reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej
Paluszek Miłoszka juz troche lepiej, jeszcze troche spuchniety ale widac ze sie zmniejsza opuchlizna
Duzó zdrówka dla wszystkich chorowitków
Pojutrze mąż wyjezdza wiec korzystam póki jest.
Miłego dnia wszystkim

reklama
Heloł
Witam z kawuchą, nocka bez zmian wariacka, wstawałam nie wiem ile razy, no ale to nic bo poranek to był taki mega płacz jakiego dawno nie widziałam, aż się cały w plamy czerwone zrobił z tego płaczu :-( teraz już zadowolony, pojadł popił i się bawi ładnie, nie wiem przez ile więc znikam ogarnąć dom.
mitemil - zdrówka dla Martynki
Kasia - fajnie że paluszek się już goi :tak: jeszcze chwilę i zapomnicie o tym nieszczęściu
basia - wspołczuje katarów, no i pamietaj ze czekamy na fotki ze slubu :-)

dziewczęta a ja mam zonka! Ninka przespała ślicznie calutką noc w swoim łóżeczku - to pierwsza taka noc od ponad miesiąca! sporadycznie pokasływała, ale nie często; za to ja nie mogę powiedzieć, że się dzięki temu wyspałam, bo oczywiście co chwila się wybudzałam i nasłuchiwałam jak - i czy - mała oddycha, nawet wstawałam i ją dotykałam, żeby się przekonać czy jest ciepła; no szok! chyba pomógł Pulmex, bo ją wysmarowałam tym na noc, do tego maść majerankowa pod nosek; albo to dzięki temu, że palą już i jest cieplutko w pokoju, bez kocyka spała nawet; w każdym razie: ja chcę takich nocek więcej, bardzo chcę:)
Mitemil to kuruj Martynkę skutecznie!
Basia szkoda, że zakatarzone jesteście; a zabawa była dobra?
Kasia a korzystaj z małżonka, pewnie! i niech Miłoszkowy paluszek wraca już do dawnej formy:)
maggie życzę Ci, by Wasza kolejna nocka była taka fajna jak ta u nas:) no i żeby sobie choróbska poszły już precz od naszych szkrabów!

Hejka!!
U nas pod górę,jak skończyła sie biegunka to mamy wodnisty katar i kaszelek mały
W dodatku te zęby:baffled: dziś przebiła się górna prawa jedynka a kolejna w natarciu mały jest w dzień bardzo marudny w nocy nie jest tak źle!
Ogólnie to mam kiepski nastrój...........
Zdrówka życze wszystkim bo widze że choroby się trzymaja nas :no:

Witajcie ;-)
Mitemil, Malinka, Maggie, Basia - dużo zdrówka życzę Waszym maleństwom!!! oj te katary to tragedia jakaś:-(
Andariel u mnie też dwie ostatnie nocki lepsze a wczoraj to go obudziłam jak weszłam do pokoju sprawdzić czy oddycha:rofl2:
Ale marudzenie u nas największe zaczyna się popołudniu, tak po drugiej drzemce...wczoraj długo pospał przed południem i drugą drzemkę sobie odpuścił a i tak zaczął marudzić koło 17.........aż nam ochrypł wczoraj - i nie wiedziałam czy od płaczu czy z krtanią coś nie tak, ale chyba od płaczu bo dziś "mówi" normalnie;-);-)

Teraz śpi a ja idę zupkę kalafiorową zrobić - bo drugie mam od mamy (kotlety z kaszy z sosem kurkowym mniamu mniamu!!!!:tak::tak:;-))

A tak z innej beczki - zauważyłyście jakie my rozgadane jesteśmy?? Na lipcówkach 09 - 40 tys postów, na wrześniówkach - 35 tys a u nas.....85 tys!!!!!! jak na razie prowadzimy wśród mam dzieci urodzonych w 2009 roku ;-) ;-) !!

Ostatnia edycja:
Bry :-)

ja sie ino witam i spadam dalej smarkać w chusteczki :-( z nosa mi cieknie, krtań łaskoczę, oczy załzawione :-( do doopy sie czuję a roboty w pinezkę...jeszcze godzinka i lece po Monikę...zobaczymy jak ona się trzyma.,...

cmokać Was nie bede zeby nie pozarazac wiec tylko si ju powiem ;-)

reklama
hej my po obiadku... a teraz kawusie pije:-D:-D:-D

zabawa super.... wybawilam sie jak nigdy:-D:-D:-D
Sylwia tak balowala ze kostke nadwyrezyla:-D:-D:-D
a Oli balowala i awanture robila jak ja chcielismy polozyc spac:-D:-D:-D
podrywala nawet faceta z orkiestry... tanczyla.. machala... latala kolo niego jak nie wiem... wszyscy sie tak smiali:-D:-D:-D:-D
objadlam sie za dziesieciu... nie szalalam... powoli sobie tanczylam z cora:-D:-D:-D
moj kulturka... pil same piwko wiec sie nie upil... ja mam tylko dwie fotki telefonem zrobione... bo mase zdjec dostane wiec nie ma sensu zebym ja pstrykala:-D:-D:-D

ciekawe jakie te drugie wesele bedzie:shocked2::-D:-D:-D
a tu ja z pannna mloda i sama panna ... taka miala suknie:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 59
  • ania.jpg
    ania.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 53
Do góry