reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ło matko, udało mi się nadrobić dwa dni.
Anet ty się lecz na ciśnienie i grzecznie pij kakałko, bo kawka to nu nu, A za twojego tatę zmówię zdrowaśkę za zdrowie.
Sempe zaszalała pani, aż zazdroszczę tych ciągłych ekscesów i oczywiście koncertu.
Azorek ty się weź za tą cystę bo niedaj Boże...
Efe a co do kataru naszych dzieci, to mi też ręce opadają, bo juz jej się ładnie skończył, a na drugi dzień z powrotem zaczęło cieknąć z nosa. Ale zwalam to na ząbki, bo najprawdopodobniej jej idzie ciąg dalszy, tylko głębiej w paszczoszczęku i nie sobie pozaglądać.
A panie bogaczki to zapraszam do siebie na obiad, bo my bardzo biedni jesteśmy. Tak biedni że dzięki zapomogą państwowym nie opłacało mi się wracać do pracy. Więc chętnie czym chata bogata...

reklama
Malinka - malinowy torcik dla Ciebie

34067_tort-malinowy_0_2.jpg

Malbertka masz w .... dziub!
Ja na okres tylko słodkiego szukam po domu i nic nie mam buuuuuuuuuu
A ty mi tu takkkkk
ja cie nooooooooooo

idę na M, bo zachlapałam śliną klawiaturę

witam wieczornie
ledwo sie tydzien zaczał,a ja mam go juz serdecznie dość,byle do października i może w końcu bedzie luźniej i spokojniej
teraz wieczorem padam ze zmęcznie zaraz po dzieciaczkach,bo nie mam na nic sił
Miranda możemy sobie łapki podać,tyle,że ja na obiad nawet nie zaprosze bo u nas bardzo skromnie jest:(
Azorek a ty nie czekaj z tą cystą aż bedzie za późno bo niechce cie straszyć,ale .... może sie to źle skończyć
sama ostatnio miałam niezłe przygody,ale szkoda gadać....
co do katarku może trwać tydzień,a u takich maluszków nawet i do dwóch może potrwac:((nasz pierwszy katarek jak mała była malusia trwał ponad miesiac wiec cierpliwości to tylko katar i w końcu sie skończy
Sempe zazdroszcze tego koncertu,ja chyba tylko raz w życiu byłam na jakimś ,ale małym w porównaniu do tego wczorajszego
wogóle ostatnio mam ochote wyjechac i zaszyć sie w jakiejś dziurze,albo najlepiej cofnąć czas o duzo dużo....
no nic nie przynudzam juz ,spokojnej nocki i dobranoc

uh ah.... jestem wreszcie:)

ależ rzeczy czytam - Azorek masz się wykurować!! dla siebie i Amelki i mężucha.
Zdrowia Ci życzę z sił całych!

U nas masakra - cały dzień łaziłam z młodą i padam na pyszczydło.
Spaaaaaaaaaaaaać!

Malinka- najlepsze zyczenia, zdrowia i niech Ci Twoje chłopaki przynoszą radość!

hej dziewczyny

Neverend- ja tez padam bo pogoda u nas dzis piękna była i pochodziliśy z Adasiem

Efe- ja tez bym poszła do pracy, momentami wyraźnie to czuje, nawet juz nie ściemniam z szukaniem a naprawde sie staram zeby znaleźć, juz odpowiedziałam az na 3 ogłoszenia

Azorek- starszne rzeczy z tą cystą, mam nadzieje ze sie szybko sprawa zakończy

Piwonia- oby sie kłopoty skończyły, październik tuz tuz

Sempe- no to fajnie ze sie koncert udał :-)
teraz jak mieszkam w Krakowie to moze mi sie uda w koncu na jakis koncert fajny sie załapac, ostatnio sie wybierałam na The Killers jak byli w Nottingham ale ze bylam w poczatkach ciaży i zle to zniosiłam bilety oddalismy znajomym
zaluje tego koncertu jak nie wiem co

Malbertka masz w .... dziub!
Ja na okres tylko słodkiego szukam po domu i nic nie mam buuuuuuuuuu
A ty mi tu takkkkk
ja cie nooooooooooo

idę na M, bo zachlapałam śliną klawiaturę

Efe, to dla Malinki a nie dla Ciebie więc niech Ci z paszczy nie cieknie :-D

Ja wczoraj na noc się obżarłam ciachami, moze dziś się powstrzymam...

Witajcie wieczornie.
Sukces że nie zasnęłam dziś z dzieciakami - bo jak kładą się tak późno spać to prawie zawsze z nimi zasypiam.
Malinka sto lat!
Azorek kurde 3 tyg to trochę dużo przy takich świństwach...a nie da się tego usg i zabiegu przyspieszyć?
Piwonia mam nadzieje że i u Was zaświeci słonko
Efe - ja też już tęsknię za szkołą - a właściwie za ludźmi! Ostatnio trochę czuję że mój świat skurczył się do zasmarkanych chusteczek i brudnych skarpetek....

I w ogóle byłam dziś w Krakowie szybko załatwić parę spraw na uczelni i skoczyłam na zakupy (Mewa - fajne obniżki w tesco na kapalance :-p). A potem mi się udało nawet zdrzemnąć z Jasiem bo Jula była u babci.

W ogóle jakiś wirus nam w wiosce panuję bo kogo nie spotkam to zasmarkany,zakichany i z bolącym gardłem...Z Julki grupy przedszkolnej prawie połowa dzieci chora..Mi my też chorzy i moi rodzice...
A ja jeszcze jakaś taka przygnębiona jestem bo mi się Jaś od cycka odstawia, w sumie się cieszę ale chyba hormony;-)

reklama
Magda -dzieki ale blizej mam do Bonarki, zreszta przy skąpym męzu to moge sobie pozwolic na ciucholandy ino ech
nastepnym razem jak bedziesz w Krakowie to koniecznie musimy sie spotkac, wysyłam Ci nr tel na prv
zdrowia dla Was

Malbertka- ja niestety tez ciasteczkowym pozeraczem nocnym jestem
no ale jak sobie odmowic do kawy Inki wafelka w czekoladzie albo innych pysznosci?

Do góry