reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Malnika najlepsze zyczenia!!!!!

Hej wszystkim. Maz własnie dzwonił ze jada az pod Szwajcarie bedzie blisko gór, niby to tylko praca ale zazdroszcze samych widoków i jak na złosc aparatu nie wziął
A ja tradycja chyba nawet dzis niet spaceru bo pada wrrrrr

Jak ja wam wspólczuje tego nocnego tancowania przy maluchach u nas na szczescie tylko 1 pobudka albo nawet i wcale. Ale i tak nie moge sie dospać
Basiu zdrówka dla dzieci

Miłego dnia wszystkim

reklama
Malinka - najlepszego, mamuśka:)

oj Basia to masz sajgon pewnie w domku teraz, jak tu odpocząć?

Kasia to może niech komórką coś zrobi chociaż małżonek; albo będzie Ci musiał barwnie i szczegółowo opowiedzieć co widział:)

mała wierciła się w nocy jakby owsihttps://www.babyboom.pl/forum/newreply.php?p=6032273&noquote=1ki w czterech literach miała, nie wiem która to była godzina, ale na pewno przed 5:/ rzucała się po łóżku, odwracała się w poprzek, kopała nas po twarzach; a potem pospała ze mną do 7:30! dziwny dzionek się zapowiada - niby nie pada, ale pochmurno, ciśnienie chyba niskie bo mimo kawy padam, mała sama nie wie co zbroić, chwila w pokoju i już cd porozrzucane, książki fruwają...

Malinka WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO!

Kurde ile u dziecka może trwać katar?
Bo ja już wymiękam. Chętnie bym gdzieś wyszła, ale boję się, że jeszcze i ja się doprawię. Może dzisiaj się skuszę jak mój z pracy wróci? Choć pogoda do bani.

Anet ty pilnuj się z tym ciśnieniem. Nie denerwuj się, bo to może się źle skończyć. Myślę o twoim tacie. Niech mu lekarze pomogą a nie wyrażają opinie.

Basia zdrówka dla Sylwi. Oszczędzaj się.

Ja do mopsu też niechętnie hihi. Nawet na kawę. Także nie jesteście same.

Mewa to Adaś jak Gabi strachliwy widać. Ona też najpierw wycofana taka. Ale nie płacze. No chyba że chora to wyje zdecydowanie częściej.

Ostatnia edycja:
Cześć!!
Kochane dziękuje za Zyczenia!:tak::-)
Tu zostawiam torcik na osłode!

My zaraz idziemy na spacerek bo pięknie choć wiaterek wieje

Anet modle się o zdrówko dla Taty musicie byc silni!I uważaj na siebie!
Zdrówka życze wszystkim dzieciaczkom!
Zmykam póki ładnie bo potem mam miec gości i pewnie już nie wyjde...

Cześć dziewczyny!!!

STO LAT MALINKA W SŁODYCZY I ZDROWIU!!!!!

A nasza noc no może być. Misza wstała ok. 1:00, ale zaraz się zrehabilitowała i usnęła. Za to z rana małż mnie denerwował. Za 15 *:00 mówie, że mała płacze, to on "zaraz". A jak wstał, to wciąż "a gdzie skarpetki?, a gdzie koszulka?" "na ile wstawiasz wodę na mleko?"wrrrr... potem potrzymaj jej nogę, bo muszę pupę od kupy wytrzeć, potem "Misia a gdzie mama ma nos?" ajajajaj....i tak dał mi się wyspać na swojej zmianie... No nic. Teraz pojechał do Olsztyna, ale wraca i od 12:00 zabiera mi kompa na 8h!!!! Ale ja go wysiudam i zabiorę neta, bo mój stary laptop wifi nie ma, haha!!!

Dziś zakupy muszę zrobić, pranie zdjąć a tak brzydko, bleee i odkurzyć by się przydało. Po południu idziemy do moich rodziców.
A teraz mykam się ubrać (bo wciąż w piżamie), umalować, póki młoda śpi, spić kawulca i pranie zdjąć, wyro pościelić i zajrzę mateczki:)))
Pa!

Hejka
MY od rana kupa obowiazków

Malinka wszystkiego naj naj naj buziaki od nas :-D

Sempe, daj znac jak po koncercie, ja tylko widziałam skróty w TV ale chyba czad był :-D i jak Wasze zdrówko?

witam się tak na szybko bom nie do zycia dziś;-)

KONCERT SUPER!!! WRAZENIA NIE DOOPISANIA I ZNÓW ZAKOCHANA W NIM JESTEM HIHIHI wrócilismy o 1.30 na dosc mocnym rauszu:-) i a o 5.00!!!!!!!!!!!! Alicja wstała juz na równe nogi kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i do tej pory nie spi małpa.

Malinka sto lat sto lat!!!!

Malinka NAJLEPSZEGO !!:-):-D:-D
Zdrowka dla chorowitkow:tak:

a teraz w skrocie co u mnie: w czwartek karetka zabrala mnie do szpitala. Mam torbiela o srednicy ponad 5cm ktory sie wykrwawia-na ta chwile krwawi "sam do siebie" a nie na zewnatrz. chcieli mnie zatrzymac od razu na zabieg ale ja w szoku co sie dziej i wyszlam na wlasna prosbe.:baffled:teraz stresik czy cysta peknie czy nie.ale ja panicznie sie boje bo to bedzi moj 2 zabieg na tym samym jajniku:zawstydzona/y::no:(za 3 tyg mam kolejne usg i w zaleznosci od tego czy torbiel rosnie czy nie podejma decyzje o zabiegu)
w pracy chcac byc fair uprzedzilam z\e moge sie zle poczuc i wtedy musze wzywac karetke a babka mi na to: ooo to nie mozesz dla nas pracowac w takiej sytuacji!!:szok:juz sprawdzilam i wiem ze to nielegalne! managerka ma mi dzisiaj dac odpowiedz co dalej. jesli powie ze juz tam nie bede pracowac to moje zwiazki zaewodowe sa uprzedzone o mojej sytuacji i czekaja tylko na jej ruch!:tak:
i jak zwykle jak nie urok to.... szkoda mi slow i nie psuje humorow reszcie mamus
pozdrawiam wszystkie i trzymajcie sie kobitki cieplo i zdrowo!:tak::-)

reklama
Azorek widzę że jeszcze się nie wyjaśniło? Czy Polska czy zagramanica to idiotów nie brakuje. Mam nadzieję, że jednak wygrasz sprawę a agencja więcej nikogo tam nie pośle.
A co do torbiela to bardzo mi przykro. trzymam kciuki żeby się nie popaprało.

Co tu jakieś pustki ostatnio?
Ja humor mam lepsiejszym bom wyszła do Karalucha po pampersy (ile kobiecie do szczęścia trzeba?) ale z ludźmi pogadałam i kurde (pożałuję że to powiem) zatęskniłam za pracą:(

Do góry