reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hej wpadłam na sekundkę i znów widzę że będę miała dużo do czytania
szczere życzonka dla Mirandy
nie mam czasu na razie na większe czytanie, postaram się wpaść tutaj później

póki co jeśli możecie to wyślijcie głos na mojego Szymcia, za każdy ślicznie dziękujemy

oddaj głos na Szymusia Bzdeka http://nowiny24.pl/maluch
dziękujemy

hej wpadłam na sekundkę i znów widzę że będę miała dużo do czytania
szczere życzonka dla Mirandy
nie mam czasu na razie na większe czytanie, postaram się wpaść tutaj później

póki co jeśli możecie to wyślijcie głos na mojego Szymcia, za każdy ślicznie dziękujemy
chciałam zagłosować to mi pokazuje że strona nie istnieje :(

oddaj głos na Szymusia Bzdeka http://nowiny24.pl/maluch
dziękujemy
chciałam zagłosować to mi pokazuje ze strona nie istnieje :-(

Kasiu a to ci gagatek akrobata.
Ja tylko powiem że Jagoda ma sie nieco lepiej, daję jej tabletki rozpuszczone w wodzie, a podać to to normalnie koszmar. Juz jej troszke przechodzi, nie daje paracetamolu. Ale nocki do tyłu mamy. A teraz idę się walnąc koło niej.

Mi też. Gosia zły link!

W ogóle to dzień dobry.
Ja nie wiem czy się dzisiaj witałam czy nie zdążyłam.
Mała ma gorączkę i nie wiem co jej jest. Dałam Nurofen - nie spadło wiele, teraz drugi raz drzemie po paracetamolu....ech osiwieje.

Miałam do tylu spraw się odnieść ale jak się pół dnia czyta po trochu to skleroza dopada. Wybaczcie.

Miranduś Wszystkiego Najlepszego!

Kasia współczuje nerwów. Ja bym chyba na zawał padła w tym sklepie. Dobrze że na strachu się skończyło.
Maggie kciuki zaciskam za twojego tatę i za Angelikę Sempe. Niech te doktory się wezmą do pracy i uzdrowią.

Ostatnia edycja:
hejka...:-Dpranie dwa puszczone i powieszone:-D
a na reszte ... nawet sie nie odzywam:cool:
KASIA wspolczuje...ja bym zawalu dostala:szok::szok::szok:
wszystkim chorowitkom duzo zdrowka zycze:-D:-D:-D

a ja teraz siedze i niewiem co robic... poszylam to co mialam:-D
ech... slonce swieci.... nawet cieplo:-D:-D:-D
jutro do gina:-D:-D

hej dziewczyny

Miranda- wszystkiego najlepszego, zdrowia i nieustającej radości:-)
Sempe- współczuje z całego serca, mam nadzieje ze pomoga w koncu Angelice
Kasia- akrobata z Miłoszka jak nic, dobrze ze sie nic nei stało
Andariel- gratulacje z okazji nocy bez karmienia, ja sie chyba ostalam z karmiących
Maggie- kciuki za tate trzymam, moze ten dzien nie bedzie taki najgorszy

bo u mnie troche nerwowo, zadzwonili ze żłobka do meza do pracy - gdzie jest Adas, tylko ze mąż nie wiedział ze zapisałam malego do żłobka upps, był przeciwny zapisowi z powodu 300 zł wpisowego- jego zdaniem opłaty dla idiotów, ale ze szukam pracy i chcialam miec z głowy poszukiwania miejsca na gwałt w przepełnionych żłobkach to pozyczyłam kase od mamy i zapisałam,
tylko czemu panie takie dociekliwe z tego złobka i nie do mnie tylko do męża dzwoniły to zagadka,
tak ze jak wroci moj z pracy to będzie nieprzyjemnie
no nic
teraz ide nakarmic głodomorka ale pozniej pewie wpadne

Dziewczyny dawno mnie tu na ogólnym nie było, no ale nie wiem gdzie o to spytac więc pisze tu. :tak:
Mianowicie...
Gdzie jest aneczka2425?? :-)
Co się z Nia dzieje??
Opuściła forum??
Bo dawno Jej nie "widziałam" :baffled:

reklama
Do góry