reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam i ja póki mam chwilke
cos ostatnio nie moge spokojnie na tyłeczku usiaść,ale ciągle gdzies biegam
szkoda ze nie sa to jakies przyjemne sprawy bo by człowiek miał lepszy humor,a tak szkoda gadac
cały czas myśle o Angelice mam nadzieje,ze juz wiedza co jej jest i w końcu jej pomogą
a dla chorowitków dużo duzo zdrówka

reklama
hejki Laseczki!
Kurka ciekawe co u Semple..
Miranda co u Was..? jak Jagoda? jak jej buźka...?
co do ubrań.. muszę Zosi jakieś buty na zimę kupić.. heh.. Mju powiadasz ecco tak..? bardzo lubię ten sklep.. ciekawe czy w outlecie w gdańsku jest.. muszę tam looknąć na jakieś butki dla Zochny. Poza tym jakąś kurtkę na zimę i kombinezonik czy cuś.. jeden mam - mum mi w lumpku kupiła. ale coś na przebranie jak ten się pomoczy.. i jeszcze ja butów nie mam i z mężastym kurtki się nam rozpadly.. więc wydatki się szykują.. ble
sis siedzi na razie w domu.. ale mówi że czuje się tak jakby miała dostać za chwilę @.. podbrzusze ją boli.. skurczy brak i wody też siedzą w srodku ;-) ale wydaje mi się że jutro się Ada wykluje :-D lekarz na izbie powiedział że juz niedługo i że mała świetnie trenuje przed wyjściem hihi :-D niedługo będę ciocią będę ciocią!! :-D jupiiii :-D

edit. Aga aż włos się jeży na głowie jak się czyta takie coś.. niektórzy są bez serca.....

mju piszesz o Factory w Piasecznie czy tym w Ursusie
ANDARIEL o tym w Ursusie - tam jest coccodrillo, i jeszcze taki fajny sklep z ciuszkami BestaPLUS - bardzo dobre gatunkowo ciuchy bo juz na Anielistej przetestowane - kupowałam jej tam kombinezon, jest też ecco i geox. Ja się tam wybieram w czwartek do południa bo mi mam z Antkiem zostanie to Ci zdam relacje czy warto jechać

:confused: bo się zaczynam martwić:confused:

Opowiem Wam coś.
Obok nas mieszkają przesympatyczni ludzie, którzy trzymają konie. Dziś na spacerku pogadałam chwilę z sąsiadką. Powiedziała mi, ze kilka lat temu chcieli tu zrobić hipoterapię, córka miała iśc na studia w tym kierunku, wszystko było ustalone. Burmistrz nie wydał zgody. Sąsiedzi też się nie zgodzili. Dlaczego? Bo nie życzą sobie WIDOKU dzieci chorych. Rozumiecie to??????
No i po prostu takim ludziom pogratulować! Nie będę komentować bo i tak by mi wypowiedź wygwiazdkowało - przykre to strasznie...

Też ciągle myśle o małej SEMPE

Ostatnia edycja:
CRP 140:no: zrobili wymaz z krwi i odbytu, posiew moczu wstepnie wykluczył zapalenie układu moczowego, więc czekamy nadal.
Bakteryjne zapalenie przewodu pokarmowego podejrzewają ale na wyniki czekac i czekać każą!!!!:wściekła/y:

wymiotów brak i gorączki czyli antybiotyk zaczyna działać, kroplowka nadal co 4h, biedaczka płacze jak ja dotykają gdziekolwiek...
a ja taka bezradna, napewno do weekendu nie wyjdziemy dzis nam powiedzieli.
mąż śpi u niej na krzesle bo łóżek brak wsatje i prosto do pracy idzie a ja od 8.00 do 18tej jestem potem biegiem do Alicji! Babci nic nie che jesc i cały czas ogląda zdjęcie nasze i nagrania. Tęskni małpa za nami!!!

ech to tyle.. znów gotować ...itp...
nie poczytałam co u Was ale serdecznie Was podrawiam!!!

matko, sempe, myślę o Tobie, zapewne jak wiele z nas tutaj... niech Ci to doda nieco otuchy i sił!

Aga to co piszesz, no i w ogóle takie sytuacje, których przeciez nie mało, sprawia, że wiary w ludzi mało mam:/ i nie wiem czy wierzę w to, że tych "dobrych" jest więcej od tych "złych" :/

Hejo!

Sempe myśle o was cały czas! Ściskam bardzo mocno!

Aga to poprostu bezczelność i chamstwo!...szkoda słów...

My dziś pojechaliśmy do nadarzyna i janek na zakupy. Ł. kupił sobie garnitur na poprawiny, ja sukienke z bolerkiem, jeszcze kupiłam sobie sukienke na panieński, jeansy i sweterek, no i Zośce kupiliśmy futerko(tylko 90 zł...choć w porównaniu z płaszczykiem z Wójcika który mi się podobał to i tak połowa) no a butów dalej nie mamy. Najpierw planowałam jej kupić takie jesienne za kostkę, no ale doszliśmy do wniosku, że to bez sensu bo teraz kupie jej jesienne, zaraz będę musiała zimowe a może okazać się, że w trakcie zimy bedzie trzeba jej jeszcze dokupić bo z tych wyrośnie, więc teraz szukam już zimowych, fajnych kozaczków w jaśniejszych kolorach co by do kreacji pasowały, ale cholercia nigdzie nie ma.
Jutro jedziemy do Radomia tort degustować:-D to przelecimy po sklepach może coś znajdziemy.

hej kobiueki ale zescie poskrobaly:-D
mnie zab dalej boli.... z checia bym z okna skoczyla:dry::dry::dry::dry:
u nas narazie spkkoj z chorobami:-D
ale sie wkorwilam w poniedzuialek... bylam w cukrzycowej... dwie godziny tam siedzialam, moj z dzieciakami po dworze chodzil.... ludzi tyle ze nawet nie bylo gdzie usiac... i dowiedzialam sie tylko tyle ze mam niskie cisnienie 88/44... a cukier zebyu stwierdzic to drugi raz krzywa z 75 glukozy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wizyta trwala 3 minuty:wściekła/y:
a badanie tez mam do nich jechac zrobic... czyli godzina jazdy, trzy godziny siedzenia,i godzina powrotu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
po****ni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a tak z innej beczki:-D:-D:-D

SEMPE wspolczuje i trzymam bardzo mocno kciuki za mala;-);-);-);-);-)
MALINKA gratki odcyckowania:-D:-D:-D
REKSIO kciuki za szybki i szczesliwy porod siostry:-D:-D:-D
dla wszystkich chorowitkow duzo zdrowka:-D:-D:-D

ja kupilam w zeszlym roku Oli na allegro kombinezon... gatki i kurtka i dalam 43zl...a u nas po 150:szok::szok::szok:
mam dla niej taki na teraz... a na zime ma korzuszek poo siostrze... tylko buty czapka i rekawiczki do kupienia:-D:-D:-D

syla ubrana:-D:-D:-D
a ja musze kombinowac nad czyms cieplym... teraz mama mi dala plaszczyk ale dlugo nie pochodze:-D:-D:-D:-D

reklama
hej

Sempe zdrówka dla córeczki a dla ciebie i męża dużo sił
Malinka gratulacje
Reksio czekamy niecierpliwie na wieści :-) kciuki za szybki i łatwy poród :-)
Miranda jak Jagódka?
Aga bez komentarza, normalnie wierzyć się nie chce że tacy ludzie chodzą po tym samym świecie... porażka

a skoro o ciuszkach mowa :-) to fajnie macie z tymi biedronami, najbardziej ceny mi sie podobają :-D a tak na serio to ubieracie dzieciaki na spacer tak samo jak siebie? Bo ja mojej zakładam dodatkowo rajstopki no i kurteczke ma nieco cieplejszą niż ja i czape której ja do minusowych temp nie założe. Jak Mycha zaśnie w wózku to jeszcze kocyk narzucam i tak sie zastanawiam czy nie przesadzam, chociaż spocona nie jest :confused:

pozdrowionka i miłej nocki życze :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry