reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

słyszałyście kawałek Carlosa Santany ft. India "Yo Yo Ma"? zachorowałam na niego... usłyszałam dziś rano w Trójce i przepadłam z kretesem; dla zainteresowanych linkuję: YouTube - CARLOS SANTANA ft INDIA ARIE YO YO MA while my guitar gently weeps

ostatnio czuję spadek sił witalnych, kładę się z małą za dnia i np. dziś przespałyśmy razem... 3 godziny! masakra jakaś:/ ale odbiłyśmy sobie na wieczornym spacerku, mała się pohuśtała, potrenowała chodzenie itp.itd. Pogoda śliczna dziś była, pierwszy dzień jesieni i taki uroczy:)

reklama
Witam się z rana :)
U nas cudna pogoda dzisiaj ale Młoda coraz gorzej. Po pracy lecę do lekarza z nią, bo dzid pól nocy ie spała przez smary.

Miłego dnia wszystkim :)

Dzieńdoberek :-)
Laski splajtowała agencja w której wynajmowaliśmy dom i teraz przejęła nas inna agencjia, trzymajcie kciuki żeby nam nie podnieśli czynszu bo mamy najniższy z możliwych, please!
Zdrówka dla maluchow i mam, ciepłego dzionka.

Ostatnia edycja:
witam i uciekam:-D
dzieki Iwonka ze zapodalas pomysla z myciem okien:-D:-D:-D:-D
dzis umyje jedno... potem koleznaka przyjedzie:-D:-Da jutro fryzjer... kwiaty i te inne:-D:-D
milego weekendu zycze:-D:-D:-D
i zdrowka chorowitkom:-D:-D:-D

witam,
od rana juz działam, posciele się piorą, potem odkurze i polece na spacer, kupie po drodze reczniki papierowe i może tez okna umyje:-)

odezwał się mój stary kolega z Krakowa i idę dzis z nim na piwko;-) maz z dziecmi;-)

andariel swietny kawalek Santany, juz go z mężem obcziliśmy, dobry na niedzielną sjeste:tak:

hej:)
Mysia śpi, zaraz się biorę i zrobię jej obiad.
Potem gdzie wyleziemy:)
Ale się wczoraj nasprzątała echhh, aż padłam jak zabita.
jeszcze segregacja ciuchów mnie czeka i jutro okna póki pogoda...
ooo - Misiozaur się breha z wyra...Znów będzie marudziła jak nie pośpi...
już się tak rozregulowała echhh...
No - siora dziś przyjeżdża, więc idę do rodziców z małą, bo z kolei małżon se pojechał:(
Sempe,ale masz fajnie z tymi "piwkami". Też mi się marzy, ale przez nerkę nie mogę.
Za to dziś mamy babski wieczór - ja - siora i mamuśka, więc będą drineczki.
A w ogóle to dostałyśmy 2 dni temu domek misia z nestle hihi:)
Miśka go rozpracowuje:D
Buziaki dla chorowitków:)
Ps - apropos mjuzy, to może chcecie posłuchać zespołu mojego małżona???:pPP

Hej!!!
Pogoda swietna jak tylko zupke skoncze to idziemy na spacer!
Tomasz jak zawsze rano ze mna na kompie urzęduje i pisac nie daje:dry:
Miranda trzymam mocno kciuki!Oby nie podnieśli-nowi zawsze chcą coś zmieniać żeby tylko na lepsze!
Azorku no co za firma niech ich.....:no: Tobie szybkiego znalezienia pracy życzę!
Jedni zdrowieją innie zaczynaja:baffled: Zdrówka życze!!!
Neverend pewnie ze posłuchamy!:)

Ostatnia edycja:
Neverend młoda jestes wiec jak juz wyleczysz to popiwkujesz;-) ja z chęcią zapoznam się z muzą Twojego męża, zobaczymy co z tego będzie:tak:

pod koniec października idziemy na KULT, żyje w przekonaniu ze nie mam czasu na depresje i siedzenie w domu bo cos tam.... jutro moze mnie nie byc i co bede siedziec w czysccu i załować ze nie używałam zycia?!?!:-D:happy2::nerd:

reklama
Neverend młoda jestes wiec jak juz wyleczysz to popiwkujesz;-) ja z chęcią zapoznam się z muzą Twojego męża, zobaczymy co z tego będzie:tak:

pod koniec października idziemy na KULT, żyje w przekonaniu ze nie mam czasu na depresje i siedzenie w domu bo cos tam.... jutro moze mnie nie byc i co bede siedziec w czysccu i załować ze nie używałam zycia?!?!:-D:happy2::nerd:

Powiem po "chylińskowemu" - jesteś zaje***ta

Do góry