reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam,

Malinka wszystkiego najlepszego!!! Dużo radości i miłości w życiu!

nie wiem w co mam ręce włożyć wiec nie jestem w stanie nawet myśli skupić i nic sensownego nie napisze dziś:-)

reklama
poszczułyście słodkościami, a wszystko zainicjowała ta niedobra malbertka:rofl2:
codziennie sobie obiecuję, że pójdę spać wcześniej, ale ni cholery mi to nie wychodzi; zawsze mi się coś przypomni do sprawdzenia, do poszperania w necie, nienormalna jestem:cool: a potem rano zero energii...
dziś był dziwny dzień, to coś rozlałam, to przypaliłam, ewidentnie powinnam go przeleżeć pod kołdrą; nawet na malutką wrzasnęłam:zawstydzona/y:co prawda się zbytnio nie przejęła, z pewnością nie odcisnęłam żadnego piętna na jej psychice;-), ale głupio mi i już; cierpliwości mi brakuje ostatnio;
zmykam jeszcze zbożówkę zrobić (Mewa - ja się przerzuciłam z Inki na Anatola), lubię sobie łyknąć przed snem;
dobranocka!

hejki!
podczytuję ale nie mam czasu napisać.. ostatnio padam spać zaraz po Zosi.. chwilę pogadam na skypie z moim lubym i do wyrka.. także o 21 już śpie :] jakieś przesilenie jesienne jest chyba :-)

Malinka spóźnione ale bardzo serdeczne życzonka!!!
Piwonia trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało..
Azorek.. kurka.. może usuń tą cystę wcześniej co... brrr.. aż strach się bać..

Wy Dziewczyny chcecie do pracy wrócić.. a ja z chęcią bym została z Zosią w domu.. za każdym razem kiedy wychodzę od mamy jak już zostawię u niej Zosię to serce mnie boli.. ja wiem że jej jest dobrze tam że jest szczęśliwa.. ale nie jest ze mną :-( chyba będę mieć dziś dołowaty dzień..

no nic.. zabieram się za pracę (wczoraj byłam na szkoleniu i normalnie teraz jakaś "opóźniona" jestem :-))
miłego słonecznego pełnego spacerków dnia!! a najwięcej słonka dla Kasi żeby mogła ze swoimi chopakami na spacera wyjść :-D

Hello

Malbertka Malinka nie wzięła i tak został i kusił...
Ale ok już. Okres przyszedł, więc moje pożeranie słodkości się zakończyło. Zawsze tak mam, że przed to tylko czekolada mnie ratuje. A tak słodycze mogą nie istnieć.
Zastanawiam się czy nie iść dziś do lekarza z małą? Nie to żeby jej gorzej było tylko wcale nie lepiej:-( Krople do nosa można przecież tylko 3-5 dni a my już 5 zaliczyliśmy. Odciągać sobie gruszką nie da. A kaszle strasznie. No i najważniejsze dla mnie wyszłybyśmy w końcu z domu:-)
No i właśnie odkryłam że farmaceutka dała mi za mały ten nasivin bo 0.01%???!!!:wściekła/y:
Reksio ja się zastanawiam nad powrotem od stycznia. Bo wcześniej nie ma sensu bo urlop wybrałam. No i u nas tak lepiej od początku roku. Ale kurde aż mnie trzęsie. Przeczesuje internet w poszukiwaniu ofert pracy żeby do starej pracy nie wracać:-(

Hej
No Efe juz chyba 0,025 trzeba by było ciut silniejsze
Jak kaszle mocno to lepiej sie przejdz coby nizej nie zeszło, może choc jakis eurespal przepisze coby anty nie bylo brak:tak:
Jaaa Miłosz dzis do ósmej spał to ja nie wiem czy on w dzien w ogole sie połozy:cool:
Piwonia szybkiego uporania sie z kłopotami, wracaj do nas
Azorek ty pedz na ten zabieg toz to zartów z tym nie ma:confused:
Kraków...uchh ale macie fajnie pojechałoby sie:sorry2:

Mam 2 dzidzie w domu mateusz nawet palce zaczał ssac, znów sika w pampersa, mleko co chwila chce:shocked2::shocked2:Zwariuje!!!!!!!!!!Wszystko zglada od Miłosza bnawet raczkuje zamiast chodzic!!!!!!!!:eek::eek:

hej; mała znów się obudziła koło 3 w nocy i nie spała przez godzinę - wierciła się, stawała w naszym łóżku, siadała, ale zasnąć nie mogla:/ przez te nocki padam potem z nią za dnia podczas drzemki, ale dziś nie mogę, bo muszę pozałatwiać parę spraw na mieście (wyjaśnić w banku czy moje konto jest w końcu aktywne czy nie, odebrać karmę dla moich ogonów, zahaczyć o mięsny);
ja ostatnio też doszłam do wniosku, że mogłabym wrócić do pracy, ale jest jedna przeszkoda: mogłabym to zrobić wyłącznie wtedy, gdyby małą zajęła się moja mama, a że jest to absolutnie wykluczone, to... siedzimy dalej razem w domku:) tylko doły łapię, że kasy mało na wszystko...
ok, lecę się myć, chcę wyjść na drzemkę malej, więc sie muszę sprężyć;

witam, znów mam łeb jak skleb i ciężkie powieki do północy z mężastym zrobilismy sobie after party stingowe:-D

Efe ja używam otrivin 0,05% katar juz jest na wykonczeniu i od wczoraj kropli juz nie uzywam ale nadal elofen (eurespal) podaje bo kaszel dosc mocny ma!!

Kasia to Ci Mateuszek! ale to jego prawidłowa reacja i postawa wobec młodszego rodzenstwa!
szkoda ze mój Starszy nie weźmie przykładu z młodszego brata i nie zacznie się uczyc i zachowywać jak on:szok::-D

z diety nici mam apetyt jak smok a słodycze jadam regularnie w nocy! opona rośnie niedługo ursus będzie miał na zmiane:no::-D:no::-D i nic nie przemawia by to się zmieniło.

dzis robię rybe w zalewie octowej

Hejka!
Raz jeszcze dziękuje za życzenia!
Malbertka no ale torcik dałaś każdemu ślinka pociekła!!:-p
Azorku może będzie lepiej jak szybciej się wybierzesz na zabieg co??Bo naprawdę z tym nie ma żartów!!
Sempe super że koncert udany!!!
Kasia no to masz naprawdę dzidziusia kolejnego :happy2:
Efe idz jednak do lekarza-ja po szpitalu to z każda pierdołą latam taka przewrażliwiona jestem :sorry2:I koniecznie daj znać!!
Piwonia głowa do góry problemy musza sie skończyć!Po burzy zawsze wychodzi słonko!
Dużo zdrówka wszystkim życze!!
My wczoraj mieliśmy gości fajnie było dzieciaki poszalały.
Ale samochód nam się popsuł koszmar i to mój mowi że coś poważnego.Przzydał by się nowy bo ten już po 2 stłuxczkach i wogóle ryczy gorzej od naszego ciągnika:no: a z kad brac kase kolejny kredyt porażka znowu sie zadłużać...
ehhh no nic zaraz trzeba na spacerek iść bo ładnie sie robi....
Miłego dnia!!

witam dopiero teraz
dzisiaj luźniejszy dzien,wiec i okna sobie pomyłam
choć za chwilke muszę leciec w teren,ale fajnie sie korzysta z tego słonka póki jest
co do chorób sie nie wypowiem,bo u nas nadal smarkato:(
Efe a ty lepiej dla świetego spokoju z mało przejdź sie do lekarza,dotlenicie sie przy tym

reklama
Hej kochane. Dopiero teraz bo małżon mi neta ukradł!!!!
Siedzę se w laptopiku moim cudownym a tam ziuuum i neta nie ma...
Co jest myślę a tu patrzę, ten łotr wpiął se kabel w swego macintosha i się zaciesza.
Teraz siedzi na kibelku to mu podkradam, sasasa...

No Sempe Ty najlepsza imprezowiczka jesteś, ahaha!!!
Dzieci śpią, a mama harcuje jak koteczka:))))
Też tak myślę Azorek - idź się dowiedz, zrób co trzeba, nie myśl o niczym innym.
Ja dziś mam nefrologa - boję się co mi powie, bo nerka jest w opłakanym stanie...:(((
Poza tym małżon już autko nowe rejestruje, także lepsze co to ten samochód.
Ale przesiadka z golfa 2 z 1989r. na 4 z 2000 będzie diametralna.
Tylko mi żal tego staruszka, bo tyle nas woził i nigdy nie zawiódł....

Efe - no zajrzyj do doktorka. A na nosek u nas pomagał tylko Pulmex i Euphorbium, albo najzwyklejsza sól fizjologiczna.
Ale trzymał małą ponad miesiąc i tak....więc co jak co. Warto płucka osłuchać, czy tam nic nie zalega:)
Także idźcie do lekarza...Buziaki

Do góry