reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mewa na miękko tylko ja jem, malej robię jajecznicę z żółtek na wodzie z oliwą z oliwek (ale wiesz, ja ostrożnie podchodzę do dietki Ninki, nie chcę popsuć efektów); co do tych "mądrych pań" to Cie podziwiam za spokój, nie wiem czy bym się powstrzymała od riposty - myślą, że rozumy pozjadały czy jak??

miranda strasznie mnie intryguje co to za kubeczek, już w myślach widze różne wynalazki, ale niestety musze się wstrzymać z odpalaniem linka, bo wysyłam jednocześnie foty do laba do wydrukowania (już drugi dzień) i strasznie muli komputer; co do mojego kółka od wózka to nie wiem co będzie, pan z firmy mi powiedział żebym się nie martwiła, ponieważ nic nie urwałam, a jedynie wymontowałam, no i że trzeba ciut siły w palcach i zręczności, by to zamontować; tylko że mi nie wychodzi:/// ale że jestem uparta, jeszcze popróbuję:) aż mi sie po nocach będzie śniło, hihi

a Ty, Basia, uważaj na siebie; strasznie zapracowana jesteś, wciąż coś ogarniasz, załatwiasz - no uspokój sie wreszcie kobieto;)

reklama
bry... zaczne nietypowo...

Houston houston! mam problem!!!

jeden osobnik marki kobieta, rocznik 2009 podprowadził mi ze stołu kurczaka... problem w tym ze uprowadzenie zwierza nastąpiło PRZED obróbka termiczną - czytaj: surowego!!!!

co teraz??????

polizała go tylko ale jej nie smakował to zaczeła wołać i mi go oddała... na samą mysl ze miala w paszczy surowizne mnie...bllleeeeee

dobra... lece poczytac... :-) narka

Rubi Monilla Głodzilla:-D
Jak umyty to się nic nie stało sobie myślę.

Moje dziecię ma się lepiej. Chyba wizyta u lekarza jej pomogła hihi. Straszna baba z tej lekarki. Wystraszyła się mała i już.

Dobra lecę na Hausa
do jutra

Ale napisałyście..jezusie.. Przeczytałąm wszystko, zapomniałam już co chciałąm każdej paowiedzieć:(
Ino mooncup mi po łbie łązi.. Dwa rozmiary: cc i przed 30, porody sn i po 30. A co z takimi jak ja? zdrooowo po 30 i cc? Dobra, pierdoły. Miranduś pisz jak to ustrojstwo działa.

Na nast tydzień dzieci mają przynieść noże do chleba na prace ręczne.. Będą kanapki robić. Ocipieję chyba z tą szkołą!!!!! Dzwonię jutro do kuratorium. To jest nienormalne!:wściekła/y:

U nas czarna doopa - szpital na peryferiach

rubi... fujjjjjjjjjj! biedna Monika, zgubiła ją pazerność... albo ciekawość nowych smaków, hihi:)

Gabi, ale coś powiedziała lekarka?
edit. oczywiście Efe, a nie Gabi;)

Aga - porypani są w tej szkole jak dla mnie

Na nast tydzień dzieci mają przynieść noże do chleba na prace ręczne.. Będą kanapki robić. Ocipieję chyba z tą szkołą!!!!! Dzwonię jutro do kuratorium. To jest nienormalne!:wściekła/y:

Aga a może najpierw do dyrekcji szkoły zawitać? to może więcej pożytku przynieść niż kuratorium... tak myślę jako nauczycielka...

jeny... przebrnęłam przez Wasze posty ale nie pamietam co miałam napisac...

co do biednego kuraka to... pilnowałam patelni ze szpinakiem - zeby mi sie dziecko nie poparzyło ale oczka mam tylko 2 swoje + 2 szklane...Monika ma taki spust ze teraz rozumiem pytania pan ze złobka "czy Monia zawsze tak ladnie je"... na sniadani epoległy dzis 2 kanapki, potem był banan, zupka, ziemniaczek ze smietaną (nawiasem mowiac to byl moj obiad), nalesniczek z musem jablkowym a jak ja zrobiłam drugi obiad (kurak w sosie smietanowo szpinakowym) to tez mi sie do talerza przyssała... no i oczywiście w międzyczasie (.)(.)
chyba odrabia straty bo od wczoraj robi 4-5 kup :-(
a kurakiem juz sie ni eprzejmuje - kolezanka mnie oswiecila - Monilla antybiotyk bierze wiec jak jakas zaraze podlapała to ja augmentin ubije ;-)

a tak w ogole to ja chce do pracy....wiem, wiem...dziwna jestem ale ja lubie swoją prace ;-) dzieciakom sie krzywda nie dzieje jak sa w przedszkolu/złobku... teraz mam wrazenie ze cos mi umyka..., ze trace czas??? nie wiem...na bank bede stratna na wypłacie ale coz...urlopu juz nie mam :-(

Aga :-) te nożyku i skalpele to im do mikroskopowania potrzebne pewnie... miałam tego w pinezkę...co prawda nawet jak znajde to sa to gadzety sprzed....20 lat wiec sprawdze w jakim stanie to jest i ewentualnie Ci podeśle... :-) szkiełka do mikroskopowania pewnie sie porozbijały :-(

padam na nos...panna wstaje nadal systemem złobkowym - wstaje najpozniej o 6:30 ale dzis dała czadu i zasnela dopiero o 21:20....zachowywała sie jakby byla naćpana (efekt lizania kuraka????).... smiechy, walenie głową o ściane, zgrzytanie zebami (wyczaiła ze tego nie lubie i... zgrzyta z usmiechem na ustach), spiewanie... wsio byle tylko nie spac... Jasiek padł a ta... no ale dokonałam pacyfikacji Monilli za pomocą pieśni koscielnej ;-) :-)

mykam i ja.... jutro pobudka bladym switem :-(

kolorowych i 3D :-*

karincia skomentuje tylko tak, masz bardzo spózniony zapłon
:eek::eek:

Karincia jesteś zakręcona jak ja:) znikniecie aneczki sięga chyba kwietnia...
Dobrze to że zniknęła już dawno to ja widzę ale pytam o przyczynę :sorry2:

Rzadko siedzę na ogólnym i nie wiedziałam czemu Jej nie ma, tym bardziej że jest moderatorem :cool:

Karincia![/B] aneczki nie ma już od kwietnia mniej więcej... niestety, po pewnej różnicy zdań przestała się udzielać :/
maggie85 dziękuję bardzo za konkretne wytłumaczenie sytuacji :-)

hej

czytałam z długaśnymi przerwami i niewiele pamiętam:zawstydzona/y:

maggie kciuki zaciśnięte
Sempe daj znać jak się miewa Angelinka
Mewa leje z babć :-D mochery pewnie :-D matka desperatka :-D:-D:-D no idiotki :-D
Kasiu ucałuj Miłoszka w główke, dobrze że nic sie kaskaderowi nie stało
Malinka czym sie nie chwalisz????? :-p
Basiu pamiętaj że masz sie relaksowac jak najwęcej :tak: zeby sie brzuszek nie spinał
Rubi uśmiałam sie :-) Monia jest niesamowita i ty też :-)
Mika, Aga ja bym na waszym miejscu do dyrekcji leciała, no tragedia co sie w tych szkołach teraz dzieje

a ja dziś przebiłam koło od wózka a mężasty nie ma czasu sklejać więc jutro spacerek tylko bliziutko koło domku na nóżkach będzie, na szczęście nawiedza mnie kumpela z dzieciaczkami to nudzić się nie będę :-)

pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry