reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
witam was serdecznie,wpadam na chwilke napisać,że żyjemy,ale mam mnostwo spraw na głowie,o których wole nie pisać tutaj:( troszke mi ciężko z tym wszystkim,ale mam nadzieje,że wszystko jakoś dobrze się skończy:(((

własnie przeczytałam posta Agi o Vigantolu i sprawdziłam szybko,niestety i ja jestem osobą która dawała dziecku ten zanieczyszczony,normalnie szlag mnie teraz chce trafić:(((((

pozdrawiam was i jak troszke poogarniam te sprawy napewno znów zglądnę

Witajcie:)
ja dawałam ostatnio devikap wiec an szczęście dla nas :) U nas wsio ok. Młoda daje czadu, smary wiszą jej do kolan, ale wcale jej to nie przeszkadza.
Od kilku dni napierdziela mnie kręgosłup i kość ogonowa tak ze usiedzieć na dupsku nie mogę.
Życzę zdrówka wszystkim choruszkom i miłego dnia :)

Andariel to witamy w klubie;)

Moja właśnie zasypia. Nic dziwnego jak się po nocy obijała. Smarki wiszą do brody. Jak wstanie lecę do apteki po pulmex, maść majerankową i może coś mi jeszcze polecicie, bo sił brak. Nosa sobie nie da dotknąć. Chrapie jej tam jak nie wiem. Na szczęście ja się do swojej przychodni dodzwoniłam. Lekarka przyjmuje w przychodni dla dorosłych i jak jest potrzeba to można tam się udać. Ale co mi pomoże? Jak większość leków bez recepty więc najwyżej pójdziemy jutro się osłuchać jak w/w specyfiki przez noc nie pomogą.

Aga przykro mi z powodu Julianki. Dobrze że choć ma humor.

Deli fajnie że napisałaś, bo już zaczęłam się martwić. Czekam na nowe zdjęcia Oliwki z niecierpliwością.

hej
Andariel masz ty przerypane, pociesze ze to przechodzi z wiekiem. Mateo tez tak wstawał teraz spi do przynajmniej 7ej.

A my albo cos złapalismy albo mamy reakcje poszczepienna. we wtorek szczepienie dzis rano 37. 5 mam nadzieje ze to nic złego...
Vigantol oczywiscie tez mam zaniczyszczony zaraz wyladuje w smieciach. Na szczescie młody wypił z niego moze ze 20 kropel. Wolałam ten w mikrodawkach

Iwona wracaj i sie nie wygłupiaj ja cie widze kochana

Miłego dnia

Efe jak Gabi nie ma kaszlu to ten zestaw, co podałaś, będzie wystarczający (wg mnie); u nas pojawił się kaszel mokry i podałam też stodal - syrop, w niskiej dawce;
udało mi się zapisać nas jutro do lekarza; przebadamy młodą przed weekendem;
ale dziś dość już siedzenia w domu, nie wytrzymam więcej; jak nie spadnie śnieg (;) ) wyjdziemy wreszcie na dwór;
Kasia mam ogromną nadzieję, że jej to przejdzie z wiekiem, bo takie wczesne pobudki rodzą w takim śpiochu, jak ja, frustrację:)
my na szczęscie też brałyśmy Devikap; co to się dzieje...

Bry :-)

ja vigantolu nie uzywam bo mam alergikow a vigantol na orzechach ziemnych ponoc pędzony... często dzieciaczkom po zamianie vigantolu na devikap uczulenie przechodzilo...
no więc dobrze ze posłuchalam pani alergolog i dawalam devikap....

mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie z powodu tych zanieczyszczen...

duza buzka i do potem ;-)

reklama
Witajcie!!!
Przede wszystkim smarkającym i kaszlącym dużo zdrówka. Uffff u nas po katarze ale ciężko było:no:
Ale już odzyskałam mojego grzecznego i spokojnego Jasia, ładnie zjadł śniadanko i teraz się grzecznie bawi:tak:Do tego Jula poszła dziś chętnie do przedszkola, bez żadnego marudzenia,wręcz z uśmiechem na ustach! I ostatnio babka ją strasznie chwaliła, że ładnie rysuje, ma dobrą pamięć, bardzo dobrze sobie radzi w grupie - a ja normalnie urosłam w sekundzie o 10 cm!!!
U nas piękne słońce a i na szczęście mojego vigantolu nie ma na liście...ufffff

Do góry