reklama
Przekażę
Ale to pewno wina słabego nagrania - muszą nad WIELOMA rzeczami popracować
Ale to stare wygi w przebraniach dzieciaków
A propos tegoż mego małżona zespołu. To oni starają się jakoś tam "zaistnieć", więc wystartowali w liście przebojów trójki. Co tydzień można (po zalogowaniu) głosować
na ich kawałek "czarne auto" w tejże liście. Poniżej wkleje linka i zapraszam do głosowania Was mamuśki, a niech się cieszą te dziecio - chłopaki
http://lp3.polskieradio.pl/
Trza kliknąć "głosuj" i się zalogować (na mejla najlepiej). Jutro po 20 będą nowe notowania, więc można głoski oddawać nowe i tak raz na tydzień.
Zespół Cuba de ZOO - Czarne auto, jak się Wam spodoba, bo jak nie to nie namawiam
Ale to pewno wina słabego nagrania - muszą nad WIELOMA rzeczami popracować
Ale to stare wygi w przebraniach dzieciaków
A propos tegoż mego małżona zespołu. To oni starają się jakoś tam "zaistnieć", więc wystartowali w liście przebojów trójki. Co tydzień można (po zalogowaniu) głosować
na ich kawałek "czarne auto" w tejże liście. Poniżej wkleje linka i zapraszam do głosowania Was mamuśki, a niech się cieszą te dziecio - chłopaki
http://lp3.polskieradio.pl/
Trza kliknąć "głosuj" i się zalogować (na mejla najlepiej). Jutro po 20 będą nowe notowania, więc można głoski oddawać nowe i tak raz na tydzień.
Zespół Cuba de ZOO - Czarne auto, jak się Wam spodoba, bo jak nie to nie namawiam
Ostatnia edycja:
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Jeżu a co tu takie pustki?!
Chyba wszystkie na dworku?
Tylko my chorzy w domu
Chyba wszystkie na dworku?
Tylko my chorzy w domu
andariel
mama super dwójki :]
kurde moja szczura Szelma umarła; wychodziłam z małą na spacer o 15 i żyła; spodziewałam się tego co prawda, bo od paru tyg. strasznie ciężko oddychała, z charczeniem, więc lek. stawiał na guza, ale... kurde zawsze tak przykro jak mnie ogony opuszczają(( a więc nastroju "do dupy" ciąg dalszy
Hejka
U mnie ostatnio cięzkie czasy same problemy wczoraj córkę kolezanka po szkole skopała, po kroczu po twarzy tak sie zdenerwowałam że poszłam zaraz do wychowawcy :-(
Andariel, przykro jest jak zwierzaki nas opuszczają, nie smutaj sie...Santana super piosenka
Neverend, fajna muza, trza głosowac na zespół
Sempe ale masz dobrze na Kult tez bym poszła zupełnie co innego niz Sting ale też mają fajną muze
U mnie ostatnio cięzkie czasy same problemy wczoraj córkę kolezanka po szkole skopała, po kroczu po twarzy tak sie zdenerwowałam że poszłam zaraz do wychowawcy :-(
Andariel, przykro jest jak zwierzaki nas opuszczają, nie smutaj sie...Santana super piosenka
Neverend, fajna muza, trza głosowac na zespół
Sempe ale masz dobrze na Kult tez bym poszła zupełnie co innego niz Sting ale też mają fajną muze
miranda
Fanka BB :)
O matko, Mika, co za agresywne dziecko, nie odpóść jej!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
O rany , Mika, pisz jaki finał!
Toz to na policję sie nadaje!! Nie popuść czasem, wiadomo co teraz się dzieje..
andariel
mama super dwójki :]
Mika - włos się na głowie jeży normalnie... właśnie dziś podczas spaceru miałam okazję słuchać o czym rozmawiają dziewczynki (wiek: podstawówka), jak jedna drugą namawia do zabicia się (!!!!!!!), jakie przekleństwa lecą soczyste... strach dziecko do szkoły posyłać, a z drugiej strony, musi poznac świat i umieć odeprzeć ataki; cieżkie czasy nastały, brak autorytetów, konformizm, agresja
Mika i co na to wychowawca???
Mika i co na to wychowawca???
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
O rany , Mika, pisz jaki finał!
reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Efe nie dołuj się kochana choć wiem co czujesz my też byli chorzy w ładną pogode aż serce ściska!Ale Gabi szybko dojdzie do siebie i jeszcze na spacerek nie jeden sie udacie!
Neverend fajnie im wychodzi tam muza!Można posłuchać
Andariel przykro mi :-( ehhh człowiek sie tak przywiazuje do zwierzątek...
Mika nosz co za dziołcha!!A co na to rodzice jej??A Twojej nic się poważnego nie stało??takie dzieci to mają problemy że posuwają sie aż do bicia!!Wrrr co to za społeczeństwo rośnie!!!
Przypomniało mi się jak któraś pisała - a może to Ty pisałaś;pamięć mi zawodzi w takich chwilach-jak natarła jakiegoś dzieciaka bo natarł on wcześniej jej dziecko.No oko za oko......
Mały już mi przymarudza bo dziś mało spał ale kurcze nie mam mleka dla niego i czekam aż szanowny mąż przyjedzie od mechanika,o właśnie dzwonił jedzie kupic mleko to bedzie za jakieś 30 min żeby tylko Tomek wytrzymał
Pogoda dziś była cudna!Pół dnia na dworze ach oby jeszcze jutro tak było bo kartoflada będzie obok na wiosce i chcemy iść świętować dzień ziemniaka
Chyba powiem już Dobranoc!!
Neverend fajnie im wychodzi tam muza!Można posłuchać
Andariel przykro mi :-( ehhh człowiek sie tak przywiazuje do zwierzątek...
Mika nosz co za dziołcha!!A co na to rodzice jej??A Twojej nic się poważnego nie stało??takie dzieci to mają problemy że posuwają sie aż do bicia!!Wrrr co to za społeczeństwo rośnie!!!
Przypomniało mi się jak któraś pisała - a może to Ty pisałaś;pamięć mi zawodzi w takich chwilach-jak natarła jakiegoś dzieciaka bo natarł on wcześniej jej dziecko.No oko za oko......
Mały już mi przymarudza bo dziś mało spał ale kurcze nie mam mleka dla niego i czekam aż szanowny mąż przyjedzie od mechanika,o właśnie dzwonił jedzie kupic mleko to bedzie za jakieś 30 min żeby tylko Tomek wytrzymał
Pogoda dziś była cudna!Pół dnia na dworze ach oby jeszcze jutro tak było bo kartoflada będzie obok na wiosce i chcemy iść świętować dzień ziemniaka
Chyba powiem już Dobranoc!!
Podziel się: