reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja pierdut.. co za dzieci.. serio aż strach na ulicę wyjść a co dopiero puścić gdzieś dziecko samo..
Andariel przykro mi z powodu szczureczka..
a ja umieram.. mam katar a dla mnie katar to najgorsza choroba świata.. mam nadzieję że Bąbelkowej nie zarażę.

Ostatnia edycja:
reklama
Narazie Pani rozmawiała tylko z tą dziewczyną ale bedzie tez rozmowa ja córka, ta dziewucha i jej rodzic i pedagog, zobaczymy co z tej rozmowy wyniknie. Ogólnie Pani w wielkim szoku, zna że moja córka to spokojna ułożona dziewczyna i sama powiedziała ze tego tak nie zostawi. Szok co sie teraz dzieje i w szkołach i poza nią... a co bedzie później, toć ma dopiero 10 lat :angry::angry::angry:

Malinka dobrze pamietasz to ja pisałam.... czasem po prostu inaczej nie idzie, trzeba interweniować.
Reksio biedaczko kuruj się, ja tez nienawidze kataru, toć najgorsze co może byc i uważaj by Zosi nie zarazić....

Ostatnia edycja:
witam wieczornie
az skóra sie jeży na grzbiecie jak sie czyta takie rzeczy
u nas tez ten temat tyle,że u nas chłopiec zostal pobity i tez ma dojsć do konfrontacji dzieci,rodziców i pedagoga
ja zalatana strasznie,mnstwo problemów juz jeden poszedł nie po naszej myśli i mam doła:((
wczoraj jeszcze zebranie komunijne miałam,masakra:((

Matko Mika agresja agresją ale 10-laka?! To już tak wcześnie się zaczyna. Biedne dzieciaki. No może jeszcze nóż wyciągnie gówniara mała. Trzeba to stłamsić w zarodku, bo potem może dojść na prawdę do nieszczęścia.

Ja jabłecznik zrobiłam jak wy się włóczyłyście po tym ciepłym dworku. Teraz idę do mojego go na Ikea'ę namawiać, bo mam ochotę pojechać a on jak zwykle jest na nie:cool2:

a i przypomniało mi sie jeszcze,u nas oprócz konfrontacji było tez spotkanie z policją i jakaś pogadanka,bardzo pomogła
wiec moze i o tym wspomijcie,ja oprócz tego chyba bym zgłosila to jednak na policje i zrobiła małej obdukcje,owszem straszne to,ale zawsze człowiek czuje sie bezpieczniej,a w końcu naruszyła jej prywatość robiąc jej krzywde

dobry wieczór :-)
pogoda piękna jak na jesień, więc się dotleniamy :-) bo już zapowiadają deszcze :-(
my wczoraj byłyśmy z Majką u dermatologa do kontroli i przepisała nam lekarka krople doustne Fenistil, bo mi się Maja drapie biedna :-(
a ja dzisiaj zaliczyłam ortodontę, łuk mi wymieniła i mnie zęby znowu bolą :no: i zapłaciłam ostatnią (2-gą) ratę za aparat i portfel pusty :wściekła/y: do tego muszę po raz 3-ci!!! leczyć tego samego zęba kanałowo, tzn na razie idę na "obejrzenie zęba" i zobaczymy co mi dentystka powie, czy leczymy od nowa czy może to jednak fałszywy alarm :sorry2: mam nadzieję, że nie trzeba leczyć, bo to nic przyjemnego i nic taniego :angry:
chorującym dużo sił i zdrówka życzę :tak: współczuję dziewczyny wam i dzieciaczkom
ehhh ponarzekałam sobie, poczytam jeszcze, kolorowych :blink:

Nie no Mika co to się dzieje na tym świecie! A jak córcia, bardzo poturbowana?? chyba też bym zrobiła obdukcje nigdy nie wiadomo jak się dalej sytuacja potoczy a może się przydac.

Andariel przykro mi z powodu szczurka:-(

U nas wczoraj była moja swiadkowa, upiekłam murzynka i kurczaka na butelce z piwem, wypiliśmy 2 flaszki i się spiłam jak dzika świnia, normalnie porażka, zawsze miałam mocną głowe a tu teraz klapa

Kurde Mika aż brak mi słów!!!!!! Co w tej szkole się wyprawia!!!!!! Normalnie szok....:/

Efe my też chorzy, ale spacerek zaliczyliśmy bo mi Jasiek już nie gorączkuję, a na dworze cieplej dziś było niż w domu... A Jula taka marudna po tygodniu spędzonym w domu, aż dziś stwierdziła że tęskni za paniami w przedszkolu....

dzień dobry :-)
u nas dziś ładna pogoda, więc jak tata wróci, pojechał myć auto, to idziemy na targ i może do miasta :tak:
a od dzisiaj są u nas prezentacje dzierżoniowskie, wystawiają się różne tutejsze firmy i walczą o miano najlepszej, do tego grają różne znane zespoły a jutro do wygrania jest skoda, także trzeba by wrzucić losa na jakąś firmę ;-) może się uda :-D także na pewno tam zajedziemy, Majka przynajmniej skorzysta z wesołego miasteczka :blink:
miłego weekendu ;-)

reklama
witam sobotnie, jedną nogą jestem juz na spacerze:-) sliczne słonce!

Mała dała pospać do 8.00 ale poszłam spać o 2.00, wrociłam ze spotkania tylko na lekkim rauszu, mąż na mnie czekał:-)
do neverend: wchodze po połnocy do kuchni, małzon popkorn zrobił i drineczka i co słysze w radio?? czarne auto i wywiad z Podolskim hihihih:tak:

Mika nie daj się zwieść, koniecznie by konfrontacja była jak najszybciej! przerabiałam to w zeszłym roku z Rafalkiem, trudny temat przyznam...

chyba lada dzien będziemy mieć kota:angry: chyba na łeb upadłam, jakies rady macie???

Do góry