reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

malgos_b, miło cię widzieć :tak: jak Szymonek się miewa? może go nam pokażesz? ;-)

oj jak zrobię mu jutro zdjęcie to spróbuję wkleić
dziś był nieznośny spał za cały dzień zaledwie 20 min. przed południem, a teraz padł o 19.30 :) ale już coś widzę że noc będzie nieciekawa
dobra uciekam dobrej nocki życzę papa

reklama
hej dziewczyny :-)
ale piękne podsumowania strzeliłyście, gdyby nie to ze Adas sie pewnie zbudzi zaraz ze swojej drzemki tez bym spróbowała,
Wampirka- witaj, dawno Cie nie było, a ciekawi mnie czy do Gabrysi tez po francusku mówicie?
do Adasia mowie czsami po angielsku ale tylko sie dziwi, za to po polsku wszystko rozumie, nie wiem nawet kiedy sie nauczył, pewnie dlatego ze cały czas z nim rozmawiam, nawet na spacerach
zawiesza sie tylko na pytanie gdzie jest Adas - ale potem leci do lustra i tam pokazuje na swoje odbicie he he

nie ,nie mówie do Gabrysi po francusku,uważam ze jeszcze będzie miała czas się nauczyć tego języka np w przedszkolu
a teraz lepiej by było dla niej by sie uczyła polskiego,bo francuski słyszy wszędzie a polski tylko w domku,zresztą nie sądzę bym perfekcyjnie mówiła w języku francuskim z tym ich świetnym akcencikiem i sławnym "rrrrrrrrrrrrrrrrrr" więc po co ją uczyć z błędami:)
śmieszne jest to że gdy Gabrysia słyszy mowę francuską to się śmieje!zwłaszcza jak ktos jej mówi ze ma piękne niebieskie oczy a;lbo że jest sliczną dziewczynka:)czyzby kumała o co biega?

acha a jeśli chodzi o zdjęcia Gabrysi, to mój mąż się nie zgadza na umieszczanie jej zdjęć na stronach internetowych,twierdzi że Gabik się na to nie zgodził i że jak bedzie większa to sama zadecyduje czy chce pokazywac swoje fotki czy nie,przykro mi zatem,ale nie uraczę Was jej widokiem,bo muszę szanować decyzję "połówka"

buziaki i miłej nocki

p.s. postaram się wpadac na forum częściej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam i ja
a co do pogody tez sie nie wypowiem,bo napewno podobna do waszej,ja ostatnio źle sie czuje,mam migreny i najchętniej zasyłabym sie w jakiej dziurze
pozdrawiam

Jest 9 a moje dziecko poszło spać. Szczęściara. A ja kawę wypiłam i chętnie bym się do niej przyłączyła:-( No gdyby nie ten lekarz:dry:
Kasia fantastyczna sukienka. Szkoda że nie mój rozmiar:(

Witajcie kochane,znow mialam kilka dni przerwy od was:-(
zbieralismy ziola z pola i czasu nie mialam zeby sie nawet w tylek podrapac,a co mowic o kompie:baffled:....jeszcze polowa nam zostala,ale teraz pogoda sie zrypala(jak zreszta widze nie tylko u mnie)
A w sobote na weselu bylismy wiec i w wekend nie mialam czasu....ehhh ten czas czego go tak brak:dry:
Karolcia rozrabia na calego,a mamusina sie zrobila ze ho,ho....nigdzie sie mi nie daje ruszyc:baffled:
witam Malgos i Wampirka,fajnie ze sie odezwalyscie:happy2:

reklama
no hej! pada 3 dzien bez przerwy, tylko powiesić się idzie!

Angelina nadal w domu siedzi bo kaszel nie ustępuje, jutro do lekarza skocze moze cos mocniejszego da!

pranie się pierze ale schnąć nie ma gdzie, kaloryfery zimne!! Chogata u nas mieli od 20tego puścić a jak na razie dupa a u Was?? nadal nic?

Zona siostrzenca urodziła synka w 37tyg z wagą 2880 jest juz 3dzien w inkubatorze bo ma oznaki wczesniactwa, Franiowa Mamo czy to możliwe???

A z kolei siostrzenica moja jest w 30tyg ciązy z trzecim dzieckiem i tak na zmiane bombarują mnie pytaniami;-) a ja mam pusty brzuszek może dlatego tak wpieprzam??? dzis zjadłam poł bochenka chleba z białym serkiem i ogórkiem i zaraz się pożygam!

sorry za tak dlugo ale potrzebowałam tego!

Do góry