reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam w niedzielę...

Moja Mysza mi dziś tak płakała nocy ojej...O 2:30 obudziła mnie i dawaj czadu do 5 rano!
Coś ją bolało. Sądzę,że zęby, bo trójki górne z tylnymi do gryzienia tymi idą...
Dentinox w ruch i viburcol. Nawet herbatka owocowa a i tak spała z nami do rana...
Ale mąż się nią zajął, to się wyspałam...:)
Czasem nawet ma dobre pomysły:p
Teraz ją karmi, bo zaraz mykamy na urodziny kolegi Mani.

Witaj mamo Franusia:)

reklama
Hejo niedzielnie.

Własnie czekam z teściową ma nas nawiedzić :baffled:
Co do gryzienia to Karolince to sie jeszcze nie zdarzyło, za to jak mówię zrób ajka mamusi to czasem dostaje z "liścia" jak to moja starsza nazywa, czyli z otwartej :baffled:
coś chciałam jeszcze napisac ale moja mała sie gramoli na kolanka i zapomniałam.. ech :angry:

miłej niedzieli i zdrówka chorowitkom :-D

He he he, ale sie uśmiałam z małża. Sprzątał gary po obiedzie gdy podeszła do niego Jagoda z chęciom porwania taty do zabawy. A ten na to : kochanie tata jest teraz zajęty, zarabia na sex !

He he he, ale sie uśmiałam z małża. Sprzątał gary po obiedzie gdy podeszła do niego Jagoda z chęciom porwania taty do zabawy. A ten na to : kochanie tata jest teraz zajęty, zarabia na sex !
He,he...dobre....moj nawet nie pomysli o zmywaniu:baffled::baffled:,ale do sexu to pierwszy.....:-p...Efe,jak nic kop by mu sie przydal:-D
Ale dzis (w szoku az bylam) zabral dziewczynki na spacer,sam bez zadnych namawianek,czyzby tez na sex zarabial?:-D:-D:-D

co do gryzienia,to Karolcia nie gryzie(raz mnie tylko w brode ugryzla),za to bije strasznie,po buzi....Mika,cos te Karolinki nasze widze ze podobnie daja czadu....:-)...albo tez za wlosy ciagnie:dry:
Dzis znow ojca pogotowie zabralo....3 tygodnie w domu posiedzial i odnowa to samo,dusi sie strasznie ,ze nawet jednego kroka nie moze zrobic,nawet mowienie sprawia mu klopot....ehhhh....czekam na telefon od mamy,co i jak

Miranda uśmiałam się jak nie wiem...:]]]]]]]

ja już mówię dobranoc bo dziecko nie może zasnąć i chyba jej przeszkadzam
marud jeden

to kolorowych snuffffff
hmmmm i proszę ładnie mężom zapłacić

witam się z wieczora...

dopiero małą położyłam po kaszce,ale bez kąpieli,bo się zasiedzieliśmy u znajomych...
Echh...razem było siedmioro dzieci - co za przedszkole:DDD

Padam na dziops,bo się nalatałam...
No niezły sposób zarabiania na przyjemności, muszę zagonić, bo nici z ....:p
Anet - jesteśmy z Tobą.
Dobranoc:)))

reklama
zaraz 9 i żadna jeszcze nie zajrzała? nie często witam się pierwsza:)
pobudka 5:30 kurka jak w wojsku:/ kiedy mała się przestawi na tryb jesienno-zimowy... planowałam tej nocy nie karmić juz jej piersią, przygotowałam herbatkę w podgrzewaczu, a tymczasem nawyk robi swoje - tylko zaplakała, juz dostala co chciała... nie wiem jak my się odstawimy:) a czuję już, że chyba jest to dobra pora - dla nas obu;

śmiejemy się z malutkiej, bo przez te przeziębienia, co nas wszystkich dopadły, podpatrzyła jak dmuchamy nosy w chustki i teraz bierze chusteczkę, przykłada do noska i udaje że kaszle:) niestety nie wydmu****e gilków jak sempowa Ala:) a tak by wszystkim sprawę ułatwiła:)

no nic, zmykam "coś porobić"; miłego dnia!

Do góry