reklama
hehe jak dobrze miec wifi w telefonie :-) mogę sobie bez problemu Was poczytac w pracy :-)
Semple UDANEGO!!! Bawcie się super!
Malinka ja mam ten raid i u nas się sprawdza.. Ale jaka lampka się pali to nie pamiętam.. Wieczorem lookne ;-)
Oki! Miłego i do wieczorku! :-)
Edit. Zosia mnie nie gryzie (chyba z 5 razy mnie tylko w szyję dziabnęła jak już nie chciała się przytulac) ale szczypie i ciągnie i wyrywa mi włosy.. Masakra..
Semple UDANEGO!!! Bawcie się super!
Malinka ja mam ten raid i u nas się sprawdza.. Ale jaka lampka się pali to nie pamiętam.. Wieczorem lookne ;-)
Oki! Miłego i do wieczorku! :-)
Edit. Zosia mnie nie gryzie (chyba z 5 razy mnie tylko w szyję dziabnęła jak już nie chciała się przytulac) ale szczypie i ciągnie i wyrywa mi włosy.. Masakra..
Ostatnia edycja:
andariel
mama super dwójki :]
Malinka u nas ten Rajd w kontakcie super się sprawdza - a pali się mocnopomarańczowa lampka; na muchy tylko -te wielkie- nie za bardzo działa:/
moja pannica pospała dziś 3 godziny! trochę mnie martwi, że w zasadzie przez takie długie drzemki przesypia porę pierwszego dania - w rezultacie zjada zupę dopiero o 15; no ale z drugiej strony, skoro się zrywa ptaszyna o 5:30, to musi odespać potem;
parę godzin później...
!!! jaka tu cisza dziś!? gdzie się podziałyście? ciekawe jak tam sempe na koncercie pamiętam, jak parę lat temu Sting dał koncert na w-wskim Torwarze - jak Orange na rynek wchodził; było fajnie, choć jakąś fanką nie jestem, ale pamiętam też, że wkurzały mnie latające nad głowami butelki szklane! jednak chamstwo wszędzie się wciśnie, ech;
moja pannica pospała dziś 3 godziny! trochę mnie martwi, że w zasadzie przez takie długie drzemki przesypia porę pierwszego dania - w rezultacie zjada zupę dopiero o 15; no ale z drugiej strony, skoro się zrywa ptaszyna o 5:30, to musi odespać potem;
parę godzin później...
!!! jaka tu cisza dziś!? gdzie się podziałyście? ciekawe jak tam sempe na koncercie pamiętam, jak parę lat temu Sting dał koncert na w-wskim Torwarze - jak Orange na rynek wchodził; było fajnie, choć jakąś fanką nie jestem, ale pamiętam też, że wkurzały mnie latające nad głowami butelki szklane! jednak chamstwo wszędzie się wciśnie, ech;
Ostatnia edycja:
magda12345
Mama Juli i Jasia
Rany faktycznie - cisza jak makiem zasiał....
Moje dzieciaki już śpią Jasiek niejedzenia ciąg dalszy - przez godzinę próbowałam mu wcisnąć ziemniaki z sosem, potem na kolację rybę - nie było szans. Zjadł dziś dwie porcje kaszki, jogurt naturalny, danio i nektarynkę. Ja się chyba skończę:-(
Jeszcze do tego Julę znowu mam zakatarzoną i nockę miałyśmy bardzo ciężko - biedulka aż oddychać nie mogła przez te śpiki cholerne. Ale dzisiaj jej nasivin kupiłam i jest o niebo lepiej.
Reksio mój sobie wziął parę dni temu tel z wifi, ale niestety jeszcze nie dostąpiłam zaszczytu żeby go dotknąć;-);-) (telefonu, zresztą męża też ;-))
Malinka łał ty masz jeszcze komary w domu? U nas na szczęście się skończyły, muchy też aaa i jeszcze mąż robi wino i rurka fermentacyjna robi za pułapkę na muszki owocówki
Moje dzieciaki już śpią Jasiek niejedzenia ciąg dalszy - przez godzinę próbowałam mu wcisnąć ziemniaki z sosem, potem na kolację rybę - nie było szans. Zjadł dziś dwie porcje kaszki, jogurt naturalny, danio i nektarynkę. Ja się chyba skończę:-(
Jeszcze do tego Julę znowu mam zakatarzoną i nockę miałyśmy bardzo ciężko - biedulka aż oddychać nie mogła przez te śpiki cholerne. Ale dzisiaj jej nasivin kupiłam i jest o niebo lepiej.
Reksio mój sobie wziął parę dni temu tel z wifi, ale niestety jeszcze nie dostąpiłam zaszczytu żeby go dotknąć;-);-) (telefonu, zresztą męża też ;-))
Malinka łał ty masz jeszcze komary w domu? U nas na szczęście się skończyły, muchy też aaa i jeszcze mąż robi wino i rurka fermentacyjna robi za pułapkę na muszki owocówki
Ostatnia edycja:
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Udanego koncertu zycze!!!witajcie,
Anet łykaj leki i nie pij kawy ja 8miesięcy leczyłam swoje cisnienie i sie udało uregulowałam je i od 4lat mam spokój!
No nie pije kawy,kupilam sobie czekolade rozpuszczalna i teraz to popijam...ale to nie to samo .....a leki lykam ,mierze cisnienie codziennie (na dole u tescia...musze sobie swoj cisnieniomierz zakupic)
A u taty,tak sobie,na jego choroby(bo ma ich sporo) stan sie narazie unormowal,robili mu dzis wszystkie badania i zobaczymy jak to bedzie......
Mama dzwonila i zalamana strasznie,bo lekarz powiedzial,ze :"to pani sie jeszcze dziwi ze pacjetowi sie pogarsza,przeciez to na lepsze sie nie ma.....moze w nocy zasnac i rano juz nie wstac,bo serce slabiutkie,ledwo daje rade bic....."
Wiec same widzicie ze nie jest dobrze....:-(
Za to zbieranie ziemniaków mnie ominelo,tesciowa powiedziala ze ona pojdzie i popoludniu,bo moze ja jeszcz koszy nie powinnam po tej operacji przepukliny dzwigac...a mi az szczena opadla
Dzieciaki na wieczor jak zwykle swira dostaja,zamiast do spania sie szykowac to szaleja...ehhhh
No nic ja sie juz ulatniam lece to tescia na dol niech mi cisnienie mierzy....
Dobranoc kochane!!!
maggie85
Mama M.
Anet, to przykre..i mam nadzieję że twoja mama jakoś sobie radzi..
Magda Twoje dzieciaczki już śpią a mojego próbowałam na kolację zbudzić bo zasnął przed 18 i dupa... śpi, ciekawa tylko jestem kiedy się zbudzi z głodu... no i kurka pieluchę muszę mu na noc przebrać... pewnie będzie histeria
Ja padam na pysk a jutro znowu do MOPSU... dziś mi tak ciśnienie podnieśli tam że ojezu... nawet nie piszę bo mnie trafi..
spadam
dobranoc
Magda Twoje dzieciaczki już śpią a mojego próbowałam na kolację zbudzić bo zasnął przed 18 i dupa... śpi, ciekawa tylko jestem kiedy się zbudzi z głodu... no i kurka pieluchę muszę mu na noc przebrać... pewnie będzie histeria
Ja padam na pysk a jutro znowu do MOPSU... dziś mi tak ciśnienie podnieśli tam że ojezu... nawet nie piszę bo mnie trafi..
spadam
dobranoc
A ja chciałam pożyczyć dobrej nocki.
Mykam zaraz do zadań domowych.
Znaczy się pewnie zajrzę z ciekawości
No, ale generalnie się ulatniam.
Młoda wykąpana, najedzona w wyrku śmiga.
Dziś byliśmy auto obejrzeć. No piękne.
W środę ma być gotowe wszystko. Zobaczymy, ale grunt,
że lepszy, bezpieczniejszy dla naszej Córci - ona najważniejsza))
Dobranoc!!!!
Mykam zaraz do zadań domowych.
Znaczy się pewnie zajrzę z ciekawości
No, ale generalnie się ulatniam.
Młoda wykąpana, najedzona w wyrku śmiga.
Dziś byliśmy auto obejrzeć. No piękne.
W środę ma być gotowe wszystko. Zobaczymy, ale grunt,
że lepszy, bezpieczniejszy dla naszej Córci - ona najważniejsza))
Dobranoc!!!!
magda12345
Mama Juli i Jasia
A my mamy w tym roku spokój z MOPSem bo stwierdzili że się nam rodzinne nie należy...........A żeby było śmieszniej to na mojej uczelni stwierdzili zaś że za biedni jesteśmy żebym styp. socjalne dostała. No kabaret normalnie.
Co do spania to dzisiaj Jasiek wstał o 6, pospał dwie godziny przed południem i padł o wpół do 7. Też ciekawa jestem o której rano wstanie....
Anet współczuję Twojej mamie :-( moja babcia odkąd umarł dziadek to się doczekać nie może kiedy do niego pójdzie...a czeka już 10 lat....
Co do spania to dzisiaj Jasiek wstał o 6, pospał dwie godziny przed południem i padł o wpół do 7. Też ciekawa jestem o której rano wstanie....
Anet współczuję Twojej mamie :-( moja babcia odkąd umarł dziadek to się doczekać nie może kiedy do niego pójdzie...a czeka już 10 lat....
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Magda nam sie tez w tym roku nie nalezy normalnie bogacze jestesmy!!!!!!!!!!!!!
Moje juz od siodmej spia!
Anet przykro mi ze tak zle z twoim tata...mam nadzieje ze wyjdzie z tego.
A ty tez bidak gdzie ty z nadcisnieniem, uwazaj na siebie
Moje juz od siodmej spia!
Anet przykro mi ze tak zle z twoim tata...mam nadzieje ze wyjdzie z tego.
A ty tez bidak gdzie ty z nadcisnieniem, uwazaj na siebie
reklama
magda12345
Mama Juli i Jasia
No bo Kasia dzieci z bogatych domów tak śpią ;-) ;-)
Podziel się: