reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ps. Kasia jakie eurogąbki? O czym ty piszesz? Jakąś nową walutę wymyślili?

Melduje ze dzielnie nie ryczał:)Wiec eurogabki sie należą:) A jest to elektroniczna waluta która sie płaci na portalu NK, juz w myslach je wydał na owce, gołebie, hehehe

Mówisz Efe ze w biedronie maja kurteczki?A nie wiesz czy maja rozmiary 92? Jutro bede to bym tez kupiła szukam czegoś przejsciowego ale na allegro ceny jakies takie kosmiczne coś, za uzywane wołaja po 20-30

Reksio to trzymam kciuki jak jest krwisty to pewnie niedługo sie zacznie, pewnie tradycyjnie na noc sie zbierze. daj szybko znać

Magda ale masz dobrze lump w domku heh. Ale fakt jak ładne rzeczy to i tam trzeba miec z czym iść. ja to chyba nigdy sie nie wybiore na takie zakupy sama. Pozostaje mi czekac az mój małż wróci ponoc cos kolo 10 listopada to wtedy sie tez wybiore na jakies łowy

Mju no dobrze ze na Anielke nie trafiło bo organizm mógłby to gorzej przyjąc choc czasem z tym róznie nieraz cos zaszkodzi mi a dzieciom nic nie jest. NO i tez zazdroszcze takiego outletu

Andariel
a ja kupiłam znaczy sie Miłoszek dostał w prezencie od cioci Bartki uzywane co prawda ale jak nowe za 25zł udało sie kupic i tak go własnie prowadzam, bo mam ten sam problem co ty, no i jeszcze ten wysoki przegub. Niestety tylko w Bartki jakoś mu nózka wchodzi. No i narazie jest prowadzany w tych butkach a na zime kupi sie jakies porzadne:tak:

Dobra bo sie rozpisałam...korzystam bo mały spi:-)

reklama
Mju bidulo to że tak powiem witamy w klubie. Mnie ból złapał ok północy. Na szczęście poszłam i sprawę załatwiłam ale już ci powiem że tak mocno to mnie przy porodzie bolało. Tak że dla mnie szok.

No to EFE rzeczywiście miałyśmy to samo! Ja niestety z 4 razy w nocy wstawałam i myślałam, że umywalkę odgryzę z bólu i też nawet do M mówiłam, że boli mnie tak jakbym dziecko rodziła. a dziś mam brzuch tak obolały jakby mnie ktoś po nim całą noc nawalał.....:-:)-(

hej dziewczyny, witam sie poki Adas jeszcze spi

Reksio- trzymam kciuki za siostre, a moze to jednak dzis

Mju i Efe- tez mnie brzuch bolał w nocy, ale to tylko dlatego ze od dentysty pozno wrociłam i nie moglam nic jesc przez 2 godziny wiec zjadłam kolacje o 10ej, na szczescie rano ok

Magda- zapraszam jak znow bedziesz na zjezdzie:tak:zawsze mozemy sie gdzies w poblizu twojej szkoły spotkac

Malinka- łatwo Ci idzie to odstawianie

co do bucikow przejsciowych to ja kupiłam Adasiowi za 49 zl w osiedlowym sklepiku bodaj Wojtyłko czy jakos tak, chodzi po mokrej trawie w poszukiwaniu patyków a noga sucha
w ubrania jestem zaopatrzona jeszcze z UK wiec do wiosny sie nie musze przejmować ,chyba ze kombinezon kupię na zimę

ciekawe co z Angeliką

Też wpadłam zobaczyć czy Sempe dała znać. Pewnie jest z nią w szpitalu. Jak długo nie będzie się odzywać to pośle sms-ka.

Kasia to kiedy minęły te czasy że się dzieci wymieniały kolorowymi kartkami z notesów? Bo że już papierków po czekoladzie się nie zbiera to wiem. Ech jak ten czas zasuwa.
Co do kurtki to nasza bardzo fajna. Mama wzięła rozmiar 80 i poszłam potem z nią może 86 poszukać ale sam 68 zostały z tych różowych. Męskie zostały tylko brązowe. U nas to tak zawsze. Wszystko wymiotą. Za to wyszukałam mi ciepłą zimową za 1,40zł. A ja w normalnym sklepie kupiłam dziecku rękawiczki za 1,90zł Także zaszalałam dziś na maksa. Z kombinezonem poczekam na zimę Pani Biedronka na pewno coś rzuci;-)
No i muszę kończyć bo dziecku przeszkadzam teraz klikając.

dzień dobry :-)
efe, czyli masz różową kurteczkę? też się nad nią zastanawiałam, chciałam wziąć 86 z myślą o wiośnie, ale wczoraj prawie wszystko wymietli :no: ale kupiłam za to Mai w tesco 2 pary rękawiczek za 7zł z jednym palcem :tak:
kasia te kurteczki to tylko do rozmiaru 86 są, a tu reklama http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta_tygodnia/
my już po spacerku i obiadku, a za godzinę wybieram się do gina na "przegląd" :-D też musiałam przekładać wizytę, bo @ wcześniej dostałam
reksio trzymam kciuki za siostrę, niezła kluseczka jej się trafi ;-)
miłego :cool2:

Ostatnia edycja:
mju piszesz o Factory w Piasecznie czy tym w Ursusie (bo do pierwszego M. po robocie moze zajechać, a do drugiego to ja mam żabi skok):) nie zwracałam nigdy uwagi na odzież i obuwie dziecięce, a od urodzenia Ninki nigdy tam więcej nie miałam okazji być. Ale warto oblukać butki.

Magda dzięki, paluszek Ninki juz ok. Co prawda w normalnych warunkach zrobiłby sie pewnie porzadny strup,a że mała ssie, to wciąż jest mokra ranka, no ale chyba ją nic nie boli. Na szczęście.

Na gazie pyka sobie zupka dyniowa, nie mogę się już doczekać jak będzie gotowa. Dziś robię to samo dla wszystkich.

Hejka
Ja kupiłam malutkiej kurteczke i spodnie w komplecie na allegro własnie czekam ze przesyłką i licze na to że przypasuje :) Teraz jeszcze musze zakupić czapeczke szalik i rekawiczki ale narazie kiepski wybór w naszych sklepach nic dobrać nie mogę :(
Jutro polowanie na siuski :))

Reksio daj znać co tam u sis, trzymam kciuki :)
Efe u mojej starszej w klasie dziewczyny zbierają takie kolorowe karteczki z róznymi obrazkami, moja ma tego 5 segregatorów...
Zmykam bo mała chce pisac na znikopisie i wali mnie tu z boku hihi :)
Miłego...

Witam....ale dzis czasu na nic nie mialam....:dry:
Rano szybko z gosia do szkoly,potem na targ,po jakies adidasy,bo mi sie rozlecialy takie w pole co mialam....a jutro zbieramy szalwie,wiec sobie jakies zakupilam.....wrocilam to w kuchni urzedowalam z obiadem,potem znow po gosie do szkoly i jeszcze po poludniu wizte u Ginki (hi,hi...tak jak ty Iza) mialam,kurcze znow u niej podrozalo juz 120 zl bierze,az mnie niemalo z butow wyrwalo.....ehhhh.....ale wszystko ok
a teraz dzieciaki dobranocke ogladaja wiec mam chwile ,a potem znow do kuchni,cos na kolacje pitrasic,bo zaraz moj z pola wroci....ehhhh....

reklama
Miranda, opisz bo nie rozumiem..
Jak dzióbek?..

Kurcze, liczyłam, że może Sempe się odezwała..

Reksio, jak czop odchodzi to jutro jesteś ciocią!!!!!!!!!!!!!!!

Opowiem Wam coś.
Obok nas mieszkają przesympatyczni ludzie, którzy trzymają konie. Dziś na spacerku pogadałam chwilę z sąsiadką. Powiedziała mi, ze kilka lat temu chcieli tu zrobić hipoterapię, córka miała iśc na studia w tym kierunku, wszystko było ustalone. Burmistrz nie wydał zgody. Sąsiedzi też się nie zgodzili. Dlaczego? Bo nie życzą sobie WIDOKU dzieci chorych. Rozumiecie to??????

Do góry