reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

maglos[/B] a to trzeba wysłać smsa żeby zagłosować, tak?
I śliczny ten Twój synek a jak elegancko ubrany!!;-)

no właśnie, że chodzi o smsy:szok:
jeśli macie ochotę to głosujcie, jeśli nie , nie ma sprawy

trochę to takie naciąganie i mi tak trochę głupio.
powinno to być tylko głosowanie przez internautów jako głosy no ale teraz wszystkie prawie konkursy opierają się na sms
mimo wszystko fajnie by było zobaczyć swoje maleństwo na okładce gazety, pomarzyć zawsze można a póki co marne szanse :)

teraz to dopiero wszystko poknociłam :-)

ok. dośc już na dzisiaj
żegnam się i spokojnej nocki wam życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też już chwilowo luźniejsza bo M zajmuję się Jagodą. Madzia cieszę się że ci się podoba chusta, i koniecznie wklej fotkę jak będziecie zamotani!
Sempe, to juz z górki mam nadzieję.
Dziewczyny jeszcze raz barrrdzo dziękuję za życzenia, jak nigdy, tyle ludzi w tym roku mi składało, to pewnie będzie dobry 33 roczek?

karincia skomentuje tylko tak, masz bardzo spózniony zapłon
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Malinka z azalia to chba wszystko jest mozliwe pamietam jak któras pisała ze przy azalii non stop krwawiła.
I wiesz co wykupiłam wczoraj Microgynon świnie zniesli zniżke teraz jest na sto procent!:(
No moje pierwsze tabsy to były i też dobrze wspominam. Kasia rozejrzyj się za jakimiś innymi tak ładnie refundowanymi. Może babka w aptece podpowie. Chociaż córki to ja ci cały czas życzę;-)
Efe no co ta Twoja Gabi wyprawia, co za gorączka!! niech se precz idzie!! trzymaj się!!
Andariel nie wiem co jest grane. Nawet majaczy jak śpi. Tak mi jej szkoda. Non stop 39,8:-(
jestem

dziękuje Wam wszystkim za trzymanie kciukow i modły!!!!

ja jestem w domu bo Alicja normalnie dostała kota, nie śpi nie je, 3 nocki spała po 4h a reszte w dzien tylko ze ja chodze jak lunatyk.

ale najwazniejsze o 21.00 mąż przyjedzie z Angelinką do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestesmy urlopowani do niedzieli w poniedziałek kontrolne badania, mamy jeździć do szpitala na 8.00 i na 20.00 na kroplówke i antybiotyk. Ciesze się ze dzisiejsze wyniki potwierdziły zakazenie układu pokarmowego i dzieki ze lekarze dobrali odpowiedni antybiotyk Angelinka staje na nogi. Ryczy na sam widok pielęgniarki:-(

dziekuje dziewczyny za wsparcie! idę jej pokoik przygotować, w domu to zawsze lepiej i dla niej i dla mniej, od tego siedzenia krzesła dupa mi się spłaszczyła:-)

pa Kochane i wybaczcie ze nie odniose sie do nikogo.

Jak dobrze Sempe że antybiotyk działa. Kamień z serca. I super, że ją urlopują.
Muszę pędzić. Mała zasnąć nie może przez moje klikanie. Spokojnej nocy

Miranda, stooooooo lat!!!!!!!
A jak Jagódka?

Sempe, baaardzo się cieszę:)
Teraz zaopatrz się w aptece w strzykawkę i niech mała robi zastrzyki misiom. Trochę odreaguje:)

Dziewczyny wszystkie, ja chciałam Wam wszystkim baaardzo serdecznie podziękować, że tak angazujecie się w aukcje Frania. Bardzo, bardzo.. Od dziś wystartowaliśmy do pracy z pedagogiem (też pryw oczywiście), ale to m.in. dzięki Wam!!!! I w nast tygodniu jade z Franiem do Instytutu dr S Masgutowej, gdzie jedna wizyta kosztuje 350 zł! też dzięki Wam.. Oczywiście bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Kasi, którą w ostatnim czasie nazywam już moja mamusią:) Kaska to mózg i bez niej rozpłakałabym się z bezsilności już przy drugiej wygranej aukcji:) I Zuzi za artykuł dziękuję .. i w ogóle wszystkim no.. Tak mnie wzięło bo dziś od kolejnego terapeuty usłyszałam, że JEST NADZIEJA ZE BĘDZIE DOBRZE!!!!!!

A tak w ogóle, to musze się podzielić refleksją powywiadówkową u Natki.
W sprawach różnych poruszyłam pewien problem: otóż kilka dni temu dzieci dostały polecenie przyniesienia do szkoły...noży lub skalpeli... na biologię. Jak to usłyszałam to mi się słabo zrobiło (chyba nie musze pisac dlaczego). Spytałam dziś na wywiadówce czy naprawdę nie można zaopatrzyc pracowni biologicznej w komplet 30 skalpeli.. Wszyscy wsiedli na mnie, że nie można całe życie chuchac i dmuchać na dzieci, że jestem nadopiekuńcza, że dzieci musza się uczyć odpowiedzialności.. Przeciez nic się nie stało, więc o co tyle hałasu???? No ręce mi opadły.. Ja nadopiekuńcza??? Dlatego że nie chcę by 3 klasy jednego dnia miały noże czy skalpele w tornistrze??? No ale może jestem nadopiekuńcza? Może czegoś nie rozumiem??? Czyli najpierw musi się coś stać, żeby stwierdzić, że to głupi pomysł, żeby kazac dzieciakom przynosic noże lub skalpele do szkoły??? Ja tu kuźwa czegoś nie rozumiem.. Powiedzcie, czy dla was to normalne????

Aguś, ty jesteś jak najbardziej normalna! To oni są jacyś niedzisiejsi! Jak to mozliwe, 3 klasa, to ile maja 9 lat? No w sumie to mie wiem co myśleć, bo z jednej strony to małe dzieci, a zdrugiej po tym co stało sie u córki Miki? Dobrze piszę? Co ja kolezanka po kroczu i twarzy pokopała? Też była w tym wieku, nie? A jakby nóz miała?
Może też patrzę przez angielska perspektywę, bo tu w sklepie noża do chleba dzieciakowi nie sprzedadzą, nożyczek zresztą tez nie, dopiero po 18.
A Jagódka juz lepiej, zaczyna wariacje po swojemu, i co najlepsze coraz lepiej wstaje i sama chodzi.

Sempe- cieszę sie ze juz w domu jestescie,znaczy sie lepiej!
Miranda- dobrze ze z Jagoda lepiej
Efe- a moze Gabi na tle pokarmowym ma gorączke?
Franiowa- no to ja tez nadopiekuncza w takim razie jestem:tak:
Malinka- nie tak zle było, musiałm sie nasłuchac jedynie o nieposłuszenstwie małzenskim ale i tak jedynie co załuje ze w umowie dalm jego numer telefonu
Andariel- tez mi sie wydaje ze dobrze chociaz moze jednak moj ma racje ze niepotrzebnie wplacałam wpisowe, słabo mi idzie z szukaniem pracy, zero odezwu narazie- musze zwiekszyc najwidoczniej wysiłki
mowie wam dobranoc lasencje a sama na portale z pracą mykam

wpadlam powiedziec dobranoc:-D
SEMPE super ze malej przechodzi:-D:-D
EFE wspolczuje malej.... moja miala przy tym jeszcze wymioty.... ale tez nagle dostala goraczki:-:)-(
a tak poza tym mykam spac:-D
wszystkim chorowitkom duzo zdrowka zycze.... oby noc byla spkojna:-D:-D
jutro sie odezwe co u gina:-D:-D:-D

reklama
no Basia daj koniecznie znać co powie gin:)

Aga nie żartuj - 3 klasa i ostre narzędzia? dokładnie - jak pisze miranda, co było z córeczką Miki??? kurde jakie czasy... dlaczego najpierw musi się coś stać złego, żeby dopiero ludzie myśleć zaczęli?

Mewa, Ty niedobra, niepokorna żono:) co to za samowolka, hę?:)

też "już" zmykam... mała wstaje z kurami niestety:/

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry