reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Maggie dopiero doczytałam na innym watku że mieszkasz w Jarosławiu?? byłam na wakacjach w Radawie, to niedaleko, na zakupy do Jaroslawia jeździlismy i na obiady :) szkoda ze nie wiedziałam wpadłabym na kawke hihi :)

Dziewczyny Wy mnie tu nie stresujcie śniegiem i zimą!! Ja wciąz mam nadzieję, że na 23 października będzie ładnie....
Jutro lecimy do dentysty po te nakładki i zel do wybielania ząbków a później ide do mamy w sklepie posiedzieć i przypilnować malarzy bo jutro przychodzą a rodzice idą na wesele do pracownicy więc mama do fryzjera a tata ma jeszcze duzo do załatwiania w związku z budową wiec choc troche ich odciąże

A ja wpadłam na chwilkę bo mi mąż właśnie farbuje włosy ;-) w ogóle u fryzjera dzisiaj byłam i wreszcie będę wyglądać jak człowiek!

Ale mam stresa lekkiego bo jutro do szkoły jadę , a to jednak kawał drogi...i późnym wieczorem będę wracać więc pewnie znowu się pogubię....Mam nadzieję że chociaż na niedzielę jakiegoś szofera znajdę ;-)

A z drugiej strony bardzo się cieszę że się wyrwę z domu i wyjdę do ludzi ;-);-)

Dobra, lecę oglądać 'oszukać przeznaczenie' z małżem! Dobranoc dziewczyny!

Cześć dziewczyny. Trochę mnie tu nie było ale strasznie zabiegana jestem i nie wim czasami jak się nazywam. U nas wszystko ok. zdrowi jesteśmy - a to jest najważniejsze :)
Hania nadal ma tylko 2 ząbki. Za to ma swój osobisty pokój :) zakupiliśmy fajną szafę, wykładzinę, naklejki na ścianę i jest piękny pokoik. Najważniejsze że dziecku się podoba - a przy jego przygotowaniu cieszyłam się sama jak małe dziecko ;)

Zapisaliśmy też Hanię na basen. Chodzimy raz w tygodniu. Za pierwszym razem Hania przez cały czas płakała i ewidentnie się jej nie podobało. Dziś było już znacznie lepiej dziecko się cieszyło i rodzice odetchnęli z ulgą - ze nie wyrzucili kasy w błoto ;)

Hanusia już sama sobie biega i wszędzie jej pełno. Za nami również wizyta w sklepie obuwniczym w celu zakupu butów dla dziecka i pierwszy szok że buty Bartek są takie drogie... nie kupiliśmy ich, pozostaliśmy przy zwykłych za 40zł :)

Poczytałam trochę wątków i ominęlo mnie kilka dyskusji min ta w sprawie pieluszek i nocników... pozostawię to jednak bez komentarza. Nie odniosę się niestety do niczego na głównym wątku bo nie dałam rady tego nadrobić.

Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze dzieciaczki również ;) buziaki wielkie

A ja tylko żeby powiedzieć że na Śnieżce już śnieg..
Dobrej nocy

I jeszcze coś:
przy okazji bytności w mieście wojewódzkim postanowiłam kupić sobie dżiny, bo te co mam, to już nie teges. Wciskam w przymierzalni doopsko w rozmiar 36 i słyszę rozmowę w przymierzalni obok:
- Mówiłam ci żebyś mi nie przynosił rozmiaru 40 bo za duży
Facet na to mamroli pod przymierzalnią
- chyba tylko w tym sklepie..

Tak się chciałam z Wami tym doświadczeniem życiowym przed snem jeszcze podzielić:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggie dopiero doczytałam na innym watku że mieszkasz w Jarosławiu?? byłam na wakacjach w Radawie, to niedaleko, na zakupy do Jaroslawia jeździlismy i na obiady :) szkoda ze nie wiedziałam wpadłabym na kawke hihi :)
Oj Mika Ty Ty~niedobra! trzeba było głośno krzyczeć że Ty w radawie, wpadłabym z moimi chłopakami też nad wodę! a potem do mnie na jakiegoś grilka i kawkę ech Ty!! NAstepnym razem mów!! :wściekła/y::-D
Witam z rana i uciekam pranie nastawić i na zakupy, małż mi telefon kupuję w ramach urodzin jupi

reklama
hej z rana:sorry2:
humor paskudny bo pol nocy mnie zab bolal:baffled::baffled::baffled:
dzisiaj tez moja kolej mycia klatki:dry::dry::dry:
a musze jeszcze w domu posprzatac... potem kapuste modra i kluski robic.... a babcia mieso.... obiad na spolke:-D:-D:-D:-D
a w niedziele odpoczne:-D:-D:-D
ale moja kochana cora dala pospac...jakbym umiala:dry:
poszla spac om 21 i obudzila sie dopiero o 5... zjadla zasnela i wstala kolo 8... ale wtedy meczyla juz tate:-D:-D:-D
takze zycze milego weekendu... nie dam rady zajrzec... musze jeszcze skroic kolezance te bolerko poki moj w domu:-D:-D:-D

tylko papieru nie umie znalesc.... tyle po przeprowadzce i jeszcze sie gubie:-D:-D:-D

ale Wam nasmecilam ... uciekam... zyby humorku nie psuc:-D:-D:-D

Do góry