MALINKA2109
Fanka BB :)
Cześć!
Ja dziś nie wyspana,mały obudził się przed 4 rano i stwierdził że trzeba powariowac i tak godzine się gnieździł po naszym łóżku spać nie dał.No i rano odsypiał bo spał do 8;30!!Ogólnie to chyrla bardzo i z nosa nadal mu woda cieknie no porażka normalnie...a ja miałam iść diś do koleżanki i do jej maluszka miesiącznego i co dupa....
Aga nosz co za ludzie że noże dzieciom chcą dawać może odrazu siekiery co?>???
Ja też bym kupiła ! bo jak miałabym myśleć cały dzień czy nikt się przez przypadek nie wywalił na jakiś plecak z nożem w środku....
Andariel gratki dla Was!!Teraz tylko sie nie złam jak raz nie dałas to nie daj juz cycusia!
Efe jejku biedna Twoja Gabi!niech jej szybko przejdzie bo dosc wysoka ta goraczka!
Sempe super że Andzelika dochodzi do siebie!!!
Maggie będzie dobrze i Ty zadzwoń powinni ci powiedzieć ja sie tato czuje!
Mika jestem w szoku co to te dzieci teraz mówią!!!
Basiu czekamy na wieści od gina!
Piwonia dużo sił dla Ciebie!!!!!!!!!!!
Miłego dnia laski!!!
Ja dziś nie wyspana,mały obudził się przed 4 rano i stwierdził że trzeba powariowac i tak godzine się gnieździł po naszym łóżku spać nie dał.No i rano odsypiał bo spał do 8;30!!Ogólnie to chyrla bardzo i z nosa nadal mu woda cieknie no porażka normalnie...a ja miałam iść diś do koleżanki i do jej maluszka miesiącznego i co dupa....
Aga nosz co za ludzie że noże dzieciom chcą dawać może odrazu siekiery co?>???
Ja też bym kupiła ! bo jak miałabym myśleć cały dzień czy nikt się przez przypadek nie wywalił na jakiś plecak z nożem w środku....
Andariel gratki dla Was!!Teraz tylko sie nie złam jak raz nie dałas to nie daj juz cycusia!
Efe jejku biedna Twoja Gabi!niech jej szybko przejdzie bo dosc wysoka ta goraczka!
Sempe super że Andzelika dochodzi do siebie!!!
Maggie będzie dobrze i Ty zadzwoń powinni ci powiedzieć ja sie tato czuje!
Mika jestem w szoku co to te dzieci teraz mówią!!!
Basiu czekamy na wieści od gina!
Piwonia dużo sił dla Ciebie!!!!!!!!!!!
Miłego dnia laski!!!