reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Efe dopiero jutro chciałam iść, a dziś się zapisać, ale oczywiście nikt w przychodni nie odbiera i fax się włącza; nie wiem jak będzie jutro, może wyjdę z małą i spróbuję się bez kolejki wcisnąć, choć strasznie nie lubię tego robić; no i zwyczajnie się boję, że siedząc w poczekalni i czekając na "okienko" między chorowitkami mała coś gorszego może złapać:/ zobaczymy jutro; jakoś mi się nie spieszy do tych konowałów...
reksio współczuję! my ten sam zestaw stosujemy - pulmex i majerankowa:) i herbatka z imbirem;

Witam wieczorem, nie było mnie tu już z miesiąc i bardzo się za Wami stęskniłam....niestety dużo pracy a w domu na cokolwiek brak wolnego czasu i poza tym szpital drugi raz zaliczyłyśmy z Julianką i nadal nic nie wiadomo. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy i będę miała więcej czasu aby tu zaglądać. Przesyłam buziaki i uściśki dla wszystkich słodkich Roczniaków :)

Witam wieczorną porą. Niestety brak czasu na kompa :(. Myślę o was, ale niestety nie mam kiedy zaglądać i czytać.
W pracy jak to w pracy, a u Oliwki super :-). Citeczka gotuje panience, a ta w 7 niebie. Je za 10, broi za 15 hehehe No i gada i gada non stop. Buzia się nie zamyka. Najważniejsze - rozłąkę znosi super zero płaczu zadowolona bardzo (no w końcu ma kilka niań).

Buziaczki dla Was PA

hejka:)
wpadlam powiedziec dobranoc... Oli po wojnie spi.. Syla jeszcze biega:)
]ja jutro wczas pobudka bo wizytau gina... krzywa, mocz i morfologia... takze nie pospie:/
chorowitkom zycze duzo zdrowka:)
a wszem i wobec milej nocy... oby bable daly pospac:):):):):)

Julianka ma słabe wyniki i stan zapalny, którego nie mogą ni jak znaleźć, robili jej badania i nic... za miesiąc kontrol jak dalej nic się nie poprawi to znowu do szpitala a najlepsze, że po niej nie widać zeby cokolwiek jej dolegało oczywiście poza alergią....

wieczór dobry ;-)

andariel :-) a nie mozesz isc na dyzur??? macie cosik takiego??? u nas jest jedno ambulatorium - czynne od 20:00 do 8:00 czyli jak normalne przychodnie sa juz nieczynne. Zawsze jest pediatra, ktory zbada dziecko... ja mam do tego amulatorium 5 minut piechotka i nawet wozka nie wyciagam jak tam ide...

aga.p ;-) witaj znów :-) mam nadzieje ze na najblizszej kontroli cos sie wyjasni ;-)

u nas katar pojawil sie w niedziele... pulmex, sol fizjologiczna i masc majerankowa dały rade :-) a dzis sie okazalo czemu ten katar miala...górna prawa czwórka w natarciu - juz ja czuć ale jeszcze sie nie przebila...

ja za to...trace głos... norma... dobrze ze do klikania na forum nie potrzebuje gadać :-)

spadam - az dziw ze jeszcze nei spie bo ostatnio zasypiam razem z dzieciakami ;-)

kolorowych

reklama
oj, biedna Julianka:( nawet nie mają lekarze przypuszczeń co to jest?

edit. rubi - nic mi nie wiadomo o czymś takim w naszej przychodni; tylko szpital by został; no ale też nie mam potrzeby na cito lecieć na badanie, jak nie jutro to pojutrze się zbadamy i też będzie git:)

Ostatnia edycja:
Do góry