kaskax25
mama wspaniałej trójki
Kasia głosowałam wczoraj i dzis:-)
Dziekuje ogromnie
nie damy cwaniakowi wygrać, bo mi sie zaraz konkurs pampers przypomina:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia głosowałam wczoraj i dzis:-)
Efe,tak chyba zrobie ze na mleczko 0,5% sie przerzuce....a co do zakupow to zazdroszcze,tez bym tak bez stresowo (czyli bez meza ) sie wybrala,ale kasy brak,wszystko chydraulika pochlonela:-(,a jeszcze pozyczac musielismy.....ale teraz juz ciepelko w domu mam;-)....tylko burdel ogarnac zostaloANet mleczko 0,5% ja już się przestawiłam
W ogóle to witam
Większość dnia mnie nie było.
Po lekarzu (Gabi już zdrowiutka jupiiiii) byłam u koleżanki na kawie (potrzebuję tej drugiej kawy już jak tej rano) a potem na zakupach. W końcu sobie kupiłam stanik bo już normalnie masakra jakaś. I krem przeciwzmarszczkowy hihi Nie serio, serio!
Obkupiłam dzieciaczka i wróciłam happy bo sobie spokojnie po sklepach pochodziłam bez dziecka i marudzącego chłopa.
Mika,moja w nocy niby spi ladnie,czasem ma jakies naloty i wyje(jak ostatnio przez tydzien),wiec nie wiem czy zeby moze,bo wszystkie czworki ma popuchniete bardzo...a w dzien to spi przewaznie po 2 razy ,rano ze 2 godziny a popoludniu ok.1...tylko wieczorne zasypianie cos sie nam nie uklada...ehhh.....odkad odkryla ze nie ma szczebelkow w łozeczku(a wycielismy jeszcze dla Gosi,bo niestety nie bylo wyjmowanych),to teraz malpka mala wylazi ciagle i do nas do lozka przychodziHejka
U nas regularnie pobudki koło 7, a że mała spi mi ostatnio tylko raz dziennie to o 19 juz pada, więc spi 12h to chyba i tak nieźle co??? a jak śpią wsze pociechy?;-)
U nas niestety narazie pochmurno, nie ma szans na naładowanie akumulatorów... ech nic sie nie chce