reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

cześć dziewczyny :-)
u nas pogoda za oknem do d... :wściekła/y: ja się jednak rozłożyłam, mąż też chory a Majka ma katar :angry: dałam jej cebion multi, bo nie mam nic innego, może i coś tam pomoże :tak:
dzisiaj nie wychodzimy z domu, trzeba się podleczyć
anet, miło cię widzieć
efe, dobrych wieści życzę na kontroli
a ja chciałam Maję położyć spać, ale nic z tego nie wyszło :no:
poczytam was jeszcze, miłego dnia, mimo tej pogody :tak:;-)

reklama
CZEŚĆ
Melduję się ze jestem.
Coś się źle czuję aż się boję bo sama jestem z Jagodą, a prawie straciłam przytomność cholerka. Poprosiłabym kumpelę żeby do mnie wpadła ale ma u sibie teściów.
No nic może przeżyję, nie wiem co robić.

dobry wieczór ;-)
u nas mokro, zimno i z choróbskami :wściekła/y: mąż przeziębiony, mnie właśnie coś bierze, Maja na szczęście zdrowa, ale to pewnie kwestia czasu :no: mogę coś jej dać zapobiegawczo, jakąś wit.c?

Iza, wit. C w kropelkach mozesz dawać często po 5 kropelek nawet! moze Ci Maji nie weźmie - niech skarpetole nosi ciepłe:-)

Mirandzia, moze otwórz okno i pooddychaj głęboko, a jak masz żelazo jakies to łyknij.

normalnie z rana jak jakiś znachor radze bauhahha

Ostatnia edycja:
Oj Miranda to uwazaj na siebie....
Sempe,a co do apetytu to ja tez nie narzekam...ehhh...a lekarz kazal mi na diete przejsc bo cholesterol mam wysoki,ale jak to zrobic...ehhh...jak ja na zadnej diecie dlugo nie wytrzymalam.....
ale na szczescie cisnienie mi sie unormowalo,nawet lekarz pozwolil czasem kawke wypic...hi,hi....ale bez smietanki,bo ten cholesterol...a to juz nie to samo bedzie....

CZEŚĆ
Melduję się ze jestem.
Coś się źle czuję aż się boję bo sama jestem z Jagodą, a prawie straciłam przytomność cholerka. Poprosiłabym kumpelę żeby do mnie wpadła ale ma u sibie teściów.
No nic może przeżyję, nie wiem co robić.

uwazaj na siebie i koniecznie zrób badania
mnie ostatnio tez kilka razy zdarzyło sie zjechać i nie świadczy to o niczym dobrym
napewno braki w witaminach,anemia itp mogą byc

reklama
No, Miranda, nie strasz...

Albo wpadaj do mnie, żeberka robię

Zaraz zwariuję za szczęścia - Franek śpi juz ponad godzinę.. umyłam podłogi, obiad się robi...szok normalnie...
Chyba pójdę obejrzeć wiadomości..aż się boję cieszyć:)

Do góry