kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ps. Kasia jakie eurogąbki? O czym ty piszesz? Jakąś nową walutę wymyślili?
Melduje ze dzielnie nie ryczałWiec eurogabki sie należą A jest to elektroniczna waluta która sie płaci na portalu NK, juz w myslach je wydał na owce, gołebie, hehehe
Mówisz Efe ze w biedronie maja kurteczki?A nie wiesz czy maja rozmiary 92? Jutro bede to bym tez kupiła szukam czegoś przejsciowego ale na allegro ceny jakies takie kosmiczne coś, za uzywane wołaja po 20-30
Reksio to trzymam kciuki jak jest krwisty to pewnie niedługo sie zacznie, pewnie tradycyjnie na noc sie zbierze. daj szybko znać
Magda ale masz dobrze lump w domku heh. Ale fakt jak ładne rzeczy to i tam trzeba miec z czym iść. ja to chyba nigdy sie nie wybiore na takie zakupy sama. Pozostaje mi czekac az mój małż wróci ponoc cos kolo 10 listopada to wtedy sie tez wybiore na jakies łowy
Mju no dobrze ze na Anielke nie trafiło bo organizm mógłby to gorzej przyjąc choc czasem z tym róznie nieraz cos zaszkodzi mi a dzieciom nic nie jest. NO i tez zazdroszcze takiego outletu
Andariel a ja kupiłam znaczy sie Miłoszek dostał w prezencie od cioci Bartki uzywane co prawda ale jak nowe za 25zł udało sie kupic i tak go własnie prowadzam, bo mam ten sam problem co ty, no i jeszcze ten wysoki przegub. Niestety tylko w Bartki jakoś mu nózka wchodzi. No i narazie jest prowadzany w tych butkach a na zime kupi sie jakies porzadne
Dobra bo sie rozpisałam...korzystam bo mały spi:-)