reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
nam z OPSu też się nic nie należy, bo zarobki przekraczają.... ehhh
dobry wieczór tak w ogóle :-)
u nas jakoś leci, Maja daje czasami czadu w dzień (chyba ta wychodząca dwójka daje jeszcze o sobie znać), a w nocy też się zdarzy ;-)
weekend minął nam intensywnie :-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał :-(
anet, dużo zdrówka dla taty-współczuję i dla ciebie również :tak:
sempe, jak tam po koncercie? ;-)
wszystkim zakatarzonym i nie tylko dużo dużo zdrowia :tak::tak::tak:
pa

hej dziewczyny

he he panie bogaczki - Adas tez zasnął o 7ej dziś ale tylko dlatego ze jego połudnowa drzemka trwała 20 miniut, przerwana przez kuriera ktory przyszedl z nocnikiem

mju- u nas tez trojki idą- ślinienie jak u bokserka plus marudnosc ogolna
co do gryzienia to Adas ten etap miał jakies 3 miesiace temu i minął na szczescie , teraz tylko całuje ośliniony

Anet- z nadcisnieniem nie żartów, moj maz bierze tabletki regularnie i wyniki w normie ma
zdrowka dla taty

i wogole wszystkim zakatarzonym szybkiego powrotu do zdrowia
my ok -
jedynie co Adas boi sie rozgadanych krzykliwych dziewczynek- bylam wczoraj z wizyta i Adas praktycznie non stop płakał i uciekał przed 10 miesieczna Ingusia - mam nadzieje ze z tego wyrosnie bo inaczej wnukow sie nie doczekam ;-)

Mewa ciesz się, jesteś obecnie jedyną kobietą w życiu swego syna:)

kurcze, Mentalista leci, strasznie to lubię, ale jakoś nie potrafię się skupić na filmach z lektorem polskim:/ traci się cały klimat...

w związku z powyższym, najrozsądniej będzie udać się do sypialni:) zwłaszcza, że córcia pewnie jak zwykle wstanie przed 6:/

hej witam się nocnie :-)

Malinka sto lat dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas po staremu, ostatnio duzo gości mamy i nie mam kiedy zajrzeć ale się cieszę bo lubie gadać ale też i słuchac :-)

Mewa to Adaś chyba by się mojej Julki bał bo ona rozgadana bardzo :-) jak nie gada to śpiewa :-D Ale jak idzie do obcych to przez jakies pół godzinki inne dziecko - cichutko jak myszka siedzi :-)

zdrówka dla chorowitków!

hej.. przepraszam ze nie zagladam:-(
ale Oli wyzdrowiala.. to Syle dopadlo... ma p[rawie 40 st goraczki i wymiotuje,,, a jeszcze Oli pilnowac,,, dom wariata:-:)-:)-(

MALINKA sto lat!!!!
a reszcie duzo zdrowka:-D:-D:-D

Heloł

MALINKA - sto lat, miłości, zdrówka, szczęścia, i spełnienia choć jednego z marzeń :*

MArcel wstał przed 6, a w nocy wstawalam po kilka razy :baffled: jestem połamana :baffled:
Dziś muszę wybrać papiery ze studiów, iść do zusu i do mopsu a marzy mi się tylko łóżko i kołderka.... bu
milszego dnia życzę niz mój ;-)

reklama
Do góry