reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Basiu wyglądałaś przepięknie!!! cudny kolor sukienki, no i w ogóle piękna:) i brzuszek jak ładnie widać - nie opięty, tylko tak ładnie "ubrany"; bardzo mi się podoba! a jak Twoje dziewczynki wyglądały - masz jakąś fotkę?

reklama
basia, świetnie się prezentowałaś w tej sukience, brzuszek delikatnie podkreślony, super :tak:
U nas znowu marudzenie, łomatko trochę wymiękam, niech te gluty wyjdą z tego noska już :-( idę zmywać gary
mam dziś wino na wieczór na poprawę humoru, już nie mogę się doczekać
tej 21 :sorry:

Maggie miłego wieczorku więc zyczę :)

Ja przyszłam dobranoc powiedzieć.Mały mi padł o 19!!!ło matko a o której wstanie jutro?????????? :/
No to dobranoc!!Spokojnej nocki!!!
AA i polecam krople INHALOL my na nim od rana jedziemy kilka kropel na ubranko i lżej się oddycha!!

hej dziewczyny
my dzis wrócilismy z urlopu u tesciow, i wiadomo jakos sie ciezko we wlasnym domu znalezc
kwiatki chyba nie wytrzymały rozłaki i mam nadzieje ze sie jednak wskrzeszą
Adas taki zmeczony ze zasnał bez cycuszkowego karmienia- moze to poczatek odstawiania? oby oby

Basia- peknie wygladalas! bardzo mi sie podoba kolor sukienki i fryzura bardzo fajna, no yummy mummy po prostu :-)

wszytskim chorowitkom zakatarzonym duzo zdrowia! a mamusiom duzo siły zeby jakoś przeczekac ten ciezki czas
moze przez chorobe takie dziciaczki marudne?
bo Adas odpukac znosnie sie zachowuje
nawet zaczal juz tak pewnie na dworku chodzic ze bez obaw go puszczam samego i goni mnie po chodnikach :-) kregoslup mi odpocznie przynajmniej
ku dobremu idzie :-)

spokojnej nocy

Ja tylko wpadłam dobranoc powiedzieć
dwa spacery dziś zaliczyłyśmy, bo w końcu trzeba korzystać z pogody póki jest
zaraz będzie jesień

Basiu ślicznie ci i z brzuszkiem i w sukni i w nowej fryzurce! Koniecznie dodaj więcej zdjęć! Bo aż miło się patrzy!

Trzymam kciuki, żeby te noski się dzieciom waszym i mojej odetkały cudownie przez noc. I żeby jutro już było po katarku.
No to do lepszego jutra;)

Hej
ja się nawet wyspałam, ale jak pomyślę ile mam dziś sprzątania to kombinuję jak iść na długi spacer z dzieckiem (a co? będę sprzątać jak nie będzie pogody!)

A jak wasze nocki? Dzieci lepiej spały?

Iwonko gdzie jesteś? Jak Ala?

reklama
Witam:-)
Mała nadal sie budzi w nocy 2 razy! o 23 i o 4-5 mam nadzieje ze znose to jeszcze jakis czas.

wczorajsza wizyta u neurologa rozczarowała mnie, diagnoza: zwyrodnieniowe przeciążenie mięśni i stawów, leki przeciwbólowe i skierowanie do ortopedy, kuźwa chce byc sprawna w 120% a padam na ryj:no:

Mała jęczy wiec czas na śniadanie wiec miłego dnia dziewczyny!

Do góry