reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Cześć!
Ja dziś nie wyspana,mały obudził się przed 4 rano i stwierdził że trzeba powariowac i tak godzine się gnieździł po naszym łóżku spać nie dał.No i rano odsypiał bo spał do 8;30!!Ogólnie to chyrla bardzo i z nosa nadal mu woda cieknie no porażka normalnie...a ja miałam iść diś do koleżanki i do jej maluszka miesiącznego i co dupa....

Aga nosz co za ludzie że noże dzieciom chcą dawać może odrazu siekiery co?>???
Ja też bym kupiła ! bo jak miałabym myśleć cały dzień czy nikt się przez przypadek nie wywalił na jakiś plecak z nożem w środku....:no:
Andariel gratki dla Was!!Teraz tylko sie nie złam jak raz nie dałas to nie daj juz cycusia!:tak:
Efe jejku biedna Twoja Gabi!niech jej szybko przejdzie bo dosc wysoka ta goraczka!
Sempe super że Andzelika dochodzi do siebie!!!
Maggie będzie dobrze i Ty zadzwoń powinni ci powiedzieć ja sie tato czuje!
Mika jestem w szoku co to te dzieci teraz mówią!!!
Basiu czekamy na wieści od gina!
Piwonia dużo sił dla Ciebie!!!!!!!!!!!
Miłego dnia laski!!!:-D

reklama
Maggie kciuki zaciśnięte, trzymaj się kobieto!!

Ja się witam z drugą kawką:-)
A w sumie pierwszą bo mi tamtą poranną Jasiek wylał....
U nas już całkiem fajnie - Jula w przedszkolu chociaż katar i kaszel ciągle ma (zresztą jak 3/4 przedszkola...), Jaśkowi też się trochę jeszcze kaszle..
Słonko świeci i wreszcie robi się ciepło bo rano jak odwoziłam Julę to normalnie para z ust mi szła....

Efe jeśli chodzi o mnie to bym poszła do lekarza...ale ja jestem przewrażliwiona co do gorączki po tym jak w marcu w szpitalu na 10 dni wylądowaliśmy....Bo też niby tylko temperatura była a jednak jakaś bakteria podstępna się przyplątała....
A dziewczynki często łapią infekcję dróg moczowych, może od tego gorączka?

Mika tekst mnie po prostu powalił, ja nie wiem co bym zrobiła,ale chyba bym tego tak nie zostawiła.......przecież za takie słowa to normalnie więzienie grozi!!!

Aga, kurcze najlepiej by chyba było jakby się wszyscy poskładali na te skalpele, to wyjdzie 1zł od dziecka a o ile bezpieczniej! Chociaż ja pamiętam jak w podstawówce sałatki robiliśmy to też nożyki do jarzyn przynosiliśmy ale to chyba już inne czasy były....

Andarial, Malinka gratuluję spokojnego odstawienia!

ach i jeszcze wczoraj zapomniałam - Kasia ucałuj Miłoszka w główkę!I wiesz, mi z miesiąc temu też Jaś ześlizgnął z huśtawki i też nie wiem jakim cudem bo przecież go trzymałam! Ale miał czapkę i na to kapturek i nawet guza sobie nie nabił, oj są akrobaci z naszych pociech!
Ale od 3 tyg już guzów sobie nie nabija:tak:

Malinka dla Was też dużo zdrowia, u nas rewelacyjnie w sprawach oskrzelowych się Pulneo sprawdza, teraz Jaś brał w dość dużych ilościach i się udało wyleczyć zapalenie oskrzeli bez antybiotyku!

Ostatnia edycja:
Dzieki Madzia łepek ucałowany a to ci nasi akrobaci, teraz jeszcze bardziej go pilnuje

Maggie kciuki zacisniete, bedzie dobrze

Wszystkim maluchom duzo zdrówka

Co do tych skalpelii to brrrr tez bym zakupiła i podłanczam sie do pytania Andariel ...co ini zamierzaja tym ciąć....

Mam pytanko moze ma któras z was niepotrzebny wózek wielofunkcyjny? Pilnie potrzebny osobie potrzebującej na BB, dzieciaczek tez wczesniaczek. Potrzebny wózek lekki taki zeby dąło rade wsadzic w autobus, pociąg, oczywiscie nie za darmo...Jakbyscie cos wiedziały to dajcie znać

Matko lae dziewczyny produkujecie nie nadąrzam.
Aga ty normalna jesteś myślami wybiegasz w przyszłość a nie co teraz jest,Mój w 4 klasie tez jest a sklpeli nosić nie musi .Ci rodzice pewnie boja sie znów kaśa potrząść bo we wrzesniu tyle wydatków mieli i pewnie dlatego tak mówią ehhhh.
Mika strasznie ja to bym poszła do wychowawczyni i se z gnojkiem pogadała.Teraz ta młodzez taka zdemoralizowana .Mojej sąsiadki córka nie wiem moze w pierwszej gimnazujm jest to widze piwsko za sklepem chleją ,jak starych nie ma w domu to impra na cały blok a co tam sie dzieje to ja nie wiem ,ale sąsiadka zwróciła raz im uwage to jej szybe w oknie kamieniem wytłukli gówniarze jedni.
Kaska wózka nie mam przykro mi może u dzieci starszych ktoś sie zlituje.
Cosm miałam napisac ale kurcze zapomniałam:zawstydzona/y:

Efe słonik boski .ja bym poszła z małą do lekarza niech obejrzy bo może to co innego .Pamiętasz jak Kaski mały miał zapalenie w buzi to ja przesłałam antybiotyk bo na necie pisali ,ze tym leczyli a okazało sie ,że to nie potrzebne .I masz babo placek.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
Maggie- tzrymam kciuki za Twojego tate i za dobre wieści
Efe -i jak tam gorączka u Gabi? jak sie bedzie utrzymywac to osobiscie bym sie przeszła jutro do lekarza, moze cos mądrego powie
Malinka- ja tez niewyspana bo Adas juz od 6ej nie spał wyjatkowo dzis, a jeszcze wczoraj późno poszłam spac wiec sie źle czuje, on zalicza wcześniejszą drzemke
Andariel- a Nince też dajesz jajko na miekko? myśle co by tu nowego mojemu małemu zaproponować na śniadanie

dziś jako jedyni byliśmy na placu zabaw, słyszałam jak dwie starsze panie przechodziły i obgadywały mnie ze jestem matka desperatka i dziecko na mrozie męczę, bezczelne normalnie, jaki mróz? Adas biegał sobie zadowolony ciepło ubrany, zimno faktycznie ale bez przesady

no nic to
idziemy wieczorem na spotkanie z Ksiedzem przed chrztem (chrzest w niedziele)
wiec jak by mnie jus nie było wszytskim chorowitkom duzo zdrowia zycze
trzzymajcie sie ciepło mamulindy

hej:-D
padam jak nie wiem...panna wstala przed szosta i ni cholibka spac dalej:baffled:
oczy mi sie zamykaja... musze jescze posprzatac ale czekam az laskawie panna padnie:baffled::baffled::baffled:
u gina sie dowiedzialam ze mam brac nospe trzy razy dziennie bo mi sie bruch spina... ale szyjka zamknieta:-D
waze 70,5... dwa kilo w trzy tygodnie:-D
dzidzia uciekala przy sluchaniu serduszka... mialam robione przeciwciala bo mam oRH"-"
...a i z polozna obgadalam lekarki:-D:-D
narzekala ze ta zarabia 10 tys miesiecznie i jeszcze z laska do pacjentek:confused2::confused2::confused2:

ach i musze jechac do tego Zabrza bo tu placa za jedna krzywa... i by na mnie nie zarobila:confused2::confused2::confused2:

a moj debil p[opil wczoraj w pracy i nie laska byl sie odezwac.... ja myslalam ze wykorkuje.... juz same czarne mysli ze cos sie stalo....a on wrocil choby nigdy nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spal na kanapie i dzis odsypial kaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wszystkim chorowitkom duzo zdrowka:-D:-D:-D
tym duzym i malym:-D:-D:-D

wozka nie da rady... trzymam dla siebie:-D:-D:-D

Miranda ale wynalzaki wyszukałas hihihiihihihhi.Napisz jak tam ci sie sprawdza.
Ja dziś do empiku zaszłam i kupiłam te Teletubisie na płycie za 30 zł dają aż 71min. z czego młoda wytrzymała całe 10 min.:baffled:A myślałam ,że choć troche poprasuje.
Mewa to powodzenia na chrzcie:tak:oby impra sie udała.
Basia z tymi chłopami tak już jest czasem jak dzieci nieodpowiedzialni są.

Basiu to Ty się nie przemęczaj za bardzo jak Ci sie brzuszek spina!!!!A męża to hmmm na balkon jak masz to bym wystawiła szybciej by mu przeszło!
Mewa nie no jeszcze Cie obgadywały co za baby!A w zimie przecież też się z dzieckiem wychodzi!!
Chogata mój płacze jak widzi te teletubisie!
Ciekawe jak Andzelika Sempe???
Uciekam już laski spokojnej nocki!!!

reklama
Do góry