reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Oj Mika Ty Ty~niedobra! trzeba było głośno krzyczeć że Ty w radawie, wpadłabym z moimi chłopakami też nad wodę! a potem do mnie na jakiegoś grilka i kawkę ech Ty!! NAstepnym razem mów!! :wściekła/y::-D
Witam z rana i uciekam pranie nastawić i na zakupy, małż mi telefon kupuję w ramach urodzin jupi
Meggie może w przyszłym roku tez tam bedziemy to się skumamy :)))
a jaki telefon Ci kupuje, pochwal się?

Witam sobotnio

Wczoraj wieczorem Karolinka mi zagoraczkowała i znów doszukiwanie sie dlaczego ufff. Mam nadzieje że na ząbki bo cały tył ma spuchniety...
Starsza dziś na urodziny do kolezanki idzie a my może na spacer potem pójdziemy bo słonko ładnie świeci...
Baska nie zazdroszcze bólu zęba, odpukać ja narazie nie mam problemów.

Miłej soboty :)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!!
Ehh z chłopami szlak mnie dziś z moim trafi!!!Pojechał do kolegi pospawac coś w ciągniku i co koło przebił!!i teraz tam siedzi nosz ku... jak mi przyjdzie do domu i poczuje piwsko to chyba nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo mieliśmy do siostry jechać i chyba dupa nigdzie nie pojedziemy!!!
Bllle i już się wygadałam i lepiej mi,.dzięki!

Aga no to maż tej babki chyba miał dosyć tych zakupów!
A sobie coś kupiłaś?Bo ja to już ponad 2 miesiące szukam spodni i kicha jak nie za luźne to za ciasne i tak w kółko...
Mika możliwe że na zęby!oby nie żadne choróbsko!!!
I nie wiem co ja tam Wam miałam jeszcze napisać ide głowe wysuszyć bo z mokra siedze a już mi zimno.
Mój Panicz mały śpi więc mam chwile dla siebie.

hej dziewczyny
u nas tez w koncu słonce wyszło ale i tak zimno
Adas spi , maz robi na obiad zapiekanke ziemniaczaną więc moge troche posiedziec
Basia- współczuje bolu zęba, mnie nie boli ale sie złamał i musze i tak wyrwac, chirurgicznie, w poniedziałek ide- masakra, pierwszy moj stały ząb wyrwany bedzie
Maggie- no to udanych zakupów :-)
Malinka- moze nie bedzie pił jak wie ze macie jechac, przeciez juz planowaliscie to

po obiedzie pewnie na spacerek wyjdziemy, moze nad Wisle

Jak dobrze ze tak mało napisałyście. Wszystko doczytałam:)

Kupiłąm sobie portki - żal bylo nie skorzystać z okazji - była przecena na wszystkie spodnie o 25%! Ja lubię dżiny z lycrą, zawsze się dopasują odpowiednio. Ale i tak chyba za duży rozm wzięłam bo po 2 dniach noszenia z d.. mi lecą.

Trzymajcie kciuki za jutr/właściwie dziś - wizytacja.
Obym z nerw nie wyszła:)

Spokojnej nocy:)

Witam niedzielnie z wyrka:-)

Aga trzymam kciuki i przetrwaj to jakoś. W końcu pojadą;-)
My się wczoraj wizytowaliśmy u znajomych i se piwko strzeliłam i taki śrubek miałam że hej:cool2:
Mamy dzisiaj dzień domowy bo mojemu się nigdzie nie chce jechać a mi wręcz przeciwnie:-( Może znajdziemy jakiś kompromis?

Miłej niedzieli:laugh2:

hej,
ja tylko na moment, głowa mi odpada i zaraz na zawał zejde.
od piątku wieczora walczymy z jakimś świnstwem co Angelinke zaatakował!
gorączka do 39, biegunka wymioty, potworny ból brzuszka ze az krzyczy, 2 razy na pogotowiu bylismy i nic nie pomogło a teraz z tatusiem w szpitalu jest.....
nie mogłam z nimi jechać bo z Alutką zostałam....
nerwy mam.. i rycze

Witam.
U nas leje jak z cebra, i ogólny nastruj do dupy.
Aga oby rozmowa była z tych kreatywnych.
Sempe, daj znać jak juz cos będzie wiadomo, trzymam kciuki żeby to nie okazało się czymś groźnym.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
sempe <tulimy> 3majcie sie!!!

Aga - Ty tez sie trzymaj!!! mam nadzieje ze to ze przyjezdzają do Was to dobry znak...

no i dajcie znać jak sie sprawy toczą :-) ja 3mam kciuki zeby obrały wlasciwy kierunek ;-)

a tak w ogole to...

SORRY ze tak sie opusciłam w pisaniu na sierpniu ale czasu notorycznie brak a jak juz jest to... nie wiem od czego zaczac :-/

i jeszcze cos mialam napisac ale.... skleroze mam....

to nic... napiszę tylko że Monia chodzi dzielnie do żłobka - nie wiedzieć kiedy przeleciał nam cały wrzesien!!! córka moja idzie do złoba z usmiechem na buzi - przez ostatni tydzien jej ukochana ciocia Mazi (Marzenka) była od rana to Monia jej codziennie prezent przynosila.... kupsko w gaciach ;-)
jak kiedys wracalysmy z ciocia Mazi do domu (no w kierunku domu bo mieszkamy niedaleko od siebie) i Monia sie rozbeczala jak skrecilismy a ciocia Mazi poszla dalej ;-) Monia to ponoc ulubienica pani Marzenki ;-)
Monika ladnie je, ladnie spi, kawalindek gornej 4 wylazl, nadal niechodzi samodzielnie ale trzymana za jedna raczke zadyla dosc szybko i pewnie. jak tylko chce jej zabrac palca to od razu robi "na doope siad". w srede biore opieke i lecimy do poradni rehabilitacyjnej i do alergologa...
jesli o diete chodzi to tylko w zlobku ma diete bezmleczna bo nie chce zeby dostawala mleko z kartonu, oni jej jeszcze jajek nie daja tak profilaktycznie... w domu Monetta je wszystko... wczoraj dostala biszkopciki ;-)

ooo... okna mam wymienione ale nie obrobione - zamontowane na piane ;-) corka stara sie o prace w ekipie monterskiej - z zapałem wydłubuje wystajacy nadmiar piany ;-) :-)

no i to chyba tyle... nadal nie pamietam co to byla ta druga sprawa o ktorej koniecznie chcialam napisac... starosc nie radosc...moze mi sie jeszcze przyzpomni... poki co lece...

milej niedzieli ;-)

Do góry