reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

melduje się. Kumpela była, ale musiała już iść, bo ma zaeaz lekcjie angielskiego, ale już mi nieco lepiej, proszę się nie stresować.
Malbertka żelazo wg. zaleceń łyknęłam,
Aga z na żeberka to z przyjemnością, już frunę.
Troszkę sobie pobyłam na diecie, może to to, obiecuję że się dam zbadać, już dzwonię umówić się na badania.

reklama
Sempe możliwe! Koleżanka urodziła w 37 tyg (naturalnie) waga dziecka coś 2700 i dziewczynka ponad tydzień spędziła w inkubatorze! Potem się okazało że to był najprawdopodobniej 35 tydzień...

Mirnada mam nadzieję że już jesteś umówiona na badania! i oszczędzaj się kochana!

A mój Jaś znowu spał 3 godz. Ja się kimnęłam na dwie a potem miałam czas ogarnąć chatę i kawkę wypić w spokoju:-) takie życie to ja rozumiem;-)

Tylko martwię się Julą bo znowu cyrki odprawia jak ma iść do przedszkola....A tak pięknie chodziła...może dlatego że teraz ja ją odprowadzam i do tego z Jasiem?

hej daje znac że żyjemy tylko czasu na wszystko brak :baffled: wziełam sie za porządki w domu i końca jeszcze nie widać no ale takie rozgrzebanego syfu teraz zostawić już nie moge :no:

Sempe ja też mam mega apetyt!! To chyba przesilenie jesiennie tak działa :-p

zdrówka dla przeziębionych i sił dla ciebie Miranda, zjedz porządny ciepły posiłek to cie może postwi na nogi i żadnych radykalnych diet wiecej nu nu nu!

hej!!
Miranda jejku do lekarza koniecznie!Dziewczyno uważaj na siebie!i po tych schodach tam nie chodź za często tylko że ty masz łazienke na pietrze nie?żeby Ci się w głowie na nich nie zakręciło!Odpoczywaj ile możesz!
Wszystkie uwazajcie na siebie pogoda zdradliwa łatwo się przeziębić....
Przepraszam nie wiem co ja miałam jeszcze napisać:baffled:
jakaś rozbita dziś jestem Tomcio znowu cos chory i mam doline przez to:no:

hej dziewczyny:-D:-D
przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam:zawstydzona/y:
u nas powoli leci... ja czuje sie dobrze... maluszek az za bardzo bo kopie jak malo kto:baffled::dry:
Oli zdrowa i diabel wcielony 24/7.... nawet w nocy jak wstanie to drepta po domu i broi:dry::dry::dry:
Sylwia jak to nerwus.... uwzielam sie na nauke pisania ale ona twardo ze jej sie nie chce i pogadane:dry::dry::dry::dry:
moj kochany na weselu sie nabombal i sie z nim uzeralam w nocy:dry::dry::dry:
poszedl spac o drugiej.... a Oli jak to Oli wstala jak przyjechalismy do domu czyli o pierwszej:dry::dry::dry:p[oszla spac o trzeciej i wstala o 7 czyli mialam 4 godziny spania:dry::dry::dry::dry:
tu musialam obiad ugotowac... mame ugoscic.... a Oli padla dopiero po 17... skad ona ma tyle sily:szok::szok::szok::szok::szok:
coraz mniej mi spi:dry::dry::dry::dry:
a ja czasami zasypiam na siedzaco:-p:-p:-p
dzisiaj tez spala [pol godziny rano:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:
i biega teraz non stop ani na piec minut nie usiadzie... je tez w biegu:dry::dry:
chyba drugi Korzeniowski rosniue tylko plci przeciwnej:-p:-p:-p:-p:-p:-p

hej dziewczyny

u nas tez caly dzien prawie padało ale jak przestało na chwile to ja myk Adasia na spacer krótki, nazbieral patyczów i teraz spi słodko he he

Miranda- mam nadzieje ze to nic powaznego, ale dobrze ze do lekarza idziesz, ciekawe czy paracetamol ci przepisze? bo ja bylam 4 razy w ciagu mojego pobytu i na wszytsko paracetamol zalecali

Basia- malutka widze niezle Ci daje popalic i to juz w brzuchu :-)

Witam wieczornie.
Aguś też myślałam że może cukier mi się włączył, więc od razu za glukometr i dupa, bo paski mi się przeterminowały i nie wiem.
Mewa, ja po prześciach to i do mnie mają trochę inne podejście i właśnie pewnie mi cukier sprawdzą i mam nadzieję że to jednak żelazo a nie cukrzyca.
Basia, masz sto światów!

reklama
ach ja nie wiem jak bedzie z trojka:szok::szok::szok:
mala daje popalic rowno zwlaszcza jak mama chce spac:dry:
a z rana tez nie pospie... kopie na maksa jak mam pelny pecherz:dry::dry::dry:

Miranda uwazaj na siebie;-);-);-)
Mewa sto lat... spoznione ale szczere:-D:-D:-D
dzieci spia wiec mam wolna chwilke:-D:-D:-D
ale nie wiem kiedy Was nadrobie:zawstydzona/y:

Do góry