reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam z bólem głowy.

Poszłam spac 23.30 o 24.00 Aluta się obudziła bo kupe zrobiła!!! 2 raz w swoim zyciu w nowy się skupała:szok: i się rozbudziła zasnęła przed 2.00 a o 2.30 Angelina się obudzila cos się jej sniło i stękała, zasnęlam po 3.00 a o 6.30 budzik chłopakow wyrwał mnie ze snu....
wyspie się po smierci;-)

no i mamy październik!!

reklama
hejka!!!
My dziś wybitnie wcześnie wstali o 7 i jakoś do tyłu jestem :dry:
mielismy dziś jechać do mojej siostry żeby mi kłaczki ścieła,ale wczoraj pożarłam się z moim i pewnie nigdzie nie pojedziemy :dry:
Mały coś dziś szaleju się najadł i broi od rana pisać nie daje...
Dziewczyny ja pierogami się z każdą podzielić moge bo teściowa hurtowo pewnie ze 100 zrobi jak nie więcej!!bo jeszcze zamrozić chce

Miranda dziwne to ustrojstwo pierwszy raz o tym słysze...
Dziewczyny Wy z tymi bólami głowy sie macie współczuje!Niech szybko przejdzie!
Neverend powodzenia!
Azorku nie martw sie bedzie dobrze!
Basiu oj mozliwe ze chłopak a nad imieniem juz myslałas??
no trzeba sie ruszyc do roboty.Raju juz poł godziny pisze tego posta.
a wiecie ze wczoraj był dzien chłopaka!wiec buziaki dla małych chłopaczków a duzych same całujcie;-)

czesc dziewczyny
Przyszłam sobie trochę posmęcić....
Bo Jula znowu zakatarzona i siedzi w domu...się nachodziła do przedszkola....
W ogóle mam dość tego jej przedszkola, nie dość że muszę płacić a ona i tak połowę opuszcza, a jak idzie to z bekiem, do tego dochodzą koszty leków i nie dość że ona się męczy to jeszcze Jasia zaraża.......

Noc do bani bo biedna kaszlała okropnie, Jaśka budziła i musiałam ich wziąć do siebie, mąż przeszedł na Juli tapczan to się wyspał a ja? albo ją uspokajac albo Jasia po raz setny kłaść bo se wędrówki urządzał...

A dziś w ogóle jakiś nie swój, dopiero teraz poszedł spać, chociaż był grzeczny, aż za grzeczny - chyba 1,5 h się huśtał i już się martwię czy go coś nie zbiera....

Z Julą też ciężko mi się dogadać, leje u nas 6 dzień, w domu zimno a nie chce mi się iść palić w piecu,w lodówce pusto a nie chce mi się iść do sklepu....\

Dobra, posmęciłam - dzięki za wysłuchanie!!!

Madzia smęć ile chcesz, my zawsze posłuchamy.
A wogóle to witam.
Mała też dzisiaj marudna jak diabli bo deszcz pada i jest smętnie. A mnie głowa napierdziela juz któryś dzień z kolei, więc łączę sie w bólu z Sempe.
Ach i wiele bym jeszcze nasmęciła, ale może na T. Bo wiecie, mam juz dośc mojego starego chłopa.
A, Meggie, to dam znać za jakiś miesiąc bo chwilowo właśnie mi się @ kończy, a licytuję na ebayu ten kubeczek i na pewno będę próbować przy następnej @.
Pozdrawiam.

Miranda ja sobie poczytałam na forum o tych kubeczkach i musze powiedziec że mnie to zaciekawiło, daj znac co i jak jak już wypróbujesz, podziel się opinią :tak:
łącze sie z Wami bo mnie tez napierdziela głowa... ech:no:

hej:)
my niedawno wstałyśmy:-) tzn. Zosia się obudziła o 8 zjadła i bawiłyśmy się na łóżku a później się jeszcze zdrzemnełyśmy:-)
wczoraj spakowałam kojec bo młoda i tak w nim nie siedzi, a tylko zabawki w nim leżały i o ile wiecej miejsca mam w pokoju:-)
chłopaki mi zamontowali na ścianie 2 półki to przeniosłam z pojemników miski wszystkie, a do pojemników zabawki i mam czysto i dużo miejsca:-D

chyba dziś pojade na jakies zakupy bo w niedziele idziemy na 2-gie urodziny Otylki(Ł. brata ciotecznego córeczka) i muszę coś kupić choć wcale nie wiem co:-:)baffled:
no i muszę coś sobie kupić do ubrania na wieczór panieński(strój zwykły jak na balet tylko ja takich nie mam:-) ) no i jakąś sukienke na poprawiny by wypadało juz mieć i muszę Zofii buty do sukni kupic ...ehhh

hej

witam się i ja :-)

moja wczoraj z cieknącym noskiem chodziła i mega marudna była, zakropliłam jej pare razy nosek a na noc dalam paracetamol i dziś wstała zdrowa :szok: spodziewałam się tygodniowej choroby a tu taka niespodzianka :-)
choć nocke miała kiepską, spała ze mną a mężasty w drugim pokoju i wierciła się Niuńka jak nie wiem, chyba ze sto razy w nos dostalam a to z główki a to z nogi :baffled:
teraz Psotka dzwoni z mojego tel i pewnie zaraz mi limit wyczerpie :-D

ale w poniedziałek na grupie była dwojka dzieci zakatarzonych to spodziewałam się że moja też złapie katarek. Przeważnie na te 15-20 dzieciaczków ze 2 przychodzą chore (jak to jest u was Miranda??????????) ale moją i tak prowadze bo swoje musi odchorować a czy teraz czy później to bez różnicy.

Azorek trzymam kciuki za operacje i daj znać jak Amelka sie czuje po drzemce

Neverend miłego weekendu w warszawce

wsp,ołczuje bólu głowy dziewczyny i do kawki zachęcam :-) ja po swoją zaraz się udam :-) tylko ciacha nie mam żadnego :-( a czekolada za mną chodzi jak nie wiem!!!

zakupów zazdroszcze, ja na razie mam odwyk przymusowy z powodów jak Anet...

moje zeby:baffled::baffled::baffled::baffled:

chlopak bedzie Lukasz Sylwester po tesciu a dzioewczynka to taty zadanie:-D:-D:-D

ja tworze kalafiorowa... potem sie umyc i do kolezanki:-D:-D:-D

milego dzionka... u nas cos sie lekko slonko pokazuje... ale i tak zimno:dry:

hej dziewczyny
Maggie- jestem, jestem moja droga, jakos wczoraj weny nie mialam zeby pisac ale przed Hausem poczytałam i zagłosowałam dla Ani

nawet mi dziewczyny o pogodzie nie mowcie, wczoraj w deszcz musiałam z Adasiem wyjsc bo on jak piesek , wyjsc musi
dzisiaj nie pada ale zimno starszne i jakas chmura nadeszła - nie zdziwie sie jak snieg spadnie, ta twoja kolezanka Efe co w pazdzierniku zime wieszczyła moze miec racje

Magda- wspólczuje ze Julka chora, rzeczywiscie wiecej sie nachoruje niz w przedszkolu posiedzi, ale moze z czasem bedzie lepiej, oby Jasia nie wzięło

Megaczka- Adas tez spi na całym łozku i sie przemieszcza, budze sie przez to co jakis czas a poza tym obowiazkowo w srodku nocy musze pieluche zmienic bo jak mi sie nie chce to rano kawaler mi kałuze zostawia
a o słodkosciach mi nawet nie wspominaj bo dostałam na urodziny mnóstwo tego wiec podjadam cały czas,
zapraszam dziewczyny do mnie, bo mnie niedługo stad wytoczą

Miranda- ciekawego dałas linka, jak mi sie wreszcie okres pojawi to pomysle nad tym kubeczkiem, dzieki

dziewczyny wspołczuje bólu głowy, mnie ostatnio pomógł na to ibuprom i spacerek

Andariel- a Ty co porabiasz?

reklama
Dzięki dziewczyny!
Kasiu i ja też głosuję!:happy2:
No i widze że dziś nalesnikowo!
Ja dziś mam chińskie z torebki i zupke buroczkową.Nie wiem co jutro bo teściowa będzie robiła pierogi z kapustą i grzybami a ja jakoś nie bardzo to lubie i już dziś myśle co na jutro dla siebie i Tomcia zrobić....
Napiszcie mi prosze bo znaleść nie moge która daje swojemu maluszkowi witaminki cebilonmulti ile kropli dajecie tak jak na ulotce?i codziennie?bo nie wiem czy tak podawac.
Mały spi i ja z chęcia też bym się legła ale popołudniu gości mam i musze chate ogarnąć a nie chce mi się jak cholera:dry::baffled:

mi lekarz kazał podawać cebion multi, jakiś czas temu, 1 raz dziennie po 5 kropli :)
dzień dobry tak w ogóle, później coś skrobnę, bo doczytuję ;)

Ostatnia edycja:
Do góry