja znowu będę to przechodzić ty będziesz leżeć na kanapie;) No chyba że na 3 się zdecydujecie;)

A u nas znowu zimno ale choć słonko świeci. Może cieplej na spacerze będzie?

Hej

Mewa jej wiem co przezywasz pamietam do dzis akcje z jabłkiem!!
Dobrze ze wszystko skonczyło sie na strachu lepsze zadrapane gardlo niz zadlawione dziecko.Te nasze dzieci uwazac trzeba na kazdym kroku

Basiu no zartujesz chyba 250zł:eek::eek:Z jakiej sieci ty korzystasz:confused::confused:Fakt net przez komórke tani nie jest jedno wejscie na stronke np. jak sprawdzam poczte kosztuje mnie 12gr w play ale az niemozliwe zeby 250zl:confused:za posta

Hmm a ja jeszcze rekawiczek nie zakładam:nerd:Czyzbym cos przegapiła?:confused:A moze u was tak zimno?

Miłosz troche pokasłuje zwłaszcza po nocy no ale nie pogarsza sie, czekamy nadal na rozwój sytaucji mam nadzieje ze jednak przejdzie mu po syropkach.:tak:

Miłego dnia wszystkim zycze

witam
noc koszmarna!!!!!!!!!! od 0.30 do 4.00 Alicja kaszlała i dusila się jak tylko ją odkładałam wiec stałam i się bujałam:no::no::no:

wczoraj o godz 17.30 przyjęliśmy nowego członka rodziny:-) Puszek! fotke zapodam zas, słodki jak cholera. Dzieciaki łaziły za nim do wieczora a ten latał jak opętany! Co pół godziny wkładałam go do kuwety ale nic nie zrobił i zaraz uciekał ale powiedziałam ze nie pójde spać dopóki nie poczuje smrodu;-) i tak o 23.30 juz nie uciekł z kuwety i się załawił!!! co była za radość męża i chłopaków ze mogą spokojnie spać i nie myśleć o kupie na głowie:-D no i pospałam godzine a potem Alicja miała jazde!!!

Mewa oddychaj spokojnie, dobrze postąpilaś!
Kasia ja tez jeszcze dzieciakom rękawiczek nie zakładam ale mam je zawsze w pogotowiu!
Aga co z Franiem??

Cześć Iwonko! Miło cię widzieć!
Jak Alutka i siostry?

Cześć Ewelinko,Alutka to mały rozrabiaka,siostry maja strasznie dużo nauki,zwłaszcza starsza,na temat chorób sie nie wypowiem,żeby nie zapeszyc,ale jak na razie obyło sie bez lekarzy
witam piątkowo
dzisiaj juz brzydko,pada
wogóle chodze śnięta,mamy w Polsce chory system i prawo,wogóle stwierdzam totalna porażka:((

reklama
No tak Orange czemu mnie to jakoś nie zdziwiło? Och Basia może można to jakoś odkręcić?
Kasia ty masz w play?! To ja nawet do ciebie nie napisze bo mnie Era kasuje jak za zboże:( Jak do Deli:(
Sempe czekam na fotki nowego członka rodziny. A Angelice współczuje nocy. Może dziś jakiś lekarz wam pomoże?

A mnie prąd zabrali i czekam kiedy mnie to znowu spotka. A jak zwykle mam pranie wstawione:wściekła/y:

Chciałam ogłosić że nie mam już sił do mojego dziecka! Znowu było 30 minut ryku i wieszania się na mnie jak zobaczyła odkurzacz! I jak ja mam ją tego oduczyć??? Wystawiłam sam korpus żeby ja jakoś oswoić ale dupa blada. 15 minut po schowaniu go musiała siedzieć mi na kolanach:( Macie jakieś pomysły?

Do góry