reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej
Słonko nawet dzis swieci tyle że zimno, brrrr.
Spacer obowiazkowy w koncu to moja jedyna rozrywka:(
Miłosz w łozeczku sie kokosi ostatnio czesto tam włazi i przytula sie do podusi
Wstał przed siódma i teraz marudzi.

Miłego dnia wszystkim
Aga fajnie ze juz jesteście

Hej

ja już byłam ale nie miałam jak napisać bo mój mały wyjec postanowił przewyć dzień następny...jak miło

żebyście słyszały jak ona stęka jak je
biedna nos zawalony i nie umie buzią oddychać jak mama

Kasia jak ci słonko odeśle bo my i tak nie skorzystamy:(

idę wieszać pranie

Hej!!
Anet Witamy po przerwie zaglądaj kiedy tylko będziesz mogła!!I najlepszego w rocznice ach żeby tylko maż pamiętał lepiej!!Dużo zdrówka dla Taty!
Mój nie gryzie ale bije po twarzy i szczypie koszmar tez nie idzie przetłumaczyc:no:
Rubi Moniczke delikatnie cmoknij odemnie biedna bolało pewnie bardzo:no:
I zdrówka dla Jaśka!
Miranda Twój mąż super powiedział no tekst miesiąca hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D
Andariel ja to już bym małego odstawiła gdyby nie te wychodzace zębole u nas też ciężko w nocy dać coś innego zamiast cycusia ukochanego oj będzie ciężko..........
Aga super że już w domku pisz jak będziesz mieć już chwilke co tam u Was!
Jejku żeby te chorubska już sobie poszły bo te dzieciaczki tylko się męczą!Zdrówka życzę!!
My dziś wstalismy po 8.Tomek humorek w miare gorzej ze mną........
Weekend był zabiegany i w rozjazdach ale miło było wyrwać sie z domu.

Hej... ja nadal w temacie zębowym - Antkowi wychodzą dolne 2 i chyba górna 3... jest nie do życia aaaaaaaaaaaaaa!

Witajcie mamuski!!!
U nas dzis slonecznie od rana,az chce sie zyc.....:-D
Wykopki ziemniakow u nas,ja z Karolcia w domu siedze narazie,potem mam z tesciowa sie zamienic...ehhh...a myslalam ze mnie i w tym roku ominie....hi,hi....:happy:
Mika,za mna kawka chodzi juz od 2 tygodni,ale odkad mi cisnienie cos ckacze to jakos sie boje pic kawy....biore teraz leki od cisnienia,ale w srode ide do kontroli to sie zapytam czy mala czarna moge walnac,bo w sobote na wesele,to nie wiem jak wytrzymam cala noc bez kawy...ehhh

U taty nie wiem co i jak,dzis mama ma dopiero jechac do niego,przez telefon powiedzieli jej ze dostal tlen i jakis zastrzyk i narazie ok

Ostatnia edycja:
O Anet to dobrze, oby tylko było lepiej.
W ogóle dzień dobry.
U nas wietrznie,ale mnóstwo zakupów do zrobienia,
MOPS do odwiedzenia i inne sprawy.
Dziś goście na obiad wpadają. Mam dużo pracy,
do tego pranie i okna chciałam umyć...Achhh

witajcie,

jestem dzis tak podniecona ze mam taki motorek w dupce ze zaraz eksploduje!!!!!!!!!

o 16tej wychodzimy juz drże na samą myśl o koncercie to juz moj 3koncert Stinga a jak kiedys udało mi sie po osobiscie z nim rozmawiac to ręki po uścisku nie myłam ze hohohoh

Anet łykaj leki i nie pij kawy ja 8miesięcy leczyłam swoje cisnienie i sie udało uregulowałam je i od 4lat mam spokój!

no to lece dalej pracować;-) a choróbska troszke odpuszczają mam nadzieje ze do konca tygodnia się z nimi uporamy

reklama
Anet daj znać co u taty!Musi byc dobrze!A Ty tez się oszczędzaj z ciśnieniem nie ma żartów!
Sempe udanej zabawy!!Poszalej i za mnie!
Dziewczyny która to ma ten rajd na komary do kontaktu??Bo mnie szlak trafi moj niby zamontował a komarów pełno!!Coś chyba nie tak niby swieci ta lampka ale jakaś pomarańczowa a nie czerwona i ja już nie wiem jak to ma działać szlak mnie trafi jak tego nie zrobie sama to nas komary zeżrą!!!!!

Do góry