reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Magda w sumie idzie w dobrą stronę - katar rzadko i gęsty, kaszel wykrztuśny, gorączki brak, jednak dla spokoju ducha chcę, żeby ją lekarz osłuchał (żeby się upewnić czy nie ma zapalenia oskrzeli itp.); odczekałam tydzień, bo wcześniej i tak nic by mi nie pomógł, a teraz kontrolnie chcę się stawić z córą:)
anet już dawno nie widziałam;

reklama
Anet do mnie niedawno na gg pisała ze ma strasznie mało czasu i ciezko cokolwiek napisać
Andariel masz racje lepiej iśc niz sie martwić
Deli zapracowana Rubi tez

hej dziewczyny

u mnie słonko ale wieje i zimnawo jest
bylismy dzis na krotkim spacerku bez wozka - ale sie malutki nabiegał i naganiał gołebi :-)
Adas jakos długo śpi wiec w tym czasie okna pomyłam poki nie pada

Andariel- dla spokoju ducha mozesz isc, zawsze lepiej sprawdzic, dobrze ze Ninka wraca do zdrowia
Kasia- oby mąz cały i zdrowy dojechał
Maggie- no szkoda ze sie nie udało, ja gram tylko w duzego lotka jak jest kumulacja powyzej 10 mln, i to 3 losy tylko, adrenalina tez jest :-)

obecna :p

ja teraz mam mniej czasu wiec musze dzielic czas miedzy Sierpien a regionalny a ze tam dzis dyskusja na temat fotelikow to....

sorki

u nas w miare OK ;-) Monia placze tylko w momencie jak daje ją opiekunce na rece... jak wychodze z szatni to juz placzu nie słychac ;-)

jaśka w nocy bolało ucho, rano tez (przy ziewaniu) wiec zostal w domu z tata, ktoremu sie rozryczal jak poszłam z Monią bo on chciał isc do przedszkola... i jak tu dogodzic facetowi :-) taki maly a juz wykazuje cechy defektu mozgu rodzaju meskiego...porazka...synus mamusi a tez "zepsuty" :-(

:-D :-D :-D

Hej mamcie,

u nas dziś robota - małżon ma urodziny i się uwijamy w oczekiwaniu na gości.
Generalnie ok wszycho, tylko pogoda nie na spacer. Pada, wieje no zimnica!!!
Chorowitki siech się trzymają i zdrowieją. Buziaki!

Hello
nam pogoda się nawet poprawiła i wyszłyśmy na spacer przed wizytą u ortopedy
a ortopeda się dziwił że nas widzi, bo po bilansie roczniaka ludzie przychodzą a my nadal przed
a to moja wina że przychodnia do 17.09 zamknięta z powodu remontu?
zresztą i tak nowego lekarza nie mają więc :p

Rubi i tak ukłon że choć chwilkę dla nas znajdziesz pomimo pracy
szkoda że Deli się nie udaje:(

Andariel co lekarz powiedział?

hej!
Dołączam do mam zakatarzonych bejbikow :-( bidulka ta moja Kruszynka.. Gile po pachy normalnie.. Pulmexem wysmarowana, majerankową mascią kinol podtarty i spi Ogryzeczek ;-)
Jeszcze na dodatek mnie jakas cholera wzięła i od wczoraj nie mogę głowy w lewo stręcic.. I gnaty mnie łamią a dzis przed kompem to ledwo na oczy widziałam.. Kierownik mi płacze żebym na zwolnienie nie szla bo projekt trza kolejny wydac i dupa blada.. Zosia przez gile się w nocy budzi do tego 4 zęby nam wychodzą - dwie gorne dwojki i dwie gorne czworki.. Pochlastac się idzie.. A o 5 wstaję żeby zdążyc Zos do mojej mum odwiezc i na 7 do gdanska do pracy..
Chyba Wam trochę pomarudziłam.. Sorki..
Więc moje Drogie sierpnioweczki.. Dobranoc! Jeszcze chcwilę z mężem na skypie pogadam i lulu.. Cmokcmok!

Reksio, współczuję, wstawać o 5 brrr i jeszcze katarki was złapały... oby szybko przeszło :tak:
mój zbójek już śpi :szok: padł przy kaszce... jutro pewnie pobudka wcześniejsza będzie, ale nic to, ważne żeby w nocy pospał ładnie to poranek zniosę dzielnie :-D
Idę na poszukiwania dentinoxu bo nie wiem gdzie wsadziłam skleroza...
a potem jestem umówiona na szałer z małżonem i lulać ;-)
kolorowych i zdrowych :rofl2: bajos

reklama
Do góry