reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ehhh ale mam leniucha//// nic mi się nie chce....no ale dziś troche do poludnia sie narobiłam...
nawet byłam z małym na spacerku bo nawet ładnie ciepło go ubrałam myśle że nie zaszkodzi mu troche świeżego powietrza!
Andariel no to gratuluje nocy bez cycunia!!u nas już 3 noc i jest cisza!!mały się nie dopomina!!Po prostu super i życze żeby Wam też tak ładnie poszło!!AA ja mu nic nie daje w nocy ani pić ani jeść.
Efe ojej a Twojej co się stało że ma gorączke??Zdrówka dla niej!!No przecież niedawno chora była!
Mewa no to będziesz miała nie fajną rozmowe oby mąż zrozumiał że lepiej teraz niz potem szukać w ostatniej chwili!
A wiecie co dostałam @ przybraniu azali!!Czy to normalne????????
EE no co to ja tam miałam nie wiem
ide kąpać małego.

reklama
Malinka z azalia to chba wszystko jest mozliwe pamietam jak któras pisała ze przy azalii non stop krwawiła.
I wiesz co wykupiłam wczoraj Microgynon świnie zniesli zniżke teraz jest na sto procent!:(

dzień dobry :-)
ale dzisiaj ładna pogoda, ponad 3h byłyśmy na dworze :tak:
kupiłam Mai tą kurteczkę w Biedronce, tylko że w rozmiarze 80, ale też ma długie rękawy, na 4 Biedronki w moim mieście nie znalazłam ani jednej różowej w rozmiarze 86 :no:
wczoraj byłam u gina i okazało się, że przyplątała mi się jakaś infekcja, reszta ok i mogę znowu rodzić ;-) tylko męża nie mogę namówić :-D
Miranda, sto latek w zdrowiu życzę :-):-):-)
karincia, rozwaliłaś mnie tym pytaniem :-D
chorującym dużo zdrówka i postawienia trafnej diagnozy życzę
my jeszcze zmagamy się z katarem :baffled: a chcieliśmy iść na basen...
malinka, ja jak brałam azalię to miałam jakieś plamienia
brawa dziewczyny za odcyckowywanie
miłego popołudnia, pa

Ostatnia edycja:
i zapomniałam o urodzinach Mirandy - ale już nadrabiam: niech Ci Jagódka rośnie zdrowo a mąż spełnia oczekiwania;)))

Malinka ja docelowo tez nie chcę nic dawać, ewentualnie herbatkę ziołową jakby w gardziołku zaschło, tylko nie chciałam teraz tak gwałtownie tego robić (a może to i błąd?); zobaczymy jak będzie dzisiaj, ale mam nadzieję, że tak jak u Was bez większych problemów.

Karincia jesteś zakręcona jak ja:) znikniecie aneczki sięga chyba kwietnia...

Mewa dobrze zrobiłaś, potem by to zostało na Twojej głowie i miałabyś problem. A panie ze żłobka faktycznie agentki - czemu do męża a nie do Ciebie zadzwoniły?

Efe no co ta Twoja Gabi wyprawia, co za gorączka!! niech se precz idzie!! trzymaj się!!

sorki tak to jest z netem, wpisują strony które nie istnieją
trzeba wejść na www.nowiny24.pl
po lewej stronie jest rząd różnych tematów i min. MALUCH NA OKŁADKĘ- KLIKNĄĆ W TEN LINK I NR 55 to mój Szymcio:-D

no ja pewno będę mieć cały wieczór zajęty, mały spał od 16.30 do 18.30 i teraz jest pełen życia, a ja marzyłam o wieczorze przy bb żeby nadrobić czytanie no i kiszka bo chce mi rozwałić kompa więc pewno długo z wami nie posiedzę :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maglos a to trzeba wysłać smsa żeby zagłosować, tak?
I śliczny ten Twój synek a jak elegancko ubrany!!;-)
Monika sto lat w szczęściu i zdrowiu! W ogóle dziś odebrałam chustę i powiem Ci że pełna podziwu jestem że takie cacko uszyłaś! Super Ci to wyszło:tak: Jaś nawet dał się zamotać, ale tylko chwilkę posiedział, zresztą muszę nabrać wprawy w motaniu:tak:

Tak w ogóle to witam:-)
Moje dzieci się myją z tatą, a ja mam chwilkę czasu. W ogóle byłam z nimi na długaśnym spacerze i ledwo dycham tak się nagoniłam.

Malinka azalia nie hamuje miesiączek, a wcześniej pewnie nie miałaś okresu przez laktację. Ja brałam po Juli cerazzette i właściwie co chwilę miałam jakieś plamienia więc po Jaśku podziękowałam. I teraz też muszę się do gina wybrać po jakieś tabletki....

Widzę że się odcyckowujecie i tez uważam że to jest idealny moment - Julę odstawiałam właśnie jak miała 14 miesięcy. Jasiek przesypia całe noce, wczoraj tylko o 4 się obudził żeby go to łózka wziąć. I zaczął mleko rano pijać ale niestety nie modyfikowane, tym pluje na kilometr.....

Sempe oj biedna Twoja córeczka i Wy wszyscy przy tym...Mój Jasiek miał crp 150 i do dziś tak naprawdę nie wiem co wywołało u niego taki stan zapalny....

coś jeszcze miałam napisać ale Jasiek już wyję więc lecę do niego!

jestem

dziękuje Wam wszystkim za trzymanie kciukow i modły!!!!

ja jestem w domu bo Alicja normalnie dostała kota, nie śpi nie je, 3 nocki spała po 4h a reszte w dzien tylko ze ja chodze jak lunatyk.

ale najwazniejsze o 21.00 mąż przyjedzie z Angelinką do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestesmy urlopowani do niedzieli w poniedziałek kontrolne badania, mamy jeździć do szpitala na 8.00 i na 20.00 na kroplówke i antybiotyk. Ciesze się ze dzisiejsze wyniki potwierdziły zakazenie układu pokarmowego i dzieki ze lekarze dobrali odpowiedni antybiotyk Angelinka staje na nogi. Ryczy na sam widok pielęgniarki:-(

dziekuje dziewczyny za wsparcie! idę jej pokoik przygotować, w domu to zawsze lepiej i dla niej i dla mniej, od tego siedzenia krzesła dupa mi się spłaszczyła:-)

pa Kochane i wybaczcie ze nie odniose sie do nikogo.

reklama
Do góry